Půjčka cca 20 tisíc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.8.17 16:30
@Adušaa píše:
Ahoj, potřebovala bych se do měsíce odstěhovat od mámy. Je mi skoro 20, ale už tady nemůžu bydlet. Je to k nevydržení. Ve svý práci jsem teď půl roku, ale na 99% mám jistotu, že mě nevyhodí. Málo lidí a spousta práce. Furt nabírají nový lidi a vždycky většina z nich odejde. Není to jednoduchá práce. Ale mám 18-22 čistýho. Podle toho kolik je dnů a bonusy, ale míň jak 18 se nemůže stát. Takže placená jsem dobře. Jenže všude na byty jsou kauce a já si peníze neušetřím, když mámě musím dávat půlku. A proto potřebuju půjčku na kauci. Asi bych chtěla nějakou minutovou půjčku, má někdo zkušenosti? A pokud bych náhodou o práci přišla, tak si seženu jinou. To tady u nás není problém, fabrik tu je hodně, takže splácení mi problém nedělá a hlavně to je jen 20 000 a ne nějaká velká pálka. Takžě někdo nějaký rady a zkušenosti? A připomínky o tom, že si nemám půjčku brát a počkat nebo tak si nechte pro sebe. Já se do konce září prostě odstěhovat musim. Nedávám to a k někomu jít nemůžu-nemám kam.

Mame das tedy max 11 tis a dalsich 11 ti zbyde a NEUSETRIS? V tom pripade jdi pod most at si zvykas bo tam brzy kvuli neplaceni pujcky skoncis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
27.8.17 16:35
@Zahradnice Roku píše:
Mame das tedy max 11 tis a dalsich 11 ti zbyde a NEUSETRIS? V tom pripade jdi pod most at si zvykas bo tam brzy kvuli neplaceni pujcky skoncis.

Hele, cetla jsi celou diskuzi? Rekla bych, ze ne, pokud napises takovyhle blabol. Takze repete a pekne pozorne cist a az pak neco komentovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
27.8.17 16:41
@Zahradnice Roku píše:

Z části s tebou souhlasím, jelikož si zakladatelka odporuje, nejprve, že měsíčně ušetří 2 tisíce, poté má pouze 7 tisíc z 12…
Její chyba je, že kupuje domů jídlo, které ji sní. Mohla to dávno praktikovat, že si koupí menší množství pouze na den.
Taky mi přijde zvláštní, že i tak není schopná ušetřit. Když ji zbývá 10 tisíc na jídlo a další věci.

• Citovat
  • Upravit
54
27.8.17 16:44

A není to jedno? Já se vás neptala na názory. Já chtěla poradit s půjčkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.17 18:22
@Adušaa píše:
A není to jedno? Já se vás neptala na názory. Já chtěla poradit s půjčkou.

A my ti radime sena to****. Mas kralovskej plat a zadny vydaje a nejsi schopna dat neco bokem. Normalnim lidem radim Provident ale ty si neber a i to.

edit admin - odstraněn vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
27.8.17 18:26

@Zahradnice Roku
mluv laskavě jen za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
27.8.17 19:11
@Zahradnice Roku píše:
A my ti radime sena to vys*at. Mas kralovskej plat a zadny vydaje a nejsi schopna dat neco bokem. Normalnim lidem radim Provident ale ty si neber a i to.

Dělá ti to dobře, bejt takhle zbytečně zlá? A jestli lidem radíš Provident, tak to bys měla spíš mlčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
27.8.17 19:22

Jako chápu rýpání do čtyřicetileté matky dvou dětí, že nemá nic našetřeno, ale zakladatelce je devatenáct a žije s matkou, která ji dojí… kdyby byl každý v devatenácti aspoň tak finančně gramotný, jako zakladatelka, to by šly Providenty apod. do háje.
Zakladatelko, určitě si dojdi do své banky. S tímto příjmem naprosto nebude problém získat tak nízkou částku hned. Jestli bydlíš v regionu s tak levným bydlením, tak máš příjem královský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
27.8.17 19:34

Zakladatelka to má v hlavě srovnaný. Taky si nevezme žádný Provident, ale půjčku u své banky, kterou na svůj příjem dostane. S levným bydlením a splátkama cca 2 tisíce to zvládne. Lepší než se nechat finančně vyssávat a deptat matkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.8.17 21:28
@blobfish píše:
Jako chápu rýpání do čtyřicetileté matky dvou dětí, že nemá nic našetřeno, ale zakladatelce je devatenáct a žije s matkou, která ji dojí… kdyby byl každý v devatenácti aspoň tak finančně gramotný, jako zakladatelka, to by šly Providenty apod. do háje.
Zakladatelko, určitě si dojdi do své banky. S tímto příjmem naprosto nebude problém získat tak nízkou částku hned. Jestli bydlíš v regionu s tak levným bydlením, tak máš příjem královský.

Zajdu, děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.8.17 21:29
@Konnny píše:
Zakladatelka to má v hlavě srovnaný. Taky si nevezme žádný Provident, ale půjčku u své banky, kterou na svůj příjem dostane. S levným bydlením a splátkama cca 2 tisíce to zvládne. Lepší než se nechat finančně vyssávat a deptat matkou.

Děkuju, že to někdo chápe :potlesk: přijde mi, že většina z těch co to komentovali, to nemají moc v hlavě v pořádku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.8.17 00:21
@Zahradnice Roku píše:
A my ti radime sena to vys*at. Mas kralovskej plat a zadny vydaje a nejsi schopna dat neco bokem. Normalnim lidem radim Provident ale ty si neber a i to.

Pokud v Providentu nepracujes - pak to doporucovani chapu a jenom ho radis, tak si blba jak necky 8o :mrgreen: Kralovskej plat 18 cistyho, no chudak kralovna teda. :? :roll: Jinak na mladou holku plat dobry, ale kralovskym bych ho zrovna nenazyvala..,
Radit nekomu, kdo ma ucet a moznost kontokorentu nebo pujcky u sve banky a chce jen 20 litru rovnou Provident muze fakt jen zahradnice desetileti… :mrgreen: 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
28.8.17 00:24
@Konnny píše:
:palec:
@Adušaa píše:
Děkuju, že to někdo chápe :potlesk: přijde mi, že většina z těch co to komentovali, to nemají moc v hlavě v pořádku. :think:

Drzim palce at rychle nejakou vyhodnou pujcku ziskat a odstrihnes svoji matku od kuratka se zlatymi vejci, tohle je normalni pijavice, kazda jina mama je oysna na sve ani ne dvacetilete dite, ze je financne gramotne a postavilo se na vlastni nohy :palec:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
28.8.17 00:25
@blobfish píše:

Presne tak :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.17 17:54

Já si půjčovala přes czpujcky eu přes formulář kde jsem si navolila kolik a na jak dlouho chci a oni se mi pak ozvali s nabídkou. Sice jsem chtěla 30tis a půjčili mi míň, ale aspoň něco. Není to reklama, jen zkušenost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel