Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@kontramatka přesně, mně tohle nenapíše a neřekne, jak je rok dlouhý…a vyhodit ho nemůžu, byt je jeho, možná zkusit, jestli by se třeba na nějakou dobu neodstehoval…nejsme manželé
to je mi jasné, že nejste manželé. A proč? Matku z tebe mohl udělat a manželku ne?
Já bych mu jednoduše řekla, že z jeho praktik je mi na blití a mám problém s ním vůbec sdílet lože. Ať s tím rychle něco udělá nebo se budu muset nějak zařídit sama.
@kontramatka Tak všechny ženy asi vdané nejsou…plno lidí žije na hromádce.
@kontramatka ještě na to neprisla řeč, teda už o tom mluvil, ale zatím nic určitého
@Annabela11 píše:
@nestarejtese A chlap vypadal jak?když měl po boku zanedbanou babu??
Chlápek byl sympaťák ![]()
@Anonymní píše:
@nestarejtese já jsem pěkná baba, teď trošku sebchvaly, ale pečuju o sebe, jsem hubena, sportuju, chodim ke kadernici, nosím hezké oblečení, myslím, že taková normální hezká holka, takže to problém nebude......Když něco je, není problém, je v pozoru rychle, takže fakt nevim, kde je problem
No tak tím víc je to blbec ![]()
Úplně se mi ježí chlupy. Tohle dělal ex, vypisoval si pořád. Ať už když byl se mnou, nebo s těmi přede mnou. Několik vztahů se mu kvůli tomu i rozpadlo a dělal to pořád. Jo, a vím, že kdyby se mu naskytla reálná příležitost, na schůzku by jel…
@káťa hmm, tak to budeje asi stejné, pry to dělal dříve taky.....No, tady pomůže asi jenom léčení nebo nevim
. Takže to nijak neřešil?
řekla bych mu ať táhne k čertu a vrátí se až skutečně dospěje. Nechápu blbečky co žijí virtuálním blábolením na úkor skutečného života.
@Anonymní píše:
@káťa hmm, tak to budeje asi stejné, pry to dělal dříve taky.....No, tady pomůže asi jenom léčení nebo nevim. Takže to nijak neřešil?
ne, neřešil, když ho ženská kvůli tomu nechala, tak nechala… ![]()
i se mnou to bylo tak, že já mu zezačátku promlouvala do duše, on přísahal, jak mě miluje a jsem jen já atd. a ani pořádně neví, proč to dělal a hned přestane - a vždycky samozřejmě pokračoval dál, jen si dával většího majzla - několikrát jsme to řešili, vždycky slíbil a nedodržel, psal si dál…dokonce tenkrát oslovil i mojí známou, která mi to řekla a právě s ním zavedla řeč na případnou kávu atd. a on jí sice přiznal, že někoho má, ale na kávu jít chtěl… ![]()
Jinak já jsem se s ním potom rozešla, tohle byl jeden z důvodů, bylo toho víc, hlavní důvod byl, že to byl do sebe zahleděný narcis, jak to vede teď nevím, ale určitě stejně…
Ale tvým vzhledem nebo neatraktivitou to určitě není, ten „můj“ ex to dělal i přítelkyni-krásné modelce, která s ním žila přede mnou a byla o 20 let mladší než on, a fakt super holka i povahově…
@Anonymní píše:
@káťa hmm, tak to budeje asi stejné, pry to dělal dříve taky.....No, tady pomůže asi jenom léčení nebo nevim. Takže to nijak neřešil?
Já vím že je to pro tebe tezke, zvlášť když máte dítě, ale podivej se na to reálně , to přeci není muž pro kterého jsi jedina, kterého si vazis, mas v nem naprostou důvěru. Já byt tebou tak mu řeknu že už s nim nechci mít nic společného , že jsem ho přestala milovat protoze mam pocit ze pro něho už nic neznamenám když mi tohle dela a ze budu radši s dítětem sama, že mě velmi sklamal ale ponizovat se nenechám , to že máme sítě neznamená že jsi pro něho jistota. Zbalila bych se a šla k rodičům nebo kamarádce. Kdyby mu na tobě opravdu záleželo něco by udělal - snažil by se získat te zpátky a uvědomil si co prováděl - a pokud mu to nedojde tak k tobě proste nepatří. Nemarni čas s někým kdo o tebe nestojí.
Mas rodiče co ti pomůžou ? Nebo nějakou kamarádku ? Nebud na nem zavisla , nebo nebud s nim jen protoze ty ho milujes.
@káťa To je šílený
…že ho to pořád baví…
snad narazí na nějakou která mu to vrátí a bude se chovat jako on…
@Kalbe Já mám kam jít, spíš bych s tím nechtěla nikoho zatěžovat nebo aby o tom vůbec někdo věděl.....Takže je to složité a myslím si, že když jen pohrozim, stejně se asi nic nezmění
Ahoj, jako zástupce mužů musím říci, že dělám, to samé. Mám ženu 21 let, rodinu, vše klape, vtah, sex, děti. Jenže mám 2 kamarádky, se kterými si píši. Většinou o sexu, názory na sex, zkušenosti a občas si při psaní pohrajeme sami se sebou a píšeme si pocity. Někdy mám výčitky, ale reálně jsem 21 let věrný. Proč to dělám? Sám nevím............ Asi zpestření, zážitek.
@Anonymní píše:
Ahoj, jako zástupce mužů musím říci, že dělám, to samé. Mám ženu 21 let, rodinu, vše klape, vtah, sex, děti. Jenže mám 2 kamarádky, se kterými si píši. Většinou o sexu, názory na sex, zkušenosti a občas si při psaní pohrajeme sami se sebou a píšeme si pocity. Někdy mám výčitky, ale reálně jsem 21 let věrný. Proč to dělám? Sám nevím............ Asi zpestření, zážitek.
Konečně někdo, kdo to má podobně. Takže je fakt nějaká možnost, že je to ,,jen o psaní". Což mi tedy taky tvrdil, v podstatě i to, že mu to dělá dobře máte asi stejné.....Jenže on si psal i napr.o schůzce a tak, takže proto ta nejistota…
@Anonymní píše:
Snad si i tvá žena zpestřuje život..přeju jí to…