Psaní si s jinými

Napsat příspěvek
Velikost písma:
677
21.6.18 11:57

A jak vypadáš ty zakladatelko? byla jsrm svědkem rozhovoru páru s dítětem,chlap ji očividně chodil do bordelu a nakonec se urazil a odešel,ale když jsem viděla tu ženu jak vypadala,tak se ani nedivím… zanedbaná tlustá paní v pánských kratasech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
21.6.18 11:59
@Anonymní píše:
@paola white to je právě to, co nevím.....jestli by to jako fakt udělal nebo ne. Každopádně je to nepříjemné no. A nechci být za stíhačku, takzeže jsem ani neřekla, ze jsem si neco přečetla, az po tomdlouhé rozhovoru.

Ver tomu, ze udela.Kdo si dokaze bez mrknuti oka psat o prasecinach s jinou, tak nebude mit problem ty praseciny i zrealizovat. Pokud s tim neprestal ani po tve zadosti, tak te ma na salamu a nebere te vazne. Zalezi na tobe, jestli to budes trpet nebo ne, ale je videt, ze si te nevazi a to je zacatek konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.6.18 12:07

@nestarejtese A chlap vypadal jak?když měl po boku zanedbanou babu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 12:09

@nestarejtese já jsem pěkná baba :D, teď trošku sebchvaly, ale pečuju o sebe, jsem hubena, sportuju, chodim ke kadernici, nosím hezké oblečení, myslím, že taková normální hezká holka, takže to problém nebude......Když něco je, není problém, je v pozoru rychle, takže fakt nevim, kde je problem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.18 12:11

@lalalyla zatím si myslim, že se tak nestalo, ani nikdy dříve, ale to může být jen naivita, ale z vlastní zkušenosti…Ja bych si o tom jen mohla psát a nezrealizovat, jenze on je chlap a mně to ani nic nepřináší, takže proč to dělat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.18 12:15

@lalalyla jenže jak docilit toho, aby si mě vážil?? Nezarli vůbec, asi je mu to jedno

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
21.6.18 12:19
@Anka1313 píše:
No já teda nevím, ale mě to hlava nebere. Nepřestává mě udivovat, kolik toho je, každou chvíli je tu nějaká nová diskuse na tohle téma. Já tohleto nechápu, to vypisování, nedejbože nějaké erotické pošťuchování nebo posílání fotek. Myslím si, že to do zdravého vztahu prostě nepatří a silně by mi to teda vadilo. Asi bych od takového člověka utíkala při prvním náznaku, že něco takového provádí.
:potlesk: Tak. Pokud to někomu přijde normální, pak je sám svého štěstí strůjcem…
  • Citovat
  • Upravit
Lalelale
21.6.18 12:25
@Anonymní píše:
@lalalyla jenže jak docilit toho, aby si mě vážil?? Nezarli vůbec, asi je mu to jedno

Zajímavá otázka. Nikdy jsem se nemusela snažit, aby si mě muž vážil, to prostě přišlo samo a automaticky. Zamyslela bych se nad partnerem jako takovým. Když mu teď neuděláš divadlo nebo nepohrozíš rozchodem, bude to pro něj zelená, že jeho chování je OK a ty nemůžeš nic. Pokud jsi ho konfrontovala a on ti odpověděl, že mu to prostě dělá dobře - aspoň u mě bych si ho dala do kolonky „debil“ a skončil by u mě. Správná reakce snad je omluvit se a sypat si popel na hlavu. Zajímalo by mě, jak by se on na stejné chování díval u tebe. Kdyby ti to taky dělalo dobře :roll:

• Citovat
  • Upravit
646
21.6.18 12:27
@Anonymní píše:
@lalalyla jenže jak docilit toho, aby si mě vážil?? Nezarli vůbec, asi je mu to jedno

Obavam se,ze to uz nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
21.6.18 12:30

ježíš, takovýho chlapa bych si vůbec nedokázala vážit. Chová se jako nezletilý blbeček a ještě mu to dělá dobře? Nemohla bych se na něj ani podívat. Manželé nejste co? Se svou partnerkou komunikovat nedokáže a cizím bude vypisovat jak se vyspinkaly…zbal mu trencle a ať mu je vypere ta, co se tolik zajímá o její spánkovou hygienu. šul in.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 12:41

@Lalelale pohrozim, at si nemyslí, že mu to jen tak projde, jenže to už jsem udelala pri tom rozhovoru, ale asi ne moc presvedcive…ale kdyz si to tak uvedomuju zpetne, vzdycky jsem měla takové typy, mohla jsem mit noumu, hodnyho, ale nechtěla jsem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.18 12:44

@kontramatka přesně, mně tohle nenapíše a neřekne, jak je rok dlouhý…a vyhodit ho nemůžu, byt je jeho, možná zkusit, jestli by se třeba na nějakou dobu neodstehoval…nejsme manželé

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.18 12:50

@Detsa no jo, právě…kdyby nebylo ve vztahu dítě, je to o něco snazší

• Citovat
  • Upravit
12743
21.6.18 12:53
@Anonymní píše:
to je právě to, co nevím.....jestli by to jako fakt udělal nebo ne. Každopádně je to nepříjemné no. A nechci být za stíhačku, takzeže jsem ani neřekla, ze jsem si neco přečetla, az po tomdlouhé rozhovoru.

jsem predvecena ze to udela. Jako bezdetna jsem taky nebyla svata a ver ze chlap tezko odolava tomu kdyz mu holka jasne dava najevo, ze ho chce. Zvlast pokud je nova, mlada a neokoukana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 12:58

@Detsa ano, je to naprostá pravda, my jsme malého neplanovali, samozřejmě jsem teď šťastná, navíc to bylo v době, kdy jsme řešili, zda se na to vyprdnout nebo ne…a pri tom jsme vše provozovali stejně a najednou jsem otehotnela, já zas věřím tomu, že to tak mělo být prostě.....malého má rád, chodí s nim ven atd., to zase ne, že ne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky