Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@melasa To vadí úplně stejně. Řekla jsem mu, že už jen to psaní mě uráží. Jenže já nemám na to to teď ukončit a on to asi ví…,,jen" kvůli tomuhle. Sice jsem mu řekla, že už na nějaké kecy nedam, ze by se musel začít podle toho chovat. A on zas že mě miluje a už to nebude delat, no, pořád ta stejna pisnicka…tady už pomuze asi jedine psychous.
I kdyz jemu jsem řekla, že bych nemela problém se rozejít, ve skutecnosti bych to nechtěla…už kvůli vice vecem, ale tohle je na prd
@Anonymní píše:
@melasa To vadí úplně stejně. Řekla jsem mu, že už jen to psaní mě uráží. Jenže já nemám na to to teď ukončit a on to asi ví…,,jen" kvůli tomuhle. Sice jsem mu řekla, že už na nějaké kecy nedam, ze by se musel začít podle toho chovat. A on zas že mě miluje a už to nebude delat, no, pořád ta stejna pisnicka…tady už pomuze asi jedine psychous.
Tak se odstěhuj a řekni mu, že až bude vědět, že tohle nemá zapotřebí dělat, tak ať se ti ozve, že do tý doby ho nechceš vidět. Hele pokud bude vědět, že to jsou od tebe jen plané vyhrůžky, bude jen slibovat, to fakt nemá cenu dělat. To je snad ještě horší jen takhle naplano vyhrožovat, než nedělat nic, protože vlastně zjistí, že ty s tím stejně nic dělat nebudeš.
@Anonymní píše:
I kdyz jemu jsem řekla, že bych nemela problém se rozejít, ve skutecnosti bych to nechtěla…už kvůli vice vecem, ale tohle je na prd
a toon samozřejmě pozná a zneužívá toho…holka holka, budeš se pořád jenom trápit.
@melasa píše:
A proč čekáš až na to, až se s někým sejde, už snad to psaní je špatné ne? Řekla jsi mu, že ještě chvíli a nebudeš se na něj moct ani podívat?
Já to neřeším, řešila jsem to v minulém vztahu a vyřešila to rozchodem. To byla jen ráda zakladatelce, která chce vědět, zda ten její na schůzku půjde nebo ne…
@Anonymní píše:I kdyz jemu jsem řekla, že bych nemela problém se rozejít, ve skutecnosti bych to nechtěla…už kvůli vice vecem, ale tohle je na prd
@melasa píše:
Tak se odstěhuj a řekni mu, že až bude vědět, že tohle nemá zapotřebí dělat, tak ať se ti ozve, že do tý doby ho nechceš vidět. Hele pokud bude vědět, že to jsou od tebe jen plané vyhrůžky, bude jen slibovat, to fakt nemá cenu dělat. To je snad ještě horší jen takhle naplano vyhrožovat, než nedělat nic, protože vlastně zjistí, že ty s tím stejně nic dělat nebudeš.
To jedině
, to by mohlo zabrat.
@Anonymní píše:
To jedině, to by mohlo zabrat.
Pokud mu na vztahu bude záležet, tak určitě, pokud nic nepochopí, tak časem to stejně dopadne tak, že si na těch seznamkách někoho najde. Přeji hodně štěstí, ať to vyřešíš.
@Anonymní píše:
To jedině, to by mohlo zabrat.
Já jsem taky měla před osmi lety takovýho pisatele, taky pořád jen sliboval, ale on ty sliby vlastně nemyslel vůbec vážně. Spíš to bylo tak, že jsem mu na to přišla, tak nasliboval hory doly, aby měl ode mě pokoj. A jak se situace uklidnila, zase si začal psát. pomohlo až to, že jsem mu sbalila věci, to teprve pochopil, že to myslím vážně.
@Anonymní píše:
Já jsem taky měla před osmi lety takovýho pisatele, taky pořád jen sliboval, ale on ty sliby vlastně nemyslel vůbec vážně. Spíš to bylo tak, že jsem mu na to přišla, tak nasliboval hory doly, aby měl ode mě pokoj. A jak se situace uklidnila, zase si začal psát. pomohlo až to, že jsem mu sbalila věci, to teprve pochopil, že to myslím vážně.
