Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to hrozný a jak píšeš - radši se neradovat, protože pak to zklamání je o to bolestivější
Nevzdávat se, věřit a zdraví rozum k tomu a musí se to povést ![]()
U mně byly příznaky přesně jako u MS, bolesti v podbříšku a jinak nic. Když to trvalo 5. den, tak jsem si říkala, že je to divný, MS nikde bolest pořád tak jsem si koupil tt a ono ejhle. Hned jsem mazala k dr. a už jsme viděli váček. Na větší UTZ mám jít až 7.9. tak uvidíme, snad to bude všechno OK.
Ahoj Žany chtěla jsem jse nej zeptak jak to poznam ze sem těhotna. Uz dva mecice neberu natykoncebci. A z přítelem se moc snažíme o miminko.Tak uz necelích 14 dny skousime.Test jsem jsi udelala po 10 dnu a vysel mi negatyvní. Příznaky zatím nepoznávám. Ale už 3 dny me bolí zakrkem. A mám takovi tlak v podbrisku. A kdys ho zatáhnu tak mě trochu pobolívá. Prsa me zatím nebolej.Ale na spodnim pradle mam poslední dobou mam bíli vytok.Tak prosim poradte mi..Děkuji vam.
Andrea
Ahoj Žany chtěla jsem jse nej zeptak jak to poznam ze sem těhotna. Uz dva mecice neberu natykoncebci. A z přítelem se moc snažíme o miminko.Tak uz necelích 14 dny skousime.Test jsem jsi udelala po 10 dnu a vysel mi negatyvní. Příznaky zatím nepoznávám. Ale už 3 dny me bolí zakrkem. A mám takovi tlak v podbrisku. A kdys ho zatáhnu tak mě trochu pobolívá. Prsa me zatím nebolej.Ale na spodnim pradle mam poslední dobou mam bíli vytok.Tak prosim poradte mi..Děkuji vam.
Andrea
@Andy19 No poznáš to tak, že nedostaneš očekávanou MS a pak si uděláš test, který bude pozitivní. Co chceš jiného slyšet? Všechny další příznaky o ničem nevypovídají, protože jednak si to může ženská vsugerovat a hlavně příznaky bývají kolikrát stejné jak u ovulace, tak před příchodem MS i při těhotenství. Nezbývá než čekat na MS.
Ahoj holky
,mohu se přidat?. poslední ms 6.8.ktetá přišla o týden déle, tak nevím kdy ted byla ovulka, ale podle hlenu byla asi 15–20.8 tulení proběhlo 12,8 a 15,8.a od 20 mi je nějak divně, každou chvíli mokré kalhotky čípek dobře nahmatatelný se žlutým hlenem, pobolívání v podbříšku a dole, jak kdyby tam někdo chvilkama vrážel nůž a na levé straně pobolívání. v puse mám divnou chut a pálí mě sem tam žáha. jsemc unavená a přecitlivělá prsa mě pobolívájí a je mi sem
tam taková kyselá štáva co si myslíte, MS by měla příjd 2,září ![]()
Dobry den, chtela bych se zeptat. Je to asi 14 dni co jsem si zapomela vzit 2 prasky. Po asi 3-4 dnech jsem zacla spinit. Byla jsem u dr, ta mi rekla, ze je to z toho vynechani, ale ze u 2 prasku uz by se bala, tak ze bych se mela hlidat. Uz bylo pozde. Uz 2× jsme meli s pritelem styk a jeste 1 pak asi za 3 dny. Ted v nedeli nebo v pondeli ocekavam MS a zacla jsem spinit uz dnes rano. A jsem uz asi tyden dost unavena. Chtela bych se zeptat, co si o tom myslite. Dekuji za nazory.
@000000000 píše:
Dobry den, chtela bych se zeptat. Je to asi 14 dni co jsem si zapomela vzit 2 prasky. Po asi 3-4 dnech jsem zacla spinit. Byla jsem u dr, ta mi rekla, ze je to z toho vynechani, ale ze u 2 prasku uz by se bala, tak ze bych se mela hlidat. Uz bylo pozde. Uz 2× jsme meli s pritelem styk a jeste 1 pak asi za 3 dny. Ted v nedeli nebo v pondeli ocekavam MS a zacla jsem spinit uz dnes rano. A jsem uz asi tyden dost unavena. Chtela bych se zeptat, co si o tom myslite. Dekuji za nazory.
Udělej si test, to je nejlepší.
Dobry den, chtela bych se zaptat. Je to asi 14 dni, co jsem vynechala 2 praky. Po 3-4 dnech jsem zacla spinit, zasla jsem k doktorce a ta mi rekla, ze je to z toho vynechani, ale ze se mam hlidat a byt opatrna pri styku. To uz bylo bohuzel pozde. S pritelem jsme meli styk asi den po vynechani a pak po dvou dnech znovu. Pak asi po tydnu. Mam dostat Ms v nedeli nebo vpondeli a uz dnes jsem zacla spinit. Jsem docela unavena, ale myslim, ze to jepcasim. Chtela bych se zeptat, jaky mate na to nazor, jestli jemozne otehotnet nebo ne. Dekuji. ![]()
@000000000 píše:
Jenze ten je asi uciny az po prvni vynechane Ms ne?
cca 10 dní po styku
Zdravim..muzu se taky zeptat na vas nazor? Brala jsem antik s prerusovanim neco pres 2 roky po tom co se nam narodil synek..prestala jsem ji brat presne zacatkem unora tohoto roku..chranili jsme se jinak ale 7.8. jsme nic nepouzili a menstruaci ( jestli to byla ona) jsem dostala 9.8. prvni den silnou a pak uz o dost min a treti den jen spineni pak uz nic..jinak ji mivam min 4,5 dni..do tydne jsem mela docela krece neco mezi nachlazenim a prichazejici mens..od 23.8. mam hroznou pachut v ustech jako kovovou nebo mi to chvilkama prijde jako rozkousany penicilin..trva to doted..jinak mezitim jsme mely jeste nechraneny styk toho 23.8. v 1rano..mam porad jakoby sucho v ustech a tu pachut po cemkoliv..mam chut porad na cokoladu ikdyz ji moc jinak nemusim a neustaly hlad..nedokazala jsem si nikdy nic vsugerovat tak se chci zeptat jestli je mozny hned napoprve otehotnet a jeste 27. den cyklu kdyz predtim od zacatku unora jsem je mela 28,37,42,27,18 a posledni 29 dni?? Dekuji za nazory.
Ahoj holky, tak jsem dneska chvíli štastná
a všemu se směju a pak se to vystřídá se smutkem a brečím
,příjde mi to líto
a jsem dneska nějak unavená a mám divnou chut, ráno jserm měla kavičku jako vždy a nějak jserm k ní měla odpor a málem jsem se u ní
poslední 4dny mi je chvíli zima a chvíli teplo, potím se jak…
furt mě pobolívá břicho a sem tam mám píchnutí ve spod, čípek je furt dobře nahmatatelný se žlutým hustým hlenem kolem něj ![]()