Nebyla jsem na prvotrimestrálním screeningu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
27.6.12 09:23

Jsem skoro rozhodnutá, ale pořád mi to vrtá hlavou. říkám si, co když něco přehlédli a triply to objeví. na druhou stranu hrozba toho, že třeba potratím zdravé mimi je děsná. proč mi to ten doktor vůbec nabízel, když mi tedy ten scree. vyšel tak dobře (teda aspoň podle mé dr.). Proč nezkušeným matkám pletou hlavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
27.6.12 09:44

Tak to netuším, taky jsem měla chvilku pochybnosti, jestli dělám dobře. Ale pak se mi ulevilo. Já jsem teda byla rozhodnutá, že bych stejně nešla na plodovku, tak záleží jak jsi na tom ty.
Jeslti bys chtěla absolutně a za každou cenu jen zdravé miminko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
27.6.12 09:56

Ahojky, ja na prvotrimestr. screeningu nebyla a tripple testy mi vysly pozitivni na Downa…tak me hned posilali na genetiku a ze mam jit na amino…tu jsem samozrejme odmitla ze strachu z potratu…tak me posilali na ruzne UTZ a na kardiologii na FECHO, kde mi to vyvratili…nechapu, proc se v dnesni dobe ty tripply delaj, kdyz vychazeji hoooooodne casto falesne pozitivni. Vis, kdybych vedela o prvotrim. screeningu driv, tak bych sla tam a usetrila si mesic a pul silenych stresu, jestli malinka bude zdrava. Tak drzim palecky, at je vse OK :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.6.12 10:05

A co zajit na screening v druhem trimestru - ja jdu asi ve 21.tydnu, u nas to stoji tisicovku a byla jsem teda i v prvnim trimestru na screeningu - nasla jsem si to na netu sama, doktor mi o tom nic nerikal a vim, ze par kamaradek na tom bylo. Ja jsem chtela mit jistotu, na zacatku tehu jsem musela brat nejake leky, co se v tehu nemaji, tak jsem si rikala, ze mi to za ty penize stoji. A je pravda, ze na to specializovanem pracovisti maji takovy velky ultrazvuk, ze tam snad miminku spocitaji i vlasky na hlave - je to fakt rozdil. Navic tam udelali i 3D - dali mi to z toho par fotecek a umi i prutok krve a uz jsme slyseli i srdicko :-) Jinak triple testy mi doktor na zaklade dobrych vysledku screeningu nedelal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
15.11.17 22:29

@OdetteElodia Vyplněno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie