První stiumulace před IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1186
9.7.12 09:09

Ahojky tak mam dlouhy protokol dneska jsem dostala injekci Diphereline a za 14 dni zacinam se stimulaci :)
@ZaHa
Ahojky a ke komu chodis? Ja mam za sebou taky 3 IUI a ted pred prvni IVF :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
9.7.12 11:14

@Petinaa ahojky :mavam:
Taky chodím do Artu :D Ve čtvrtek si jedu pro injekce puregon. Tak doufám, že ti to vyjde. U nás v diskusi Arťaček to nějak nikomu nevychází, tak mám z toho takový špatný pocit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
9.7.12 14:36

Pingvin - v jaké jsi diskuzi? Na dámě? Když chodím teď do artu na krev, tak jsem si všimla, že tam těch těhulek bylo dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
9.7.12 14:51

Ne ne, tady na e-miminu máme uzavřenou skupinu ART České Budějovice. Vyšlo to akorát Denise, která se snažila už 12 let :zed: takže jí to moc přeju, ale ostatní holky nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
9.7.12 15:19

Aha, tak to je dost deprimující. Na dámě je také uzavřená diskuze z Artu a tam to vypadá teda o dost pozitivněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.7.12 18:57

Katy2045 ahoj chodím k dr. Dejmkovi, je fajn. Ke komu chodíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
9.7.12 23:04

Ahojda, taky se k Vám přidám. Začínat budu v srpnu. Mám nza sebou 3× IUI :(
Chodím do HK k Dr. Štěpánovi.
Jsem na to zvědavá co to všechno obnáší a jaký nám dá protokol.

@katy2045
Zeptám se: ten dlouhý protokol Ti určil nebo jsi si ho vybrala?
U někoho jsem četla, že si řekla o ten delší, prtž chce více času a diskutovat :nevim:
Já se tam těším jak malá holka, ted si říkám na co všechno se tam optám a až si tam sednu, tak zase budu koukat jak jojo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
10.7.12 04:58

@sarik82
Ahojky, protokol nam urcil dr., mne ani nenapadlo ze by som si vybirala, nevim na cem zalezi ale rikal ze pri dlouhym byvaji kvalitnejsi vajicka, tak nevim. Asi zalezi i od toho akeho mas dr. Ja budu zacinat 23.7. to si du pro injekce :) Taky jsem na to cely zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
10.7.12 07:36

Ahoj, já dostala krátký protokol. Byla jsem u dr. Špičky těsně před koncem cyklu a krátký protkol byl takový, že od 2. DC jsem si píchala Gonal, 6. Dc jsem už byla na ultrazvuku a krvi a taktéž 9DC a 12DC OPU a 15DC ET. Takže to je fakt rychlost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
10.7.12 19:28

@Petinaa
To jo to teda je rychlost, ja byla 20 DC na injekci Diphereline a za 14 dnu du pro injekce a pak dalsich 14 dnu bych si je mela pichat takze je to o dost delsi :) Ale neva hlavne aby to melo vysledek :) A co Ty jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.7.12 21:23

Ahojky, tak zítra ráno na lačno směr Sanus, kontrola po ovulaci jestli se my neudělala cysta, pokud ano tak si tam zdřímnu ;)Nakoupím vše potřebné a od druhého dne cyklu si začnu píchat :dance: Doufám že budeme všichni uspěšné a brzy tu budou samé dvoučárkové testiky :srdce: Všem mooooc držím pěstičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.7.12 21:50

@Petinaa - tak to jsi to měla stejně jako já, nejdřív gonal, pak cetrotide a ovitrel, 30/06 odběr vajíček a 02/07 ET. neumím si ani představit, že bych i to píchala delší dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
11.7.12 12:55

Katy, děkuji, cítím se dobře.. jen to břicho mě pořád bolí, ale to už od OPU. Spíš bych řekla, že se to o něco zlepšilo a teď to není tak intenzivní bolest. Jinak žádné příznaky fakt nemám… tak snad je ještě na ně brzy..
Ramdy, ty injekce mi ani tak nevadily, ale spíš mi vadilo to, že jsem po nich byla hodně unavená a „rozhozená“. Pořád se mi chtělo brečet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.