Potíže s dechem a bolesti zad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4295
4.8.11 21:14

Potíže s dechem a bolesti zad

Ahoj holky,
za chvilku začínám 36tt a dneska už od rána mám hrozný potíže s bolestí zad a s dýcháním. Záda mě bolí spíš v horní polovině, ale tak, že nemůžu ani sedět, ani ležet, vždycky když ležím, tak mě v nich začne píchat a nemůžu se pořádně nadechnout ani vydechnout, dýchám jen tak povrchově :-( Bříško mě nijak pravidelně nebolí, jenom občas podbřišek nebo mi tvrdne bříško. Nemáte nějakou radu co by na to mohlo zabrat aby se mi ulevilo? Trochu se začínám bát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
4.8.11 21:22

a nebolí tě to při nádechu mezi lopatkama? Mě to tak dělalo, chtělo to masáž a trošku odblokovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
4.8.11 21:26

Bolí to spíš jakoby pod lopatkama a když ležím, tak to jde do hrudníku, že se skoro nenadechnu… :( myslíš, že by masáž mohla aspoň trochu pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
4.8.11 21:30

já bych řekla, že se ti mímo pěkně šprajclo pod žebrama, já bych počkala, zítra třeba cinkni doktorovi, ale pokud máš pravidelné pohyby tak mimi bude okey a řekla bych, že to samo povolí, jinak budeš muset k fyzioterapeutovi, ale ti s těhulema neradi něco dělají

jo a těhulím se blbě dýchá, kyž leží na zádech, páč mimi svou váhou utalčuje nějakou žílu a brání tak přístupu kyslíku, proto se těhulím lépe spí na boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.8.11 21:31

myslím si, že hodně jo. Vidím to na nějaký zablokovaný nervík. Mě se to stává taky i když nejsem těhotná. Nemůžu se dodechnou a když se zhluboka nadechnu, tak mě to tlačí mezi lopatkama, někdy i pod lopatkou. Zkus, ale taky to zkus říct na gy prohlídce. To víš, v těhotenství je všechno jinak. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.8.11 21:33

masáž určitě uleví.. mimčo může být natěsnané na nervu nebo na dýchacích cestách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.8.11 21:34

Takové bolesti mohou být od žlučníku..Netrpíš na to?? co strava - nebylo nic smaženého, tučného, nebo jsi se moc najedla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
4.8.11 21:39

Mě se právě do teďka spalo nejlíp na zádech, na boku mě malá vždycky hrozně kopala, tak je možný, že se tam třeba nějak natočila a tlačí mě na dýchací cesty :nevim: zkusím tu masáž a budu doufat, že to zabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
4.8.11 21:40
Lizbeth píše:
Takové bolesti mohou být od žlučníku..Netrpíš na to?? co strava - nebylo nic smaženého, tučného, nebo jsi se moc najedla??

Nic takovýho právě.. chytlo mě to už ráno chvilku po probuzení a do teď mě to nepustilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.8.11 21:41

Mě nedávno tak bolelo pod lopatkou, ale hodně, úplně to vystřelovalo až do ruky k loktu… Jedině to nebolelo, když jsem chvíli nedýchala :lol: , což teda moc dlouho nevydržím, no po dvou dnech jsem zašla za dr., napsala mi něco od bolesti, nabízela i injekci, ale to já odmítla, nenávidím jehly.
Asi po pěti dnech od začátku to přešlo, ale bylo to teda hnusné, příčinu nevím.

Přinejhorším se taky zkus ukázat u dr., třeba je něco i pro těhotné, nebo nějaký ten fyzioterapeut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
4.8.11 21:43
Pipet píše:
Mě nedávno tak bolelo pod lopatkou, ale hodně, úplně to vystřelovalo až do ruky k loktu… Jedině to nebolelo, když jsem chvíli nedýchala :lol: , což teda moc dlouho nevydržím, no po dvou dnech jsem zašla za dr., napsala mi něco od bolesti, nabízela i injekci, ale to já odmítla, nenávidím jehly.
Asi po pěti dnech od začátku to přešlo, ale bylo to teda hnusné, příčinu nevím.Přinejhorším se taky zkus ukázat u dr., třeba je něco i pro těhotné, nebo nějaký ten fyzioterapeut…

Nedýchat jsem taky na chvilku zkoušela, ale nebyl to dobrý nápad :mrgreen: uvidím, jestli mi nezabere ta masáž, zkusím zítra zavolat Dr. jestli mi něco poradí, tohle bych asi moc dlouho nevydržela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.8.11 21:48

:mrgreen: :mrgreen: nedýchat je dobré řešení, blbý je, že málo kdo to vydrží dlouho :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
4.8.11 21:49
MMartina1 píše: :mrgreen: :mrgreen: nedýchat je dobré řešení, blbý je, že málo kdo to vydrží dlouho :lol: :lol: :lol:

To je pravda :-D ale na chvilku to zabralo :lol: :lol: škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.8.11 21:51

zkus chodit na těhotenské masáže, já chodila každý týden, a vždy mi bylo hned lépe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
4.8.11 21:52

Větší bříško je nápor pro páteř. Vypadá to, že se ti skřípl nerv nebo zablokovalo žebro. Zkus si mezi lopatky a kousek pod ( bolavé místo ) dát něco teplého ( třeba nahřátý polštářek nebo jestli máš takový gel. polštářek ). Mělo by to trochu uvolnit okolní svaly. Když to přes noc nepovolí, radši zavolej Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí