První příznaky těhotenství - není moc brzy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Beru7410
19.11.11 16:52

bolest v podbřišku

Ahojky. Já mám každý měsíc bolesti v době ovulace a hrozný! Nemůžu sedět ani chodit tak dva dny. Bolesti mám takový, jakoby mě v podbřišku a zároveň konečníku vrtal nožem. Hrůza!!! A to antb neberu už od března. Taky chci ještě mimi a bude to třetí :-D a zatím nic :cry: Ale od včera mám nechutenství, takové blivno na zvracení a větší slinění a jakobych měla v puse kov. Podbřišek mě pobolívá a jsem unavená. Každé těhu jsem měla jiné, tak i přes zkušenosti co mám, nejsem moc moudrá :lol: Nemáte s tím někdo zkušenost s tím blbým pocitem v puse? Jakobych tam měla hliník :think:

• Citovat
  • Upravit
556
20.11.11 13:01

Ahoj holky,tak já nevím,už to je 15DPO a teplotu mám už 10dnů furt kolem 37-37,5.Hlava mě bolí furt,semtam mě bolí celé tělo a furt běhám čůrat,špatně :poblion: mi je jen někdy a prsa mě taky sem tam bolí,břicho mám jak ve 4měsíci nafouklé.Má dost kolísavou náladu je mi do smíchu ale i do breče.no jsem stoho divná :nevim: .Myslíte,že bych mohla být těhotná? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.11.11 11:00

ahojky, jsem 3 měsíce po porodu, měsíc po prvních měsíčkách a v sobotu ráno jsem zvracela a dva dny jsem teď měla zvýšenou teplotu, do toho bolest hlavy, podbříška a zad. Křeče v břichu. Včera taky průjem. Celé dva dny jsem jedla jen malinko a byla jsem slabá…můžete mi prosím poradit co to asi bude?myslela jsem, že tou horečkou to je nějaká chřipka, ted jsem se dočetla o premenstruačním syndromu, tak jestli to nebude ono, a nebo je i možnost, že bych byla těhotná, i když už měsíc nemám pohl. styk?děkuji za radu…Petra :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
21.11.11 12:00

No těhotenství je blbost,ale možný je vše.udělej si test a uvidíš,když tam nebudpu //,tak to může být premenstruačním syndrom.Ale to ti řekne doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.11.11 12:20

tak test je negativní…a to mám kvůli tomu jít k doktorce, když mi až tak zle není a myslím, že to spíš byla chřipka?díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
21.11.11 12:37
petulili píše:
tak test je negativní…a to mám kvůli tomu jít k doktorce, když mi až tak zle není a myslím, že to spíš byla chřipka?díky

No tak uvíš,ale když ti bude furt špatně,teda jestli budeš mít furt ty příznaky tak si radči zajdi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vop
7
21.11.11 17:17

Poraďte...

Je možné těhotenství cítit i ještě před tím než je vše jisté?..měla jsem nechráněný sex dva dny po poslední tabletce v platíčku(takže v 7denní pauze)..je možnost být thotná?..a poznala bych to ted hned,co to mám dostat ještě v téhle pauze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
23.11.11 14:10

PORADTE

Ahoj už dlouho sleduji různé diskuse na netu a dneska jsem se rozhodla poprosit o radu a zkušenosti.Pokoušíme se s přítelem o mimčo měřim bazální teplotu a podle ní ovulace byla uplně jindy než podle ovulačního testu.Nevím co si o tom mám myslet,poradíte někdo prosím.Samozdřejmě příznaky těhu každý měsíc minule dokonce dvě// a mrška přišla se zpožděním :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.2.12 12:22

první příznaky těhotenství

Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat jaké máte zkušenosti s úplně prvními příznaky těhotenství? S manželem se delší dobu snažíme o mimi a tento měsíc to vypadá nadějně :) .
Moc díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.2.12 12:28

Ahoj,
když jsem brala pilulky já, tak mi gynekolog řekl, že by mě před nechtěným početím měly chránit i v 7 denní pauze, takže si myslím, že by to mělo být u všech antibaby pilulek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
23.2.12 17:18
Míša86 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat jaké máte zkušenosti s úplně prvními příznaky těhotenství? S manželem se delší dobu snažíme o mimi a tento měsíc to vypadá nadějně :) .
Moc díky za odpovědi

Ahoj :mavam: Já měla takové ty klasické příznaky - nechutenství (to trvá do teď), velká únava - pokud jsem si nezdřímla odpoledne, večer jsem usnula třeba v šest hodin, taky bolest a velká citlivost prsou, nafouklé břicho a pobolívání v podbříšku.. no a samozřejmě vynechání menstruace. Ale můj první gravitest byl negativní a dvě čárky tam naskočily cca po týdnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
23.2.12 17:32

Ahoj,tak jestli se vám tady můžu vecpat,já měla první příznaky hodně brzo a to bolest v podbřišku a motání hlavy a přecitlivělost a nechutenství,pozitivní těhu test jsem měla 9 dní před ms a v 4+5 6mm gestační váček už se žloutkovým váčkem,minulé těhu které skončilo ZT Byl první test pozitivní až 3 dny po vynechání MS,tak že jsem měla ovu asi hned po MS. A recept na rychlé otěhotnění?každý druhý den.V obou případech se nám to povedlo hned první měsíc zkoušení :dance: .Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
28.2.12 09:41

A

Příspěvek upraven 20.04.12 v 19:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
28.2.12 13:16

Ahoj,tak to teda nebude tím,že jsi těhu.Druhý den po pohl.styku nemůžeš mít příznak protože ještě nejsi těhu,to snad ani spermie neoplodnila vajíčko,to teprve až se uhnízdí,až potom by to snad mohlo být tím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.2.12 13:47

Ahoj,
taky si myslím, že to tím nebude, je to moc brzy. Někdy to tak moc chceme až si nějaké příznaky vsugerujeme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí