Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Leda za hrozne uroky, taky zalezi zda jsi sama a jaky mas prijem, ale od banky nic necekej.
Myslím, že GE nabízela půjčku i ženám na RD. Nevím za jakých podmínek, zda-li vdaným či částečně pracujícím… Koukla bych se na stránky jednotlivých bank.
Aha… a z čeho pak chcete tu půjčku platit?? Z 3800,– to mi přijde sebevražedné.
@Lentilka04 leda nebankovní sektor za šíííleně přeplacené úroky. Jedině v případě, kdy by banka započítala i příjem partnera. Kliet na RP není z hlediska banky bonitní i když jiná kritéria splňuje.
@Lentilka04 píše:
Budu se rozvádět a mám 3800kč.
Vykašli se na půjčky
… mysli do budoucna… z čeho ji chceš pak zaplatit? Ale k otázce určitě ti nějakou směšnou částku dají s nehorázným úrokem…
@ekrovka píše:
Myslím, že GE nabízela půjčku i ženám na RD. Nevím za jakých podmínek, zda-li vdaným či částečně pracujícím… Koukla bych se na stránky jednotlivých bank.
Ne, GE rozhodně mamině na RD půjčku nedá. U GE musí mít příjem min. 5tis z nějakého zaměstnání nebo brigády.
@Lentilka04 píše:
Budu se rozvádět a mám 3800kč.
Tak to ti nepůjčí snad ani lichvář. Já nechápu, čím ženský myslíte
brát si půjčky na takovej ůpříjem" To ani není příjem, vždyť to je sotva na nuzné přežití, ne z toho platit půjčky ![]()
Nevím, jaká je tvoje situace, ale půjčku určitě nebrat! Pokud se rozvádíš a nemáš kam jít, vždycky existují azylové domy, případně snad přátelé či rodina pomůže. Ale pokud se zadlužíš a nebudeš splácet, zničíš si život.
Zdravím, dají mi někde půjčku, když jsem na rodičáku?