Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
muck mam doma uplne to same
akorat 12 ji bude az v cervnu a zatim ms nema, ale odmlouva, v pokoji bordel a mas pravdu - nic jineho nez zakaz compu nepomaha, tohle zatim jo, ale jsem zvedava, co bude dal.
![]()
KačuliKačka píše:Markit.Hl píše:
Hmm Kristýna nemá otce doma a ten by byl v tomhle stejně na prd… a manžela moc nerespektuje mrrrchaIgnorace - tak to jsme zatím nevydržela já, jsem cholerik. A poslední slovo teda mít nebude a ne a ne a ne
Makit, když mě to moje dítko fakt vytočí, ječím po něm a pošlu ho do pokoje, že už ho nechci dneska vidět. Většinou se urazí a trucuje až usne. OBčas se stane že až ráno zjistím, že se celou noc svítilo v pokojíčku
![]()
Cituji nedávný náš rozhovor:
Na tohle jsem už fakt neměla odpověď
já - Erdo, uklid si pokojíček (Syn je Erich)
on - a co jako? (asi je slepý, jinak to nevidím)
já - no co asi, ten bordel tady
on - však je to můj pokojík
já - no tak nic, ti to vyfotím a asi dám na facebook co??
on - no to bys mi neudělala..
já - ale udělala
on - tss… si tě vymažu z přátel…![]()
![]()
koukám,že nejsme moc originální já říkám totéž -3× (dan,šimon a anička)
někdy ještě že to vyvěsím ve škole
jo a nejstarší si mě už z přátel vyhodil
ale jsem napřed
mám ještě jeden profil jak 16ti letá slečna a tu v přátelích má ![]()
ja sem otehotnela v 17 letech byl to pro me sok a chtela sem jit na potrat ale po diskuzi s mamkou a tatou sem se rozhodla tak ze se budu tesit na miminko byla sem stasta a vym jaka byla puberta tak ji trochu i chápu že si nechce uklizet pokoj ja byla horsi.
a ted mam 2 deti a 3 bych chtela.
![]()
ja jsem otehotnela v 19 ![]()
taky se snazim se na to divat s nadhledem, ale obcas je toho na me trochu moc - zvlast potom, co se mi narodila druha holcicka, ktere je ted 3 a pul mesice.
ja jsem v puberte taky byla silena, ale prijde mi, ze to bylo az pozdeji. tak kolem 14ti ![]()
ona to byla vlastne omyl ale ted si to bez ní neumim predstavit.
a zjistila sem to aš v 1 mesici. ![]()
tak to velká gratulace!!!!!
![]()
Já měla syna ve 21 letech, nelituju, byl vytoužený
On je jinak hodný, pohodový, nasmějeme se, povídáme si, podnikáme výlety a jezdíme na hory. Ale ta škola, toje prostě kámen úrazu ![]()
Ted měl zákaz pc, tv a ven… to moc nechodí, jen teda jeden víkend měl zákaz k otci, ale to proto, že se musel učit před písemkama… jinak toto nedělám. A stejně to bylo k ničemu.
muck píše:![]()
![]()
tomu nebudete věřit ja čekam 3 mimčo …
![]()
![]()
![]()
ja sem tak rada!!
gratuluju
![]()
KačuliKačka píše:
tak to velká gratulace!!!!!![]()
Já měla syna ve 21 letech, nelituju, byl vytoužený
On je jinak hodný, pohodový, nasmějeme se, povídáme si, podnikáme výlety a jezdíme na hory. Ale ta škola, toje prostě kámen úrazu
Ted měl zákaz pc, tv a ven… to moc nechodí, jen teda jeden víkend měl zákaz k otci, ale to proto, že se musel učit před písemkama… jinak toto nedělám. A stejně to bylo k ničemu.
já taky nelituju, jsem hrozně ráda, že jí mám, ale ten bordel v pokojíčku, to je teda něco, jediné, co platí je zákaz pc, nebo zákaz spaní u kamarádek, nebo kamarádek u nás
argumenty typu:„vždyť se v tom nepořádku nemůžeš vyznat - přece to tady chceš mit hezké, atd“ jsou úplně zbytečné. ![]()
Přesně a děkuju za gratulace!
na pubertaky pomaha jen zakaz pc a zakaz chidit ven jinak us jen zakaz mobilu
![]()
sophinka píše:KačuliKačka píše:koukám,že nejsme moc originální já říkám totéž -3× (dan,šimon a anička)Markit.Hl píše:
Hmm Kristýna nemá otce doma a ten by byl v tomhle stejně na prd… a manžela moc nerespektuje mrrrchaIgnorace - tak to jsme zatím nevydržela já, jsem cholerik. A poslední slovo teda mít nebude a ne a ne a ne
Makit, když mě to moje dítko fakt vytočí, ječím po něm a pošlu ho do pokoje, že už ho nechci dneska vidět. Většinou se urazí a trucuje až usne. OBčas se stane že až ráno zjistím, že se celou noc svítilo v pokojíčku
![]()
já - ale udělala
![]()
jo a nejstarší si mě už z přátel vyhodilale jsem napřed
mám ještě jeden profil jak 16ti letá slečna a tu v přátelích má
tak vystavit vyfocený bordel v pokoji na Facebook mě ještě nenapadlo
,
ale díky za tip, myslím, že by to mohlo fungovat i u nás
![]()
sophinka píše:KačuliKačka píše:koukám,že nejsme moc originální já říkám totéž -3× (dan,šimon a anička)Markit.Hl píše:
![]()
já - ale udělala
![]()
jo a nejstarší si mě už z přátel vyhodilale jsem napřed
mám ještě jeden profil jak 16ti letá slečna a tu v přátelích má
Tak toto je originálne, ja mám doma pubertiakov dvoch - 16 a 11 a u obidvoch prebieha tento „stav“ uplne inak.
Jsem tu ještě nová, nevím kam kliknout abych to zbarvila tak modře jako ty a bylo vidět na co reaguji. Ale ten příspěvek s úklidem pokojíčku je u nás na denním pořádku. Uklidíš, neuklidím, je to můj pokoj, tobě do toho nic není, ty mi nemáš co říkat atd. To k tomu věku patří. Co se týče facebooku tak osobně nejsem příliš stoupencem, navíc pro děti je jednodušší když mají aspoň někde kus svého prostoru. My jsme jako malí lítali po lese a nikdo o nás skoro celý den nevěděl, v dnešní době je musíme hldíat mnohem víc, tak jim nechávám aspoň prostor s kamarády. Je to pro mě stejné jako jim nelezu do pokoje a nepřidám se a nezahraju si s nimi hru na počítač když mají návštěvu ![]()