Psaní si s jinými

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nmdl
21.6.18 08:50

Ok, jedna věc je, že to dělá - to je celkem běžné a rozhodně nebude jediný. Mě spíš udivuje, že nesklapne krovky a neseká latinu ani po té, co ho kvůli tomu konfrontuješ. To pak působí dojmem, že si vážně dělá co chce a vypadá to, jako by se ani trochu neobával o to, že by tě mohl ztratit a bral tě jako naprostou jistotu, která na sobě nechá dříví štípatat.
A odpověď, že mu to dělá dobře, to už je tak trochu na přes držku. :D Ono v zásadě tohle ještě není tak škodlivé, ale příležitost dělá zloděje, když si budou takhle dlouhé měsíce psát o prasárničkách a tokat, tak by byli blázni, kdyby si pak někdy své představy nešly prubnout i reálně. Čili asi jediná rada - zaměstnej ho. Ukaž, že jsi pořád zábavná a atraktivní ženská, ale zároveň zkus kvůli tomu psaní nehysterčit a zůstat nad věcí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.18 09:10

@Nmdl přesně to si myslím taky, že mě bere jako jistotu, i když jsem mu naznačila, že bych neměla problém se rozejít, jenže co s tím? On nezarli…a já mam kluky taky kamarady, ale opravdu kamarady a občas jdu i nekam posedet, ale ještě málo, kvuli prckovi

• Citovat
  • Upravit
6439
21.6.18 09:20

božíííínku, jak jsi se vyspinkala. Jooo, takovýhle dětinské písánky? To je ještě dobrý, to je v pubertálním věku. Zvážněl bych, až jim bude posílat fotku svýho dindona. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 09:24

@samá práce tak toto období už máme taky za sebou, ovšem z mojí strany, kdy mi chodil do zpráv tento nevyžádany materiál. Tak daleko ještě nejsou, ikdyz cosi o erotickych snech tam probehlo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14313
21.6.18 09:26

@Smudlinka123 Ale prdku…chlap miluje i když dělá takové věci!pro ně je to přeci přirozené vždyť je to jen psaní o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 09:27

@Annabela11 taky si nemyslím, že by nemiloval…a i to teda tvrdí

• Citovat
  • Upravit
káťa
21.6.18 09:35

Podle mě tě určitě rád má, ale nemiluje tě natolik, aby mu to stálo za to s virtuálním flirtováním přestat.
Pokud si píšou o erotických snech a po ránu, jakpak ses vyspinkala atd., tak je to podle mě jen otázka příležitosti, kdy budou mít možnost se poznat osobně. Příležitost dělá zloděje. A on se o tu příležitost setsakra snaží…

• Citovat
  • Upravit
5258
21.6.18 09:39

No já teda nevím, ale mě to hlava nebere. Nepřestává mě udivovat, kolik toho je, každou chvíli je tu nějaká nová diskuse na tohle téma. Já tohleto nechápu, to vypisování, nedejbože nějaké erotické pošťuchování nebo posílání fotek. Myslím si, že to do zdravého vztahu prostě nepatří a silně by mi to teda vadilo. Asi bych od takového člověka utíkala při prvním náznaku, že něco takového provádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
21.6.18 10:08

@Anka1313 přesne tak , a jak jsem psala. Nechápu jak to tu někteří zlehčují, jako ze je to u chlapů ,,normální? :zed: takovýho chlapa bych nechtela :poblion:

• Citovat
  • Upravit
14313
21.6.18 10:10

@Smudlinka123 Myšleno a psáno samozřejmě ironicky :lol: … normální to není to je jasné ale pánové to berou asi jinak no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.6.18 10:18

@Smudlinka123 Jistě že není…také jsem napsala že to bylo myšleno ironicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
21.6.18 10:49

A zakladatelko ty se vzpamatuj, to mas tak nízke sebevědomí? Přeci nejsi takova chudinka abys byla s takovým debilem :lol: nevim jak jinak to napsat , opravdu mu na tobě nezáleží pokud se takto chová , prosím uvědom si to :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.18 11:23

@Kalbe nemám nízké sebevědomí, spíš on, když si potřebuje něco dokazovat…to je sice pravda, ale psala jsem, že máme malé dítě, neni to tak jednoduché

• Citovat
  • Upravit
12743
21.6.18 11:32

realita je taková, že mu to dělá dobře že o něj mají zajem jiné. Asi má rád tebe i dítě, ale myslím si, že pokud narazí na holku co mu vleze do postele tak to udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 11:50

@paola white to je právě to, co nevím.....jestli by to jako fakt udělal nebo ne. Každopádně je to nepříjemné no. A nechci být za stíhačku, takzeže jsem ani neřekla, ze jsem si neco přečetla, az po tomdlouhé rozhovoru.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky