Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
To si netroufam odhadnout, ale myslim, ze asi ne. Posuzuji se prijmy atd, a vyhledove budes na materske, takze vlastne nebudes vydelavat, a pak budes na rodicovske, a myslim , ze splatky budou urcite na vice jak rok …
Ahoj, mě půjčila v 9. měsíci těhotenství spořitelna 200 tisíc, takže bylo jasný, že jsem těhu, nešlo to přehlédnout . Mám u nich léta účet a de facto, na takhle „menší“ částku jsem nic nedokladovala. Přišla jsem, zeptala jsem se, jestli mi je půjčí a oni půjčili - myslím, že na 5 let.
Já si to sice taky netroufám odhadovat, ale myslím, že ti co mají pravidelný příjem, což mateřská je, mají asi šanci. Já osobně jsem nezaměstnaná a jelikož podle sociálky manžel vydělává „mnoho“ peněz, nemám nárok ani na korunu. A u banky mi bylo řečeno, že pokud bych doložila, že mám pravidelná příjem, mohla bychj dostat půjčku. A konkrétně tam zmiňovali mateřskou, důchod, rentu apod. Takže to zkus, za zkoušku nic nedáš. Věrka
určitě zkus svou banku, u který máš vedený účet. je dost možné, že nebudeš potřebovat žádný doklad z práce. a s nemocenskou? kdybys mela chřipku, tak jim to taky neříkáš, zamestnaná jsi, tak co. tvoje šance vidim jako velke.
Ahoj,
já jsem si těsně po porodu, tak týden, brala půjčku na 350 000Kč a taky mi ji dali bez problémů. A to jsem říkala, že jsem akorát po porodu, vlastně jsem tam měla i mimi v kočárku a nic, nevadilo to.
Tak snad ti jí dají. Já si jí brala v České spořitelně.
Šárka
moc děkuju za vaše odpovědi, mám účet u české spořitelny, tak to zkusím jestli mě něco dají děkuju
moc děkuju za vaše odpovědi, mám účet u české spořitelny, tak to zkusím jestli mě něco dají děkuju
@Anonymni píše:
ano dají je to také příjem.
@pavla564646 píše:
ano dají je to také příjem.
si normálně zaměstnána i když práceneschopná, mě dala Česká spořitelna.
@pavla564646 píše:
si normálně zaměstnána i když práceneschopná, mě dala Česká spořitelna.
však nemusíš nikomu vykládat že jsi na rizikovém nebo nemocná. potvrzení o příjmu z práce nebo výplatnice a je.
@Pavla 564646 píše:
však nemusíš nikomu vykládat že jsi na rizikovém nebo nemocná. potvrzení o příjmu z práce nebo výplatnice a je.
jen nenormální člověk si může vzít takovou pujčku na mateřské. ![]()
@lada 1981 píše:
jen nenormální člověk si může vzít takovou pujčku na mateřské.
půjčka? se rovná dluhy, mateřská a dluhy nechci ani pomyslet…
@Anonymni píše:
chtěla jsem se zeptat jestli mě někdo neporadí zda mě některá banka půjčí 100000kč když jsem v pracovní neschopnosti pro rizikové těhotenství?
Na nemocenské půjčí protože seš řádně zaměstnaná. Mě taky půjčili 42000 v bance v 7. měsíci na nemocenské. Ale na mateřské a rodičovské již nepůjčí
chtěla jsem se zeptat jestli mě někdo neporadí zda mě některá banka půjčí 100000kč když jsem v pracovní neschopnosti pro rizikové těhotenství?