Psaní si s jinými

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7571
22.6.18 16:21
@Anonymní píše:
@Chytrak nene, to jsem nebyla já, ale nezdá se mi to jako špatný nápad.....a ta co to tu psala, tak se to nepovedlo?

No dotycna bud byla trochu jednodussi anebo do posled. verila, ze ten jeji na rande nepujde. Vedela, ze ten jeji si pise na seznamkach, tak si domluvila pres seznamku rande se svym chlapem, ale nakonec tam nesla, protoze ji nemel kdo pohlidat decko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 16:25
@Chytrak píše:
Pokud se ti nechce cekat tak to budes muset nejak rozseknout. V opacnem pripade je zbytecne o tom blabolit na emiminu, kdyz s tim vlastne nic delat nechces ;)

Neříkám, že nechci, jen fakt nevím co…je to nepříjemné, ale zase zahodit kvůli tomu celý (jinak fungující vztah) s malym ditetem se mi taky moc nechce. Asi zkusím, jak radil Pepa a uvidíme, jestli by fakt prisel, nebylo by o čem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.18 16:28
@Chytrak píše:
No dotycna bud byla trochu jednodussi anebo do posled. verila, ze ten jeji na rande nepujde. Vedela, ze ten jeji si pise na seznamkach, tak si domluvila pres seznamku rande se svym chlapem, ale nakonec tam nesla, protoze ji nemel kdo pohlidat decko :zed:

Já jednodušsi opravdu neje a i přesto bych to udělala. Já neříkám, že si myslím, že by tam nešel, ale vidělo by se, zda toho je opravdu schopný nebo mu to za to nebude stát.....pokud by tam fakt prisel, mela bych jasný důkaz k rozchodu a z toho už by se nevykecal.

• Citovat
  • Upravit
7571
22.6.18 16:34
@Anonymní píše:
Já jednodušsi opravdu neje a i přesto bych to udělala. Já neříkám, že si myslím, že by tam nešel, ale vidělo by se, zda toho je opravdu schopný nebo mu to za to nebude stát.....pokud by tam fakt prisel, mela bych jasný důkaz k rozchodu a z toho už by se nevykecal.

Jasne. Tak treba to u tebe bude jine. Jedna vec je mit dukaz, druha dotahnout vec do konce a vyvodit z ni dusledky. Kazdopadne lehceji se o tom pise, nez to udela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 16:43

@Chytrak Já nemám problém s tím tam opravdu jít. Tak takovéhle prichyceni pri cinu už by bylo jasnym signalem se na to vykaslat, co signálem, to už by bylo v podstatě vyřešené. Píše se o tom lehce, ale já vím určitě, že tohle by byl pro mě jasný konec, v tom mám jasno ;). A jak jinak to opravdu zjistit? Do té doby ale jen muzeme spekulovat, zda by přišel nebo ne. Jen vím z dřívějška, že ikdyz si takto psal, tak z toho prostě nakonec nic nebylo...... :nevim:

• Citovat
  • Upravit
829
22.6.18 16:51
@Anonymní píše:
@lalalyla jenže jak docilit toho, aby si mě vážil?? Nezarli vůbec, asi je mu to jedno

Nemá strach, že o tebe přijde, musíš mu to dát jasně najevo, že s takovým chlapem nebudeš. Řekni mu, co si o takových chlapech myslíš, že to dělají hlavně ti, co si potřebují zvyšovat sebevědomí, zeptala bych se ho, jestli nemá nějaký komplex a že ať si z toho nic nedělá, že malýho pindíka má kde kdo. A jesli toho nenechá, tak si budeš psát s těma, co mají velkýho a co ti třikrát týdně posílájí svého ptáka asi omylem miláčku na mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.6.18 16:58
@Anonymní píše:
@Chytrak Já nemám problém s tím tam opravdu jít. Tak takovéhle prichyceni pri cinu už by bylo jasnym signalem se na to vykaslat, co signálem, to už by bylo v podstatě vyřešené. Píše se o tom lehce, ale já vím určitě, že tohle by byl pro mě jasný konec, v tom mám jasno ;). A jak jinak to opravdu zjistit? Do té doby ale jen muzeme spekulovat, zda by přišel nebo ne. Jen vím z dřívějška, že ikdyz si takto psal, tak z toho prostě nakonec nic nebylo...... :nevim:

Já bych prostě pozorovala tu konverzaci s tou stávající, tam už se ke schůzce schyluje…a hlavně mu v tom období nic neříkat, dělat jakoby nic…
Protože sice si pise s ruznejma, ale teď má vyhlédnutou tuhle.
Kdybys ted zakládala nový profil a oslovila ho, mohlo by ho to trknout…

• Citovat
  • Upravit
829
22.6.18 17:11
@Anonymní píše:
@káťa no právě, to nedává smysl......ale zatím jsem neobjevila důkaz, ani v předchozích vztazích, že to fakt dotáhl do konce, takže fakt nevím, každopádně o nervy to je a nechce se mi čekat, až to jednoho dne udělá

A proč čekáš až na to, až se s někým sejde, už snad to psaní je špatné ne? Řekla jsi mu, že ještě chvíli a nebudeš se na něj moct ani podívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 17:43
@káťa píše:
Já bych prostě pozorovala tu konverzaci s tou stávající, tam už se ke schůzce schyluje…a hlavně mu v tom období nic neříkat, dělat jakoby nic…
Protože sice si pise s ruznejma, ale teď má vyhlédnutou tuhle.
Kdybys ted zakládala nový profil a oslovila ho, mohlo by ho to trknout…

Ne ted,, nechala bych to třeba nějakou chvíli…

• Citovat
  • Upravit
7571
22.6.18 17:44
@Anonymní píše:
@Chytrak Já nemám problém s tím tam opravdu jít. Tak takovéhle prichyceni pri cinu už by bylo jasnym signalem se na to vykaslat, co signálem, to už by bylo v podstatě vyřešené. Píše se o tom lehce, ale já vím určitě, že tohle by byl pro mě jasný konec, v tom mám jasno ;). A jak jinak to opravdu zjistit? Do té doby ale jen muzeme spekulovat, zda by přišel nebo ne. Jen vím z dřívějška, že ikdyz si takto psal, tak z toho prostě nakonec nic nebylo...... :nevim:

Z ceho nic nebylo, jakoze na zadnou schuzku nakonec nesel? A to ze z toho nic nebylo, vis jak, on ti to rekl, ze se zadna s nim nesesla? :think:

Me nepresvedcuj, mi je fuk, jestli s nim budes nebo ne. Ostatne nebyla bys jedina zenska ktera vymenila komfort a zdani jakoby celistve rodiny za toleranci k obcasnym povyrazenim sveho chote s milenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 17:46
@melasa píše:
Nemá strach, že o tebe přijde, musíš mu to dát jasně najevo, že s takovým chlapem nebudeš. Řekni mu, co si o takových chlapech myslíš, že to dělají hlavně ti, co si potřebují zvyšovat sebevědomí, zeptala bych se ho, jestli nemá nějaký komplex a že ať si z toho nic nedělá, že malýho pindíka má kde kdo. A jesli toho nenechá, tak si budeš psát s těma, co mají velkýho a co ti třikrát týdně posílájí svého ptáka asi omylem miláčku na mobil.

Já už jsem mu tohle všechno říkala, že to dělají lidé s malým sebevědomím i ptakem, jenže ho nemá malého :D. A že se mi to hnusi, jsem mu také říkala. A že nemám problém se kvůli tomu rozejít, jenže on zas tvrdí, že už s tím dá pokoj a že vlastně ani neví, proč to dělá a na schůzku by nešel.

• Citovat
  • Upravit
829
22.6.18 17:49
@Anonymní píše:
Já už jsem mu tohle všechno říkala, že to dělají lidé s malým sebevědomím i ptakem, jenže ho nemá malého :D. A že se mi to hnusi, jsem mu také říkala. A že nemám problém se kvůli tomu rozejít, jenže on zas tvrdí, že už s tím dá pokoj a že vlastně ani neví, proč to dělá a na schůzku by nešel.

Tak mu řekni, že je ti úplně jedno, jestli na tu sccůzku půjde nebo ne, že už jen to psaní pro tebe znamená rozchod. Mně přjde, že to pořád podmiňujete tím, kdyby se s někým sešel, ale dokud si bude jen psát, tak to nevadí tolik. A myslím si, že on to ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 17:50
@Chytrak píše:
Z ceho nic nebylo, jakoze na zadnou schuzku nakonec nesel? A to ze z toho nic nebylo, vis jak, on ti to rekl, ze se zadna s nim nesesla? :think:Me nepresvedcuj, mi je fuk, jestli s nim budes nebo ne. Ostatne nebyla bys jedina zenska ktera vymenila komfort a zdani jakoby celistve rodiny za toleranci k obcasnym povyrazenim sveho chote s milenkou.

Ano, to vím od bývalých, ale taky to nemusí být pravda.....Ne, občasné povyrazeni bych určitě netolerovala ;). I to psaní mi je silně proti srsti. Už jsem mu říkala, že nemám problém se kvůli tomu rozejít, kdo ví,.možná to tak nakonec i dopadne.....

• Citovat
  • Upravit
829
22.6.18 17:54

A tak si taky začni psát, zeptej se ho, jestli by mu to teda nevadilo, že mu to říkáš dopředu a já bych si teda fakt psala, mně by to problém nedělalo, stejně bych si takového chlapa nemohla vážit, tak co už s ním. :nevim: Já bych ho teda ani nežádala, aby to nedělal, nejsem jeho matka, abych mu říkala, co může dělat, nebo nemůže, řekla bych mu jednou provždy, ýe tohle do vztahu nepatří a jestli to míní dělat, tak ať si sbalí věci a jde. Že tohle nemám zapotřebí s takovým chudákem zůstávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 17:56

@melasa To vadí úplně stejně ;). Řekla jsem mu, že už jen to psaní mě uráží. Jenže já nemám na to to teď ukončit a on to asi ví…,,jen" kvůli tomuhle. Sice jsem mu řekla, že už na nějaké kecy nedam, ze by se musel začít podle toho chovat. A on zas že mě miluje a už to nebude delat, no, pořád ta stejna pisnicka…tady už pomuze asi jedine psychous.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky