Půjčka cca 20 tisíc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
blabla123
26.8.17 20:54
@Adušaa píše:
Mysylím, že ne. Tohle se nedá vydržet.

A kolik máš aktuálně našetřeno?

• Citovat
  • Upravit
blabla123
26.8.17 20:56
@Adušaa píše:
To zase ne, dává jim najíst to je jasný. Stará se o ně, ale já jsem taková, že nakoupim prostě domů a neřešim jestli to je jen moje. A když mi oni snědí moje jídlo, tak musím pro nový. :nevim:

Tak jsi domů neměla nakupovat, nájem platíš dost velkej, aby to pokrylo i jídlo.

• Citovat
  • Upravit
54
26.8.17 20:56
@blabla123 píše:
A kolik máš aktuálně našetřeno?

Mám 7000 a to je nic, proto chci tu půjčku. Ale potřebovala bych odejít co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
26.8.17 20:57

Dá se sehnat byt i s poplatky za 7000? Přijde mi to dost málo..Jinak je - li vše jak popisuješ, šla bych do toho. Půjčku bych si vzala jen u normální banky, ne nebankovní, 20tis. ti dají - neunáhlit se, zjistit si pořádně podmínky splácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30974
26.8.17 20:57

@Adušaa A zkousela jsi si s mamkou normalne sednout a nastinit ji svoji financni situaci? Nedomluvily byste se na nejakem prispevku? A proc platis za byt mamce 10 tis, kdyz u vas ve meste jsou najmy za 6-7 tis? To mate tak spatne vztahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.8.17 20:58
@blabla123 píše:
Tak jsi domů neměla nakupovat, nájem platíš dost velkej, aby to pokrylo i jídlo.

Tolik prostě moje máma po mě chce no. Ale jak se dotknu jejího jídla, tak hned „vypadni si koupit svoje jídlo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
26.8.17 20:58
@Adušaa píše:
Mám 7000 a to je nic, proto chci tu půjčku. Ale potřebovala bych odejít co nejdřív.

Půjčku se neber, nejsi schopná ušetřit pomalu nic z 20 tisíc.

• Citovat
  • Upravit
54
26.8.17 20:59
@Konnny píše:
Dá se sehnat byt i s poplatky za 7000? Přijde mi to dost málo..Jinak je - li vše jak popisuješ, šla bych do toho. Půjčku bych si vzala jen u normální banky, ne nebankovní, 20tis. ti dají - neunáhlit se, zjistit si pořádně podmínky splácení.

Dá, tady se dá sehnat i byt se vším kolem 5000. Opravdu to tady je levný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.17 21:00

Tvoje mamka to má dobře spočítaný. Je jí jasný, že si na kauci ani stěhování nenašetříš. Já bych doma řekla, že mi snižili výplatu. Rozbila jsme v práci to a to a peníze nemám…
Ty potřebuješ na kauci, a musíš si našetřit peníze na peřinu, talíř, příbor… Kauce nebude tvůj jediný výdaj. Domů kupuj, jen co musíš.

Holky, a co by měla mít našetřený, chodí do práce půl roku, to si třeba koupila boty, bundu, mobil a nic nezbylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243

Jestli je to doma takhle blbý, šla bych. To zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
@Cuddy píše:
@Adušaa A zkousela jsi si s mamkou normalne sednout a nastinit ji svoji financni situaci? Nedomluvily byste se na nejakem prispevku? A proc platis za byt mamce 10 tis, kdyz u vas ve meste jsou najmy za 6-7 tis? To mate tak spatne vztahy?

Prý ona za mě platila všechno, když jsem byla malá. Máme spolu hodně špatnej vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.8.17 21:02
@Procházející píše:
Tvoje mamka to má dobře spočítaný. Je jí jasný, že si na kauci ani stěhování nenašetříš. Já bych doma řekla, že mi snižili výplatu. Rozbila jsme v práci to a to a peníze nemám…
Ty potřebuješ na kauci, a musíš si našetřit peníze na peřinu, talíř, příbor… Kauce nebude tvůj jediný výdaj. Domů kupuj, jen co musíš.Holky, a co by měla mít našetřený, chodí do práce půl roku, to si třeba koupila boty, bundu, mobil a nic nezbylo…

To bych si všechno vzala svoje + něco dokoupila. Měla bych cca 40 tisíc. Půjčka + výplata. Základy bych měla a zbytek časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30974
26.8.17 21:03
@Adušaa píše:
Dá, tady se dá sehnat i byt se vším kolem 5000. Opravdu to tady je levný.

Mne se to uplne nezda, voda, elektrina, plyn… ty jsou tak nejak stejne drahe po cele CR stejne. Na osobu bych pocitala poplatky minimalne 2 tis, nerikej, ze cisty najem vybeveneho bytu bude 3 tis, to tomu pronajimateli nepokryje ani fond oprav. Ono je pekne, ze budes mit nizke zalohy, ale pak ty nedoplatky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
26.8.17 21:04
@Adušaa píše:
Dá, tady se dá sehnat i byt se vším kolem 5000. Opravdu to tady je levný.

Není to jen čistý nájem? Zdá se mi to dost málo, když si člověk spočítá eletřinu, vodné stočné, teplo, TV a rozhlasové poplatky, připojení k internetu. Aby pak z pěti tisíc nebylo najednou osm, devět. Ale jestli je to opravdu tak, tak bys to měla se svým příjmem zvládnout. Zkus se zeptat, jestli by nebylo možné kauci uhradit třeba ve třech měsíčních splátkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30974
26.8.17 21:05
@Adušaa píše:
Prý ona za mě platila všechno, když jsem byla malá. Máme spolu hodně špatnej vztah.

Aha, tak to ano, to je tedy vztah na houby. A to jsi si dle ni mela platit treba 6 letech sve vydaje sama? :nevim: Jen bud hodne opatrna, je to hloupe brat si pujcku, kdyz jsi na vse sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel