Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vadí mi házení pejskařů do jednoho pytle
Můj pes teda chodí bez náhubku a občas navolno. Poslechne bez problémů. Ale když vidím dítě na motorce a nebo na tříkolce - hned si ho volám. Dělá to randál, děti vřeští - opravdu by se mohl polekat. A jen pro ty maminky, které chtějí aby pes chodil s košíkem - kožené košíky jsou na nic, nedrží. Nejlepší jsou kovové - ale tím vám pes lehce zlomí nos (malému dítěti klíďo čelist) - a to i když není agresivní, třeba si vás chtěl jen očuchat, olíznout. Nikdy bych nenechala dítě hladit psa v košíku. Můj pes má občas z dětí takovou radost, že je fakt olízne, nedokážu si představit, že by měl košík (nebojte - svému psovi čistím i zuby
) . A když náhodou v rámi tréninku jdeme ven s košíkem, tak lidi přecházejí na druhou stranu, jak kdyby byl pes prašivej
(mám jenom kokra).
A psí hovajzy - to je kapitola sama pro sebe. Jsem snad jediná, která u nás sbírá. Máme za barákem loukou a některých pejskařů děti si tam hrají a přesto jim je to jedno a ten bobek neseberou. To mi hlava nebere.
Myslím, že téma pejskaři je vždy jen o lidech a tam se to dělí opět na slušný a neslušný.