Psaní si s jinými

Anonymní
21.6.18 08:11

Psaní si s jinými

Ahoj, chtěla bych poprosit o názor. Máme 5letý vztah, jedno malé dítě. Teď jsem zjistila, že si partner píše s jinou, už teda i dříve, ale vždy je to taková nárazovka, když mu něco vyčtu (přijde mi to jako dětinské chování). No, každopádně teď jsem měli kvūli tomu rozhovor. Slíbil, že se polepší, že nás má rád. 2 dny klid a zase si píše. Prý jde jen o psaní, jenže já jak o tom vím, jsem pak naštvaná a nepříjemná. Nevím, co s tím…asi věřím tomu, že jde jen o psaní, nikdy ani nic nasvědčovalo tomu, že by šlo o nevěru nebo tak. Myslím si, že nám to celkem klape, ve všech oblastech, ale tohle mi prostě vadí. Nechce se mi úplně kvůli tomu rozchazet, ještě, když máme malého prcka, jenže mi to vadí. Co byste poradili? Píšu anonymně, je tu spousta známých :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4615
21.6.18 08:14

A co si sni/ma píše ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 08:19

@Ennny no, většinou prasarny......ale i třeba dobré ráno, jak jsi se vyspinkala…a to ty holky vůbec nezná (to vím určitě)

• Citovat
  • Upravit
17306
21.6.18 08:20

Vymysli mu program, aby neměl čas na psaní. Úklid, vaření, sex, celé odpoledne a celou noc ;) Nebo mu nic nevyčítej a nebude si psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
21.6.18 08:24
@Anonymní píše:
@Ennny no, většinou prasarny......ale i třeba dobré ráno, jak jsi se vyspinkala…a to ty holky vůbec nezná (to vím určitě)

Tak at se přihlásí na Emimino. Tady má taky plno ženských a může si pokecat, o čem chce. A ještě budeš mít nad ním dohled. 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 08:24

@zoidberg To všechno je, bere si malého ven a ukoluju ho, málo kdy se valí na gauči. Jenže to dělá spíš když je sám no, jezdíme třeba i na noc pryč a pak si takhle píše, ale přece není normální, aby hned, jak bude sám tohle dělal. ..Když jsme ale sami nebo i malym,.mobil jde stranou ;)

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
21.6.18 08:26

Šmarjá, „vyspinkala“. To bude vážná diagnóza :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.18 08:26

Mě by to taky vadilo. Na začátku vztahu jsem si taky psala s pár klukama. Manžel z toho nadšený nebyl a často jsme se kvůli tomu dohadovali. Oni měli často takové poznámky kvůli kterým i chápu, že z toho bylo dusno, ale já to brala jako srandu. No, zahodit vztah mi za to neustály, takže jsem si s nimi přestala psát a od té doby, (už je to pár let) máme krásný vztah. Manžel měl taky jednu kamarádku, ale když s ní začal rozebírat moje měsíčky 8o odůvodnil to tak, že je zdravotní sestřička :cert: :lol: tak jsem mu taky vysvětlila, jak se věc má :lol: a teď máme jen, já kamarádky a on, jen kamarády. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.18 08:36

@Smudlinka123 jasně, ptala…Prý mu to dělá dobře

• Citovat
  • Upravit
4615
21.6.18 08:38
@Anonymní píše:
@Smudlinka123 jasně, ptala…Prý mu to dělá dobře

debil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 08:41

@Ennny líp bych to nenapsala ;:), jenze i přesto ho mám ráda, no

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.18 08:42

@Hroznej puberťák to sice joo, ale to mi moc neporadí, i kdyz vlastně jo, z té odpovědi mi to vyznělo, jakože řeším kraviny, jenže to zamrzí, vím, že jsou horší věci :) ;)

• Citovat
  • Upravit
Kalbe
21.6.18 08:46
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych poprosit o názor. Máme 5letý vztah, jedno malé dítě. Teď jsem zjistila, že si partner píše s jinou, už teda i dříve, ale vždy je to taková nárazovka, když mu něco vyčtu (přijde mi to jako dětinské chování). No, každopádně teď jsem měli kvūli tomu rozhovor. Slíbil, že se polepší, že nás má rád. 2 dny klid a zase si píše. Prý jde jen o psaní, jenže já jak o tom vím, jsem pak naštvaná a nepříjemná. Nevím, co s tím…asi věřím tomu, že jde jen o psaní, nikdy ani nic nasvědčovalo tomu, že by šlo o nevěru nebo tak. Myslím si, že nám to celkem klape, ve všech oblastech, ale tohle mi prostě vadí. Nechce se mi úplně kvůli tomu rozchazet, ještě, když máme malého prcka, jenže mi to vadí. Co byste poradili? Píšu anonymně, je tu spousta známých :D

Jako podle mě kdyby tě miloval tak by to nedělal… jako kdyby si muj muz psal prasarny s jinýma šla bych od něho - hrozne by mě to ponizovalo, cítila bych se spatne a nevážila bych si ho

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
21.6.18 08:49
@Anonymní píše:
@Hroznej puberťák to sice joo, ale to mi moc neporadí, i kdyz vlastně jo, z té odpovědi mi to vyznělo, jakože řeším kraviny, jenže to zamrzí, vím, že jsou horší věci :) ;)
Jasný, to bylo spíš pozastavení, kam dal rozum, když píše tohle :)
Hele, nejpodstatnější je, cos psala za odpověď Zoidbergovi:
@Anonymní píše:
@zoidberg To všechno je, bere si malého ven a ukoluju ho, málo kdy se valí na gauči. Jenže to dělá spíš když je sám no, jezdíme třeba i na noc pryč a pak si takhle píše, ale přece není normální, aby hned, jak bude sám tohle dělal. ..Když jsme ale sami nebo i malym,.mobil jde stranou ;)

Že funguje, to je super, ale takovéhle psaní trochu padlý na hlavu je. Každej má něco, tohle psaní na emimino je taky slušná pošahanost :D ale aspoň to není úplně adresný. Nedělal bych z toho drama, ale že tě to nenechává úplně klidnou celkem chápu.

• Citovat
  • Upravit
59380
21.6.18 08:49
@Anonymní píše:
@Ennny líp bych to nenapsala ;:), jenze i přesto ho mám ráda, no

no ty jeho ano :? Bych mu řekla že když mu to dělá dobře že to taky vyzkoušíš ;) . Otázka času než se s nějakou seznámí osobně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí