První příznaky těhotenství - není moc brzy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
19.6.11 21:29
malytucnacek@seznam.cz píše:
Taky mi kava nedela nejak extra dobre…pamatuju si,ze pred trema dnema jsme meli knedlo,vepro zelo a nemohla jsem se ani podivat na to zeli

Mně občas na úplném začátku stačilo pomyslet :lol: a ani jsem nemusela vidět. I když už se to lepší, tak jsou pořád vůně a pachy, které prostě nesnesu…

• Citovat
  • Upravit
malytucnacek@seznam.cz
19.6.11 22:30

Takze myslite,ze bych mohla byt tehotna???

• Citovat
  • Upravit
Billi
19.6.11 22:33

Nemusí být. Záleží na tom, jak kávu snášíte normálně. Mohla jste jen mít podrážděný žaludek… Každému se to projevuje jinak, ale test bych si na Vašem místě udělala. :wink:

• Citovat
  • Upravit
malytucnacek@seznam.cz
19.6.11 22:48

Piju jen rozpustnou kavu s mlekem…jinak mi nic nedele…test jsem si delala vcera ale vysel negativni…jen to bylo jeste kratce po oplodneni…jen deset dni…

• Citovat
  • Upravit
Lucy 20
22.6.11 13:57

ahojky,tak to jsme uz dve,mam uplne podobne priznaky,mam take podezreni,ze budu tehu ;oD.byla bych za to moc vdecna,akorad se nechci jeste radovat,kdyz si nejsem uplne jista.preji ti,aby ti to vyslo…

• Citovat
  • Upravit
Lucie46
23.6.11 10:37

Ahoj, neblazni s testem pred ocekavanou menstruaci stejne nic nezjistis… Ja si delala test v den kdy mela prijit a vysel mi negativni nicmene po 20 minutach mi to nedalo a sla se na nej kouknout znova a byla tam slabsi druha carka ktera kazdym dnem silila :) dnes jsem v 11 tydnu a rozpustnou kavu nemuzu ani videt :) Uvidis a drzim palecky :)

• Citovat
  • Upravit
malytucnacek@seznam.cz
23.6.11 15:37

Ahojky,tak ti preji,aby ti to vyslo,ja bych byla taky stastna,protoze presne pred rokem jsme s pritelem o miminko prisli,byla jsem v 5.tydnu ale bohuzel mimodelozne…

• Citovat
  • Upravit
7711
31.7.11 09:55

tak kdyby to ještě někoho zajímalo :mrgreen: zak ta teplot jiné příznaky byli že mi přestla fungovat štítná žláza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
30.9.11 07:28

Ja jak jsem otěhotněla (ještě jsem o tom neměla ponětí), měla jsem dost citlivé prsa, bolest v podbřišku, vynechaná MS, ani po Agolutinu nepřišla, návaly horka, pak zas zimnice, a za 3 týdny mi doktor sdělil radostnou novinku, že jsem těhotná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 13:28

Příznaky těhotenství?

Zdravím,ženy.
Cca před rokem sem měla veškeré příznaky těhotenství…nevolnost, zvracení, bolesti podbřišku, citlivost, únava, zvýšená teplota…ale test negativní. Zašla jsem tedy k lékaři a ten mi řekl, že to není těhotenství, ale cysta a tak velká že mi vaječník museli vzít. Letos ty samé příznaky a pro změnu mimoděložní těhotenství, takže mi chtějí vzít i druhý vaječník…Takže děťátka se už v životě nedočkám. Kamila :cry:

• Citovat
  • Upravit
161
25.10.11 13:44

Kami, to je mi moc líto, nedá se s tím nic dělat? odebrat vajíčka a zkusit in vitro oplodnění? Drž se, třeba to ještě dobře dopadne, budu na Tebe moc myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
25.10.11 14:11

Kamilko - moje sousedka měla dvě mimoděložní za sebou a dnes má přes úmělé oplodnění malého čerta , který už chodí do školky.
A já pro změnu měla jedno mimoděložní.
Nic nevzdávej i když to bolí - znám to.
držím ti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 16:04

Děkuju vám. Je to zničující a momentálně na umělé oplodnění nejsou korunky a ani vlastní vajíčka… :cry:
 Kamila

• Citovat
  • Upravit
8265
25.10.11 16:22

příznaky

U mě to byly strašně citlivé prsa, a bolest v podbřišku jako bych to měla dostat.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.10.11 17:03

ZDravim
tak já jsem dneska 11 DPO a mám pozitivní test . Blbě mi je od soboty to jsem zvracela a měla průjem. Nikdy bych tomu nevěřila ale je to opravdu možné. Děti mám už dvě takže zkušennosti nějaké tu jsou :mrgreen: Všechno je možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí