Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, taky cekam prvni v červenci, taky holcicku. Uz tri tydny mi hrozi předčasný porod, tak ležím a popohanim cas, aby uz byl červenec a ja se mohla zvednout, ujít par metrů a hladce a jen tak mimochodem porodit
Porodu se zatim nebojím, mam plnou hlavu strachu o to, aby byla holčička zdravá, takze na jiny obavy neni misto. Nabrala jsem 13 kg a tajne doufam, ze vic uz to nebude
Tlačeni na vajecniky vubec neznam, zato na mocak, to je radost. Uz mas doma vse připraveno a nakoupeno? ![]()
Holky, trochu vám závidím:) já to mám za sebou už třikrát, naposledy před půl rokem (a už je to opravdu naposledy). Pokaždé jsem se strašně těšila a ty první momenty s miminkem-je to něco nepopsatelného..užijte si poslední týdny s bříškem a do těch začátků přeju hodně sil a pevné nervy;)
Ahooojky ja mám termínem 27.července ale posunuly mi ho na 24.Taky už čekám. Klidně bych brala rodit i dřív. Taška do porodnice připravena a věci na mimino snad taky. Čekám holčičku Esterku a moc se na bi a tatínkem těšíme. ![]()
Ahoj, my čekáme v červenci, ale druhé, narodí se nám princezna, na kterou doma čeká rok a půl starý bráška. Tím, že je ještě takhle malý, tak nějak nemám čas mít obavy. Rodím plánovaným císařem už podruhé, takže vím, do čeho jdu. Pořád se nemůžu dokopat k tomu, abych vše dopřipravila a sbalil tašku do porodnice
ty vedra mi tedy dávají zabrat a to jsme přibrala jen 6 kg. Na záchod lítám každou chvíli, jsem jak prostatik ![]()
Já mám termín 29.7. A čekám druhé dítko, holčičku Kačenku, máme ještě 5,5 leteho kluka, kterého jsem rodila v prosinci a bylo to rozhodně lepší, ty vedra mi davaj zabrat.
Tak hodně sil do posledních týdnů ![]()
Ahoj
ja jsem prvorodicka a termin mame 20.7. Vypada to, ze cekame chlapecka Adamka
Ale ukazal se nam jen jednou na druhem screeningu. Jinak na vsech ostatnich ultrazvucich mel nozicky u sebe, tak uvidime, aby nakonec na porodnim sale nebylo prekvapeni
jinak ho mam stale hlavickou nahore, tak uvidim jestli se stihne jeste pretocit nebo budu mit cisarsky rez.
Do minuleho tydne jsem se citila skvele a ani mi nepripadlo nejak moc, ze jsem tehotna. Ale co zacaly ty horka, tak je to uz narocne a to jsem nabrala v tehotenstvi jen 6 kg. Cele dny jsem zavrena doma a radeji vubec ven nevychazim. Jsem zvedava, jak to dalsi cca mesic zvladnu ![]()
Ahoj, my čekáme taky holčicku - Ellinku. Termín máme už 5. 7.. Doma už je všechno nachystané, připravené a teď se psychicky připravuju i já
čaj z maliníku, lněný semínko a aniball.. tak uvidíme, jestli to k něčemu pomůže. Zítra jdu na první monitor, tak jsem zvědavá ![]()
@M.o.n.i.k.k.k.k. Taky je to pro me dost narocne a to mam 10kg nahore nedokazu si predstavit vic
vcera jsem sla kousek na prochazku v 33 stupnich vedru a funela jsem jak kdybych sla turu ![]()
@Deňa1995 ji, to znam
ja taky funim i kdyz jdu jen kousek. Jsem zvědavá, jak udycham a zvladnu porod, pokud budu rodit prirozene. Fyzicku nemám skoro zadnou, protoze od zacatku tehu jsem na neschopence. Takze pohyb skoro zadny ![]()