Takže jste spolu nezůstali?
@Anonymní píše:
Takže jste spolu nezůstali?
Ano zůstali, on teprve až věděl, že by byl fakt konec pochopil, že nechce ten vztah obětovat a přestal s tím. Když jsem s ním chtěla skončit, úplně se sesypal, on to fakt nečekal, pořád si myslel, že se mu nemůže nic stát. Tak mě nakonec uprosil, ať s ním zůstanu, moje podmínka byla, rok bez pc.
A i tak jsem mu to dávala sežrat. Jenže nůž na krk mu můžeš dát jen v případě, že jsi fakt rozhodnutá od něj odejít. Já byla. Nemusím být s chlapem za každou cenu. Jsem ráda sama. Buď mi ten vztah něco přináší a já jsem v něm šťastná, nebo nemám potřebu v něm zůstávat. Teď je z něj úplně jiný chlap, na rukou by mě nosil.
@Anonymní píše:
Ano zůstali, on teprve až věděl, že by byl fakt konec pochopil, že nechce ten vztah obětovat a přestal s tím. Když jsem s ním chtěla skončit, úplně se sesypal, on to fakt nečekal, pořád si myslel, že se mu nemůže nic stát. Tak mě nakonec uprosil, ať s ním zůstanu, moje podmínka byla, rok bez pc.A i tak jsem mu to dávala sežrat. Jenže nůž na krk mu můžeš dát jen v případě, že jsi fakt rozhodnutá od něj odejít. Já byla. Nemusím být s chlapem za každou cenu. Jsem ráda sama. Buď mi ten vztah něco přináší a já jsem v něm šťastná, nebo nemám potřebu v něm zůstávat. Teď je z něj úplně jiný chlap, na rukou by mě nosil.
To se hezky čte, že to takhle dopadlo
. Ale asi opravdu už pomůže jedině takhle radikálně to vyřešit, jinak s tím nedá pokoj. Jsem ráda, za tuhle Tvoji zkušenost
.
Pokud si s jinyma zenama pise prasarny tak zrejme touzi po jine zene a chce zmenu :-/
Jinak si to vysvetlit neumim.. kazdopadne je to debil, at to dela aspon tak at se to nedozvis preci…
@Nikki_hruska píše:
Pokud si s jinyma zenama pise prasarny tak zrejme touzi po jine zene a chce zmenu :-/
Jinak si to vysvetlit neumim.. kazdopadne je to debil, at to dela aspon tak at se to nedozvis preci…
Ten můj si psal s jinýma, ale nechtěl s něma žádný kontakt, ba naopak, je introvert, který v reálu moc ženský neoslovuje. Spíš ho bavil ten zájem a došlo i na sex přes webkameru. On byl na to zvyklý, když byl sám, takhle masturboval. Než pochopil, že tohle já nechci, tak to chvíli trvalo.
Jeden exemplář mám doma. Když jsem na to přišla a promluvila si s ním, tak do poslední chvíle zapíral, ale s dotyčnou skončil, chvíli sekal latinu a pak zas nanovo s jinou, včetně fotek. Kopla jsem ho do zádele několikrát, vždy mě uprosil, že se změní a po pár měsících odluky jsme spolu zase začli.
Teď s ním bohužel čekám dítě (přes všechna lékařská ujištění, že otěhotnět nemůžu), takže už se ho nezbavím. Nezmění se, vím to, jeho otec to samý v bleděmodrým, věčnej lovec žen. Teď už mi je to ale fakt jedno, ať si píše třeba s deseti a posílá piňďoury na všechny strany, dokud bude nosit domů peníze, starat se o dítě a fungovat i jako otec, ať si ve svým volnu dělá třeba kotrmelce, jsou horší věci na světě. ![]()
Asi bych potřebovala být více od rány a vice kuráže. No, můžu to zkusit, psaní by mi taky nedělalo problém, věděla bych i kam se obratit
. Jenže jestli to něco vyřeší, nevim. On není žárlící typ a to vůbec.