Půjčka cca 20 tisíc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
26.8.17 21:14
@Lily Evans píše:
Sla bych odtama pryc, lepsi zit z mala nez s takovou matkou. To das :palec:

Dokázala jsem vyžít i teď. A sama se budu mít o dost líp. Jen ta pujčka no je potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.8.17 21:15
@Adušaa píše:
zbyde mi každej měsíc cca 2000, takže mám teď 7000 našetřených. A někdy je potřeba si něco koupit, takže to nejde tolik peněz našetřit hned.

Zajdi do banky, kde mas ucet a kaj ti chodi vyplata, objednej se k nekomu, kdo ti vede ucet a nastin mu tvoji situaci. 20 tisic korun za co nejmensi uroceni. Mozna by ti stacil i kontokorent, ktery pak pokryjes z prvnich dvou tri vyplat…

• Citovat
  • Upravit
54
26.8.17 21:16
@Hanka1 píše:
Zajdi do banky, kde mas ucet a kaj ti chodi vyplata, objednej se k nekomu, kdo ti vede ucet a nastin mu tvoji situaci. 20 tisic korun za co nejmensi uroceni. Mozna by ti stacil i kontokorent, ktery pak pokryjes z prvnich dvou tri vyplat…

Jsem u český spořitelny, tak si tam asi zajdu se zeptat no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.8.17 21:18
@Adušaa píše:
Zkoušela jsem, ale začala mě vyhazovat z bytu, že se o mně celej život starala..

Na ferovku bych ji dala treba jen pet tisic, ze si setris na kauci, kdyz te vyhazuje z bytu. Pristup na tvuj ucet snad nema.. C

• Citovat
  • Upravit
10185
26.8.17 21:18
@Adušaa píše:
Dokázala jsem vyžít i teď. A sama se budu mít o dost líp. Jen ta pujčka no je potřeba.

Zajdi do svý banky, jestli ti chodí na účet pravidelně výplata a nemáš nějaké resty třeba s pozdním placení telefonu (koukají do registrů), tak ti s největší pravděpodobností těch dvacet dají. Jen si dej prosím tě pozor, opravdu si neber víc, oni ti možná řeknou, že ti s tvým příjmem můžou dát klidně sto, nenech se ukecat, z toho už by ses mohla dostat opravdu do problémů. Ale dvacet není tolik, to zvládneš splatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.8.17 21:20
@Denisa56 píše:
Zajdi do svý banky, jestli ti chodí na účet pravidelně výplata a nemáš nějaké resty třeba s pozdním placení telefonu (koukají do registrů), tak ti s největší pravděpodobností těch dvacet dají. Jen si dej prosím tě pozor, opravdu si neber víc, oni ti možná řeknou, že ti s tvým příjmem můžou dát klidně sto, nenech se ukecat, z toho už by ses mohla dostat opravdu do problémů. Ale dvacet není tolik, to zvládneš splatit.

Tolik určitě nechci. Chci max těch 20 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
26.8.17 21:20

@Adušaa
Napr. u Airbank pokud splatis za 7 mesicu, preplatis jen asi 400-500. Takze bych do toho sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
26.8.17 21:21
@Adušaa píše:
Tolik určitě nechci. Chci max těch 20 tisíc.

To je rozumný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
26.8.17 21:43

Já to pochopila tak, že 2000 ušetříš vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
26.8.17 21:49
@AnnieTRoj píše:
Já to pochopila tak, že 2000 ušetříš vždy.

Tak to taky totiž psala, nakonec z ní vypadlo, že má z min. 12 tisíc ušetřeno pouze 7… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
59398
26.8.17 22:32
@Adušaa píše:
To není jen za bydlení, prý se o mně celej život starala a platila mi všechno, tak ji to tímhle prej vracím

to je síla :poblion: :poblion:, já měla doma něco podobného, hlídali si i toaletní papír :mrgreen: Očekávali že budu platit novou střechu :lol: :lol:, včas jsem vypadla, to mě řekli že tu lampičku v pokoji si vzít nesmím, kdo by jí taky chtěl :mrgreen: :mrgreen:. Osobně bych to vyřešila že jídlo jen pro sebe co fakt sním tím ušetříš dost a co nejvíc dávat bokem. 10 000 na bydlení bych jí prostě nedala. Dala bych jí max 5000 a řekla že i tak bydlení přeplácím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
26.8.17 23:14
@Adušaa píše:
Tolik prostě moje máma po mě chce no. Ale jak se dotknu jejího jídla, tak hned „vypadni si koupit svoje jídlo“.

bohužel, tohle je všechno možný, jenom ne matka :poblion: poslal bych na ni finanční úřad, ať se jí podívá na zoubek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.8.17 23:21
@Hrabě Dooku píše:
bohužel, tohle je všechno možný, jenom ne matka :poblion: poslal bych na ni finanční úřad, ať se jí podívá na zoubek :cert:

A co si na ni financak vezme, ono je trestny nechat se zivit od dospelych deti? 8o

Ale tohle mela neter, ji nenavidela matka jejiho partnera, mela totiz predstavu, ze az synacek dostuduje a zacne pracovat, tak ona v 45 letech pracovat prestane a on ji bude zivit. Predtim ji zivili vzdy otci jejich dvou deti nejakou dobu nez ji prokoukli a neter se ji cestovanim, zabavou a hlavne spolecnym najmem a pak hypotekou nehodila do kramu… :poblion: :zed:

• Citovat
  • Upravit
5708
27.8.17 00:25
@Hrabě Dooku píše:
bohužel, tohle je všechno možný, jenom ne matka :poblion: poslal bych na ni finanční úřad, ať se jí podívá na zoubek :cert:

Je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
27.8.17 08:46
@Adušaa píše:
kde píšu, že chci ušetřit 10 tisíc? Mám plat cca 20 tisíc. Mámě platím 10 tisíc + mám k tomu další výdaje a zbyde mi málo na to abych něco ušetřila na kauci. Pokud ale pujdu pryč, tak dám za nájem max 7000 se vším, za jídlo pro jednoho max 3000 + splátky max 2000. To je 12 000 a zbyde 8000 na ostatní věci na utratu. Takže bych se měla mnohem líp.

To vis, ze jo, s platem 20 tisic se da na malem meste, v garsonce krasne vyzit. Ty mistni, prechytraly pipi neposlouchej, jsou chytry jak radio. Prijdes mi docela rozumna. Ja bych to vyresila asi uplne nejjednodussim zpusobem a tim je pro me kontokorent. Predpoklafam, ze mas ucet a domnivam se, ze to nabizi kazda banka. Zeptej se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel