Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
To 500 v názvu je RPSN? Nedivila bych se ![]()
Z nebankovních společností bych si nepůjčovala. On ti možná někdo napíše kladnou zkušenost, ale ti, co by ti napsali špatnou ti ani nenapíšou, protože jim stopro i ten počítač sebrali.
Ani na webu nemají alespoň všeobecné smluvní podmínky, a už vůbec nemají napsáno rpsn, takže do tohoto bych nešla vůbec.
Když tak na podvod odkaz zde:
http://pujckyihnednaucet.eu/…vod-recenze/
No, na hlavni strance maji bez poplatku, pak tam maji jinde poplatky za vedeni a hlavne za zpracovani uveru. Podminky nebo nahled smlouvy taky nikde..
@Anonymní píše:
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s touto organizací?
Díky
Tak jak jsi dopadla, fér obchod?
Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s malou pujckou 1.000kč? Vim, ze nabidek je hodne, sama s nimi teda nesouhlasim a jsem zastancem toho, ze pujcku max.od banky, ale na rodicaku mi banka nepujci a co jsem zkousela 3 takoveto pujcky pres internet, tak mi to neschvalili, jelikoz kvuli nezaplacenemu pausalu jsem se pred 2mi lety dostala do registru dluzniku. Dost na to specham. Poradite nekdo, kdo mate s timto zkusenosti?
1. Důležitý je účel (není špatných úvěrů - jsou jen špatné investice), ale obecně to víme všichni… RPSN se u některých půjček šplhá přes 2500%.
2. Pokud je v registru jeden prohřešek… zkusil bych to v bance (nějaké menší), asi přes nějakého fin. poradce… ten to buď vymyslí lépe než vy, každopádně by to neměl vymyslet hůře…
Jirka ![]()
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s touto organizací?
Díky