Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemusí být. Záleží na tom, jak kávu snášíte normálně. Mohla jste jen mít podrážděný žaludek… Každému se to projevuje jinak, ale test bych si na Vašem místě udělala. ![]()
Piju jen rozpustnou kavu s mlekem…jinak mi nic nedele…test jsem si delala vcera ale vysel negativni…jen to bylo jeste kratce po oplodneni…jen deset dni…
ahojky,tak to jsme uz dve,mam uplne podobne priznaky,mam take podezreni,ze budu tehu ;oD.byla bych za to moc vdecna,akorad se nechci jeste radovat,kdyz si nejsem uplne jista.preji ti,aby ti to vyslo…
Ahoj, neblazni s testem pred ocekavanou menstruaci stejne nic nezjistis… Ja si delala test v den kdy mela prijit a vysel mi negativni nicmene po 20 minutach mi to nedalo a sla se na nej kouknout znova a byla tam slabsi druha carka ktera kazdym dnem silila
dnes jsem v 11 tydnu a rozpustnou kavu nemuzu ani videt
Uvidis a drzim palecky ![]()
Ahojky,tak ti preji,aby ti to vyslo,ja bych byla taky stastna,protoze presne pred rokem jsme s pritelem o miminko prisli,byla jsem v 5.tydnu ale bohuzel mimodelozne…
tak kdyby to ještě někoho zajímalo
zak ta teplot jiné příznaky byli že mi přestla fungovat štítná žláza.
Ja jak jsem otěhotněla (ještě jsem o tom neměla ponětí), měla jsem dost citlivé prsa, bolest v podbřišku, vynechaná MS, ani po Agolutinu nepřišla, návaly horka, pak zas zimnice, a za 3 týdny mi doktor sdělil radostnou novinku, že jsem těhotná ![]()
Zdravím,ženy.
Cca před rokem sem měla veškeré příznaky těhotenství…nevolnost, zvracení, bolesti podbřišku, citlivost, únava, zvýšená teplota…ale test negativní. Zašla jsem tedy k lékaři a ten mi řekl, že to není těhotenství, ale cysta a tak velká že mi vaječník museli vzít. Letos ty samé příznaky a pro změnu mimoděložní těhotenství, takže mi chtějí vzít i druhý vaječník…Takže děťátka se už v životě nedočkám. Kamila ![]()
Kami, to je mi moc líto, nedá se s tím nic dělat? odebrat vajíčka a zkusit in vitro oplodnění? Drž se, třeba to ještě dobře dopadne, budu na Tebe moc myslet ![]()
Kamilko - moje sousedka měla dvě mimoděložní za sebou a dnes má přes úmělé oplodnění malého čerta , který už chodí do školky.
A já pro změnu měla jedno mimoděložní.
Nic nevzdávej i když to bolí - znám to.
držím ti ![]()
Děkuju vám. Je to zničující a momentálně na umělé oplodnění nejsou korunky a ani vlastní vajíčka… ![]()
Kamila
U mě to byly strašně citlivé prsa, a bolest v podbřišku jako bych to měla dostat.. ![]()
ZDravim
tak já jsem dneska 11 DPO a mám pozitivní test . Blbě mi je od soboty to jsem zvracela a měla průjem. Nikdy bych tomu nevěřila ale je to opravdu možné. Děti mám už dvě takže zkušennosti nějaké tu jsou
Všechno je možné
Mně občas na úplném začátku stačilo pomyslet
a ani jsem nemusela vidět. I když už se to lepší, tak jsou pořád vůně a pachy, které prostě nesnesu…