Půjdu vrátit řidičák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6879
5.4.17 19:31

No, kdyz vlitnes do protismeru, tak neznas predpisy, a to opravdu neni o treninku jezdeni, ale o tom, co mas v hlave, resp. ze to tam nemas.

Ac se Te mistni damy snazi uklidnit, vetsina by Te urcite timto stylem rizeni potkat nechtela, jsi nebezpecna, a to nejen pro sebe, ale i okoli. Takze se douc predpisy a trenuj na polnackach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
5.4.17 19:31

@Tute
Tak to máš můj obdiv. Snad na tom budu v budoucnu stejně :palec: Ráda bych byla dobrým řidičem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
5.4.17 19:34

@Jogrr
Vzhledem k tomu, že řidičák už mám v kapse, asi to nebude tak horké. Spíše šlo o to, že od obchoďáku je špatný výjezd a jsou tam dva pruhy - protější a ten, kterým mám jet já. Šipky jsou však o trošku dál a jelikož v tom bližším - protějším pruhu nikdo nestál, vjela jsem automaticky tam. Moje chyba, neomlouvá mě to a ani se nechci nijak obhajovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.4.17 19:34

@Cullenova zajdi si do té autoškoly, kterou jsi dělala, a domluv si s učitelem kondiční jízdy… nebudeš ani první, ani poslední… bude s tebou učitel, který tě nenechá udělat nějakou šílenost, zakročí, kdyby byl problém a ty se v klidu do toho dostaneš… nikomu jinému to říkat nemusíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.4.17 19:37

@Cullenova to chvíli trvá než se vyjezdíš. Já v autoškole patřila mezi nejlepší a taky mi to pak trvalo a udělala jsem pár blbostí. Zezačátku jezdi kratší trasy mimo velká města a jen tam, kde to bezpečně znáš. Poddá se to, neboj. Ale nepřestávej jezdit, těžko se k tomu pak vrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
5.4.17 19:38

@Regina Hero
Za kondičky v AŠ už jsem dala několik tisíc. Navíc, tam jsem jezdila Opelem Corsou, což je trošku rozdíl oproti Škodě Yetti. Ve Škodovce se řadí jedna báseň, všechno jde až příliš lehce, oproti tomu Corsa, to je úplný opak. Věřím tomu, že jakmile sednu do Corsy, předvedu opět ukázkovou jízdu a já si budu jen ťukat na čelo :zed: Ale děkuji za radu. Třeba mi nakonec nebude rady a znáš to, komu není rady, ten by se měl vrátit do autoškoly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
5.4.17 19:38

@Cullenova tak Ty vletis do protismeru a nebude to tak horke? Tak priste treba proletis na cervenou, vsak co, papiry mas v kapse. Ty se mi snad zdas 8o

Odchazim z diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
5.4.17 19:39

@Cullenova Tak myslím, že na tom jsme byli všichni stejně po autoškole. Hrůza, pocit, že nic neumím, jiné auto… Jak píšou ostatní, jezdit, jezdit a jezdit. Trénovat na klidnejsich místech, ideálně s někým, kdo řídí, ale ne stresuje. :mrgreen: Vše se podda, všichni jsme začínali. Hodně štěstí, bude to den ode dne lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
5.4.17 19:40

@Jogrr
Psala jsem, že vím, že to je moje chyba. Jsem ráda, že jsi mě pokárala a řekla mi to, co si o sobě myslím po dnešku já. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
5.4.17 19:41

@Jírovka, @atominnka
Děkuji za povzbuzení. Naštěstí je táta kliďas, proto jezdím raději s ním, než s přítelem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.4.17 19:44

Já jsem hned po autoškole chyby dělala právě pouze, když jsem měla spolujezdce, protože jsem byla nervózní. Pak jsem začala schválně jezdit sama a bylo to bez chyb, všechno jsem si hezky v klídku promyslela.. bylo to tím, že jsem prostě věděla, že vedle mě nesedí nějakej kritik. Takže ja jsem se potřebovala vyjezdit sama. Pokud ty jsi udělala chybu kvůli blbýmu značení, tak dejme tomu. Ale pokud opavdu neumíš předpisy, tak je to jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
5.4.17 19:46

@Cullenova hele ja mela podobne mizerné pocity po první,,samostatné" jízdě (konec letošního ledna) - bylo to více jak mesic po ukončení AŠ, první jízdy jsem jezdila jen dobre známe trasy, nejlépe o víkendu s minimálním provozem. Potom ty samé trasy v provozu. Dnes uz si troufnu po městě, mimo město, co je potřeba. Jo, trasu si dopředu nastuduji a snažím se aspon trosku nachystat co me kde,,čeká", ale jedu. I sama s ročním synem. Další hrůza bylo parkování, ale to chce proste někde v klidu zkoušet a zkoušet a zkoušet. Určitě se nevzdávej, jezdi krátké známe trasy, ale často, a postupně to prodlužuj. A hlavne, neber si do auta žádného nervaka 8)

• Citovat
  • Upravit
5657
5.4.17 19:47

@Deny208
Předpisy zvládám, tím si jsem 100% jistá. Jen mi prostě holt nedošlo, že i ten druhý pruh je pro protější auta, když jedou rovně. Teď už to budu vědět a budu si dávat 2× tak většího majzla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
5.4.17 19:49

@Marie432875
Tak to gratuluji k tak rychlému vyježdění :dance: Třeba se někdy potkáme na D1 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
5.4.17 19:56

@Cullenova me nic jiného nezbylo, musím. Řidičák jsem dělala doslova na poslední chvíli. Nepsala jsem to abych se chlubila, ale aby jsi věděla ze i jiný ze zacatku zmatkuji, delaji blbosti a pak to najednou jde. Zrovna dnes mi poprvé (!!!) pri rozjezdu na semaforu auto chciplo :lol: smáli jsme se oba s manželem, ze tohle se me přeci nestává. Inu, stalo se. Stejne tak mi občas jeste ujede noha pri zareni a auto trosku cukne. No co. Občas to prepalim a otáčky jsou zbytečně vysoko. Občas chci pustit sterac a nez se domluvím s tou packou, uz to neni treba. Opravdu důležité jsou předpisy a jejich znalost a dodržování, zbytek se podda. A na D1 se určitě nepotkáme, tam nejezdim ani jako spolujezdec :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze