Půl roku a sedí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
902
19.3.10 10:02

Ahoj, určitě ho nechej, je šikula! Naše taky sedí a dělá to sama, stojí u nábytku už asi měsíc, leze jak drak. Nutit jí ležet nejde, zeš :lol: ílela by ona i já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
19.3.10 11:04
:huban:
Týja píše:
Ahoj, určitě ho nechej, je šikula! Naše taky sedí a dělá to sama, stojí u nábytku už asi měsíc, leze jak drak. Nutit jí ležet nejde, zeš :lol: ílela by ona i já

Ty jo to je taky šikula- jako ta naše :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.3.10 22:57

Tak to taky zavidim,ten nas nechce poradne ani lezet na brisku,tak pred mesicem pekne valel sudy,ted ho to prestalo bavit a je jen na zadech,sedat si chce,ale jen kdyz ho mam na kline,coz mu nedovolim,tak se vzteka.Prijde mi,ze neumime nic :zed: ,bude mit 6mesicu,snazim se ho pokladat,aby se sam sngazoval,pomaham,vsechno,ale nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
22.3.10 07:51

culíkatá neboj to co tu píšou holky jsou extrémy v rychlosti my jsme zase ten opačný extrém :lol: malá se poprvé přetočila v 5,5 měsících, v 7 začala zvedat prdelku a pérovat na předloktí v 8 se plazit v 9 péruje pořádně na kolínkách, teď je jí skoro 10 měsíců - péruje jak drak ale nesedí a neleze takže buď v klidu, tvoje dítko na to má dostatek času :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
22.3.10 23:08

Panusko,nestras,ja uz jdu kupovat zidlicku,snad az ji uvidi,tak sup pretocit,prekulit a hop na zadek :-D ,ma pres 8kilo a ja ho nemuzu unest,je zvedavej jak sto opic,takze chce vse videt,ale vlastni pomoci,to neee :dance: ,tak doufam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí