Psaní si s jinými

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kalbe
22.6.18 10:53
@Anonymní píše:
@káťa píše, ale ono to není o tom, že by si to psal takhle pořád, teď zase začal cca po půl roce.....Jenže tvrdí, že to je jen o psaní, ale jak tomu věřit, že…Sice si domlouvá schůzku, ale to by prý reálně neudelal. Podle mě koukne na seznamku takhle jednou za cas, tu holku ani nezná a takhle si s ni pise. Ja tu sznamku mam taky, už snad 7 let, ale nechodím tam a jen jsem náhodou koukla a právě videla, ze tam je zase aktivni…A on že prý proc by jí nemohl mit, když já jí mam taky. Jenže já si tam nic nedomlouvam. Docela by mě zajimalo, co odpovi pansky anonym…

No tak to je fakt ujetý - jo jasně ten tvůj vlastně nic špatnýho neděla jen si píše sexuálně s jinýma a domlouvá schůzky , vždyť to nic neznamená že, chudáček vždyť on ti slíbil ze s nima nepůjde.. ? :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.18 10:57

@Kalbe to netvrdím, je to špatné, jen jsem chtěla upřesnit, že to není pořád, ale to je v podstatě jedno, nevěřím, že by to neudelal

• Citovat
  • Upravit
738
22.6.18 10:58

Zkusila bych mu říct, v klidu, že se ti TO nelíbí. Ať už se bude jakkoliv obhajovat, že si JEN píše, ať si představí, že tohle děláš Ty a máte role vyměněný. . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 13:29

Takže závěr: už budu hodnej, hmmm, tak to jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží, zase ta stejná písnička

• Citovat
  • Upravit
káťa
22.6.18 13:49
@Anonymní píše:
@káťa píše, ale ono to není o tom, že by si to psal takhle pořád, teď zase začal cca po půl roce.....Jenže tvrdí, že to je jen o psaní, ale jak tomu věřit, že…Sice si domlouvá schůzku, ale to by prý reálně neudelal. Podle mě koukne na seznamku takhle jednou za cas, tu holku ani nezná a takhle si s ni pise. Ja tu sznamku mam taky, už snad 7 let, ale nechodím tam a jen jsem náhodou koukla a právě videla, ze tam je zase aktivni…A on že prý proc by jí nemohl mit, když já jí mam taky. Jenže já si tam nic nedomlouvam. Docela by mě zajimalo, co odpovi pansky anonym…

tak to je přesně to samý, co ten můj ex. taky si domlouval schůzky a když jsem ho konfrontovala s důkazem, tak mi řekl, že sice domlouval, ale nakonec by tem nešel. Což je samozřejmě nesmysl. :zed: Proč by si to jinak domlouval, že jo ???
No jak říkám, já na to nervy neměla a po rozchodu s ním jsem se zařekla, že seznamkovýho slídila už nikdy, člověk nemůže bejt prostě potom v tom vztahu v klidu, když ví, že protějšek se všemožně snaží dostat na rande někoho jiného…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.18 15:27

@káťa no právě, to nedává smysl......ale zatím jsem neobjevila důkaz, ani v předchozích vztazích, že to fakt dotáhl do konce, takže fakt nevím, každopádně o nervy to je a nechce se mi čekat, až to jednoho dne udělá

• Citovat
  • Upravit
7571
22.6.18 15:37
@Anonymní píše:
@káťa no právě, to nedává smysl......ale zatím jsem neobjevila důkaz, ani v předchozích vztazích, že to fakt dotáhl do konce, takže fakt nevím, každopádně o nervy to je a nechce se mi čekat, až to jednoho dne udělá

Pokud se ti nechce cekat tak to budes muset nejak rozseknout. V opacnem pripade je zbytecne o tom blabolit na emiminu, kdyz s tim vlastne nic delat nechces ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
22.6.18 15:40
@Anonymní píše:
@káťa no právě, to nedává smysl......ale zatím jsem neobjevila důkaz, ani v předchozích vztazích, že to fakt dotáhl do konce, takže fakt nevím, každopádně o nervy to je a nechce se mi čekat, až to jednoho dne udělá

Založte si profil taky a domluvte si s ním schůzku :-)

Co jinak napsat, když je to jasné, hledá si nějakou bokovku …
Třeba potřebuje jen trochu šok - tak si ten profil udělejte - ať o tom ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.6.18 15:41
@Chytrak píše:
Pokud se ti nechce cekat tak to budes muset nejak rozseknout. V opacnem pripade je zbytecne o tom blabolit na emiminu, kdyz s tim vlastne nic delat nechces ;)

No ono taky co dělat může :nevim: Partner jí vždycky (v rámci toho, že chce mít klid a nechce řešit nepříjemnosti) řekne, co chce ona slyšet - že to nic neznamená, nechá toho atd…a stejně bude pokračovat…ona se bude akorát užírat a nervovat, co zase psal a kdy se sejdou… debilní situace, znám…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.18 15:45

@Josef_t a to by bylo úplně nejlepší!! Nachytat na svestkach :)

• Citovat
  • Upravit
káťa
22.6.18 15:52
@Anonymní píše:
@Josef_t a to by bylo úplně nejlepší!! Nachytat na svestkach :)

nj, ale jestliže se zakoukal do jedné konkrétní, tak aby chtěl nějakou jinou…
jinak pokud bere na seznamkách, co mu „přijde pod ruku“, pak by to mohlo zabrat…
pokud je poprděný z jedné, pak bych mu nic neříkala a spíše pozorovala tu konverzaci s tou danou osobou…

• Citovat
  • Upravit
7571
22.6.18 16:00

@káťa nerikam, ze to neni tezka situace, ale taky jsi to vyresila, takze je resitelna.
Kdyz to delal v minulosti, tak vi, ze to bude delat furt a nemuze prece pocitat se zmenou chovani. Kdyby chtela byt jo hodna, tak mu da nuz na krk a rekne, ze s tim prestane a pokud ne tak od nej odejde a pak to taky udela.
Ale zakladat tady temata, chtit byt litovanej, ale nechtit vubec nic zmenit jen protoze to je tezke to je ryzi alibismus a to neberu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
22.6.18 16:04
@Anonymní píše:
@Josef_t a to by bylo úplně nejlepší!! Nachytat na svestkach :)

To uz jsi prece jednou udelala a nic z toho nebylo. Anebo pokud jsi to nebyla, tak jina anonymni se stejnym problemem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 16:13

@káťa neee, bere všechno, neřeší......vždycky je to jiná

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.18 16:15

@Chytrak nene, to jsem nebyla já, ale nezdá se mi to jako špatný nápad.....a ta co to tu psala, tak se to nepovedlo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky