První příznaky těhotenství - není moc brzy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1441
23.8.12 09:49

Je to hrozný a jak píšeš - radši se neradovat, protože pak to zklamání je o to bolestivější :roll: Nevzdávat se, věřit a zdraví rozum k tomu a musí se to povést ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.8.12 13:47

U mně byly příznaky přesně jako u MS, bolesti v podbříšku a jinak nic. Když to trvalo 5. den, tak jsem si říkala, že je to divný, MS nikde bolest pořád tak jsem si koupil tt a ono ejhle. Hned jsem mazala k dr. a už jsme viděli váček. Na větší UTZ mám jít až 7.9. tak uvidíme, snad to bude všechno OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
23.8.12 15:53

Tak to je krásný :) V kolikáté týdnu asi jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.8.12 09:33

jak to poznam ?

Ahoj Žany chtěla jsem jse nej zeptak jak to poznam ze sem těhotna. Uz dva mecice neberu natykoncebci. A z přítelem se moc snažíme o miminko.Tak uz necelích 14 dny skousime.Test jsem jsi udelala po 10 dnu a vysel mi negatyvní. Příznaky zatím nepoznávám. Ale už 3 dny me bolí zakrkem. A mám takovi tlak v podbrisku. A kdys ho zatáhnu tak mě trochu pobolívá. Prsa me zatím nebolej.Ale na spodnim pradle mam poslední dobou mam bíli vytok.Tak prosim poradte mi..Děkuji vam.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.8.12 09:35

Jak poznam ze sem v tom ?

Ahoj Žany chtěla jsem jse nej zeptak jak to poznam ze sem těhotna. Uz dva mecice neberu natykoncebci. A z přítelem se moc snažíme o miminko.Tak uz necelích 14 dny skousime.Test jsem jsi udelala po 10 dnu a vysel mi negatyvní. Příznaky zatím nepoznávám. Ale už 3 dny me bolí zakrkem. A mám takovi tlak v podbrisku. A kdys ho zatáhnu tak mě trochu pobolívá. Prsa me zatím nebolej.Ale na spodnim pradle mam poslední dobou mam bíli vytok.Tak prosim poradte mi..Děkuji vam.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.8.12 10:16

@Andy19 No poznáš to tak, že nedostaneš očekávanou MS a pak si uděláš test, který bude pozitivní. Co chceš jiného slyšet? Všechny další příznaky o ničem nevypovídají, protože jednak si to může ženská vsugerovat a hlavně příznaky bývají kolikrát stejné jak u ovulace, tak před příchodem MS i při těhotenství. Nezbývá než čekat na MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
24.8.12 11:53

Ahoj holky :mavam:,mohu se přidat?. poslední ms 6.8.ktetá přišla o týden déle, tak nevím kdy ted byla ovulka, ale podle hlenu byla asi 15–20.8 tulení proběhlo 12,8 a 15,8.a od 20 mi je nějak divně, každou chvíli mokré kalhotky čípek dobře nahmatatelný se žlutým hlenem, pobolívání v podbříšku a dole, jak kdyby tam někdo chvilkama vrážel nůž a na levé straně pobolívání. v puse mám divnou chut a pálí mě sem tam žáha. jsemc unavená a přecitlivělá prsa mě pobolívájí a je mi sem :poblion: tam taková kyselá štáva co si myslíte, MS by měla příjd 2,září :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
000000000
24.8.12 13:36

Dobry den, chtela bych se zeptat. Je to asi 14 dni co jsem si zapomela vzit 2 prasky. Po asi 3-4 dnech jsem zacla spinit. Byla jsem u dr, ta mi rekla, ze je to z toho vynechani, ale ze u 2 prasku uz by se bala, tak ze bych se mela hlidat. Uz bylo pozde. Uz 2× jsme meli s pritelem styk a jeste 1 pak asi za 3 dny. Ted v nedeli nebo v pondeli ocekavam MS a zacla jsem spinit uz dnes rano. A jsem uz asi tyden dost unavena. Chtela bych se zeptat, co si o tom myslite. Dekuji za nazory.

• Citovat
  • Upravit
2627
24.8.12 13:42
@000000000 píše:
Dobry den, chtela bych se zeptat. Je to asi 14 dni co jsem si zapomela vzit 2 prasky. Po asi 3-4 dnech jsem zacla spinit. Byla jsem u dr, ta mi rekla, ze je to z toho vynechani, ale ze u 2 prasku uz by se bala, tak ze bych se mela hlidat. Uz bylo pozde. Uz 2× jsme meli s pritelem styk a jeste 1 pak asi za 3 dny. Ted v nedeli nebo v pondeli ocekavam MS a zacla jsem spinit uz dnes rano. A jsem uz asi tyden dost unavena. Chtela bych se zeptat, co si o tom myslite. Dekuji za nazory.

Udělej si test, to je nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
000000000
24.8.12 13:45

Dobry den, chtela bych se zaptat. Je to asi 14 dni, co jsem vynechala 2 praky. Po 3-4 dnech jsem zacla spinit, zasla jsem k doktorce a ta mi rekla, ze je to z toho vynechani, ale ze se mam hlidat a byt opatrna pri styku. To uz bylo bohuzel pozde. S pritelem jsme meli styk asi den po vynechani a pak po dvou dnech znovu. Pak asi po tydnu. Mam dostat Ms v nedeli nebo vpondeli a uz dnes jsem zacla spinit. Jsem docela unavena, ale myslim, ze to jepcasim. Chtela bych se zeptat, jaky mate na to nazor, jestli jemozne otehotnet nebo ne. Dekuji. :-)

• Citovat
  • Upravit
000000000
24.8.12 13:46

Jenze ten je asi uciny az po prvni vynechane Ms ne?

• Citovat
  • Upravit
2627
24.8.12 13:49
@000000000 píše:
Jenze ten je asi uciny az po prvni vynechane Ms ne?

cca 10 dní po styku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
000000000
24.8.12 13:52

Aha, tak moc dekuju.

• Citovat
  • Upravit
Mamik2
25.8.12 12:29

Zdravim..muzu se taky zeptat na vas nazor? Brala jsem antik s prerusovanim neco pres 2 roky po tom co se nam narodil synek..prestala jsem ji brat presne zacatkem unora tohoto roku..chranili jsme se jinak ale 7.8. jsme nic nepouzili a menstruaci ( jestli to byla ona) jsem dostala 9.8. prvni den silnou a pak uz o dost min a treti den jen spineni pak uz nic..jinak ji mivam min 4,5 dni..do tydne jsem mela docela krece neco mezi nachlazenim a prichazejici mens..od 23.8. mam hroznou pachut v ustech jako kovovou nebo mi to chvilkama prijde jako rozkousany penicilin..trva to doted..jinak mezitim jsme mely jeste nechraneny styk toho 23.8. v 1rano..mam porad jakoby sucho v ustech a tu pachut po cemkoliv..mam chut porad na cokoladu ikdyz ji moc jinak nemusim a neustaly hlad..nedokazala jsem si nikdy nic vsugerovat tak se chci zeptat jestli je mozny hned napoprve otehotnet a jeste 27. den cyklu kdyz predtim od zacatku unora jsem je mela 28,37,42,27,18 a posledni 29 dni?? Dekuji za nazory.

• Citovat
  • Upravit
825
25.8.12 12:59

Ahoj holky, tak jsem dneska chvíli štastná :mrgreen: a všemu se směju a pak se to vystřídá se smutkem a brečím :,(,příjde mi to líto :( a jsem dneska nějak unavená a mám divnou chut, ráno jserm měla kavičku jako vždy a nějak jserm k ní měla odpor a málem jsem se u ní :poblion: poslední 4dny mi je chvíli zima a chvíli teplo, potím se jak… :D furt mě pobolívá břicho a sem tam mám píchnutí ve spod, čípek je furt dobře nahmatatelný se žlutým hustým hlenem kolem něj :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí