Pytel s odpadkama za dveřma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152
7.6.13 13:59

Nečetla jsem teda celou diskuzi, ale taky si myslím, že dávat pytle s odpadky za dveře je strašné.. byť by tam byly třeba jen hodinu.. to si je zrovna můžu nechat zevnitř v bytě..

U nás máme v baráku taky jedny sousedy, kteří dávají občas odpadky za dveře a vždycky když jdu kolem tak si říkám proč to proboha nemůže vyhodit zrovna, když bydlí v PŘÍZEMÍ a popelnice jsou cca 10 m od vchodu do domu.. těžko pochopit :nevim:

Ale oni mají na chodbě vyskládané i boty a vypadá to tam jako u cigánů.. takže je to zřejmě o uvažování lidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
7.6.13 17:31

Odpadky za dveře dávám jen než se obleču-občas zapomenu, tak proto. Jinak když někde jdu a vidím to-pak i cítím tak to mě nakrkává. Jinak stím vytíráním bych domovnikovi taky dala, asi bych se sním nebavila a zavřela dveře, schody v takové situaci vydrží 10dní nevytřené, néééé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.6.13 18:25
@lucyhavirov píše:
Odpadky za dveře dávám jen než se obleču-občas zapomenu, tak proto. Jinak když někde jdu a vidím to-pak i cítím tak to mě nakrkává. Jinak stím vytíráním bych domovnikovi taky dala, asi bych se sním nebavila a zavřela dveře, schody v takové situaci vydrží 10dní nevytřené, néééé?

Jasně, že vydrží.
Ale služby drží tam, kde nechtějí platit za úklid. A tam nemůžou připustit „takové situace“, protože najednou by měli „situace“ všichni. A kdo by posuzoval, jestli jsou oprávněné nebo ne. A vytřeno by bylo jednou za měsíc. A pak už ani to ne, páč by to přestalo bavit i ty, co ještě vytírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
7.6.13 19:36
@lucyhavirov píše:
Odpadky za dveře dávám jen než se obleču-občas zapomenu, tak proto. Jinak když někde jdu a vidím to-pak i cítím tak to mě nakrkává. Jinak stím vytíráním bych domovnikovi taky dala, asi bych se sním nebavila a zavřela dveře, schody v takové situaci vydrží 10dní nevytřené, néééé?

Otázka taky je, jestli domovník věděl o tom, že zakladatelka je těhotná, což není překážka, ale že je to natolik rizikové, že nesmí nic dělat.
Pak by taky v domovním řádu měly být nějaké informace, co se bude v případě neplnění těchto povinností dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.6.13 19:58

(když už je to tu stejně vyhrocený)
Možná kdyby nedávali odpadky na chodbu, tak by nemuseli tak často uklízet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.6.13 20:47
@lucyhavirov píše:

Ale samozřejmě - sousedy a nájemníky si nevyberete.Ona se jistě najde nějaká stařenka, co odloží berličky a chodbu vytře - případně nějaká slušná pořádná ženská, která než aby se dívala na binec, vytře i za někoho, pro koho je slušnost cizí slovo a kdo raději před svými povinnostmi zavře dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
7.6.13 21:47
@hanka.br. píše:
Ale samozřejmě - sousedy a nájemníky si nevyberete.Ona se jistě najde nějaká stařenka, co odloží berličky a chodbu vytře - případně nějaká slušná pořádná ženská, která než aby se dívala na binec, vytře i za někoho, pro koho je slušnost cizí slovo a kdo raději před svými povinnostmi zavře dveře.

Odkud znáš mojí tchýni? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.6.13 21:51

@Milli Jejda - snad jsem něco neprovařila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.6.13 08:51
@llinka píše:
@DroversProc se vubec ozyvas a hned se musis navazet a urazet???ty asi budes trosku jednoduzsi co :lol: :think:

Mlada damo brzdi. Pokud si pamatuju dobre tak jsi to zacla ty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
8.6.13 09:00

Sice jdu s „křížkem po funuse“, ale odpadky za dveře teda nedáváme, nechápu proč… Kdyź chci, aby je manžel vzal, když někam jde, postavím je před dveře v předsíni, aby nezapomněl… :nevim: ale strkat to na chodbu… Viděla jsem to párkrát a přijde mi to divný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.6.13 09:11
@llinka píše:
@DroversProc se vubec ozyvas a hned se musis navazet a urazet???ty asi budes trosku jednoduzsi co :lol: :think:

asi po tvem vzoru, ne? jednoduzsi jako ze jeden duch?

Příspěvek upraven 08.06.13 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
8.6.13 09:12
@Litta píše:
Z náhodné diskuse na netu:
„Nasledne jsme instalovali samozamykaci zamek klika-klika, ktery se sam zamkne, ale tou klikou zevnitr jde otevrit. Elektricky vratny funguje.“To mi připadá geniální, kéž by to byl standard…

to máme v baráku taky a je to super… Až na to, že moje babička se k nám nedostane… :mrgreen: Protože nechápe, co má dělat, když jí zvrchu otvírám :-D Ale už jsem jí to vysvětlila podruhý, tak snad příště to zvládne… :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
8.6.13 12:09
@llinka píše:
Proste nechapu co je na zavazanym pytli za dverma kterej nesmrdi a dyl jak pul dne nez jdu ven tam nelezi a jeste k tomu sou to ty nejmensi.Jak uz tady nekdo psal je to jako zapomenuta igelitka s nakupem za dverma ta je taky nechutna? dejme tomu ze je v kosi napr:krabice od mlika, plastova lahev par kapesniku obal od susenky, rulicka od toaletaku, prazdny sprchac atd a ne zadne zbytky jidla, konzerva od sprotu, pliny atd…tak jak pak muze bejt nechutnej a smrdet je jasny ze kos kterej je cejtit za dverma nenecham ale proste jedny pani na patre de o to ze ji prekazi na chodbe o velikosti snad 5×4 metry to bych nechtela znat vase nazory na jiny veci co je u vas jeste nechutny tohle neni o neohleduplnosti kdyby to smrdelo tak to cucham na ty chodbe snad taky ne? a kdyz to mam u svich dveri na velky chodbe tak to prekazet taky nemuze a vzhledove je to jenom zavazanej pytel tak co nechutnyho???

Plastová lahev a krabice od mléka patří do tříděného odpadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
8.6.13 12:12
@llinka píše:
Tak samovrejme to nebylo mysleno doslova byl to jen priklad :D a kdo tridi odpad tak to dela zbytecne proto ze jsem na vlastni oci videla ze to hazej stejne dohromady a i kdy bych to tridit chtela tak bych pytle s roztridenym odpadem musela tahat k temhle specialnim popelnicim trolebusem abych se k nim dostala, ani si nemyslim ze tomuhle zkazenymu svetu pomuze par jedincu co tridi odpad a doma by sme stejne nemeli misto na 3 kose mame misto sotva na jeden :lol:

Právě kvůli takovým lidem, co netřídí odpad se furt poplatky za odpady zvyšují. Právě naopak ještě ten tříděný odpad vozí do třídících center a tam třídí zvlášť - noviny, časopisy atd. Nedávno o tom byla reportáž v TV :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
8.6.13 15:12

Taky zohledněte všechny ty bezďáky co se v tom furt přehrabujou - dělaj bordel a míchaj to a kradou. Protože, co je v popelnici patří městu. Dokud nebudou drahé kontejnery zabudované v zemi i mně se zdá, že těch pár třídičů třídí a pochybný existence to už mají rovnou vytříděné.

@MUFICE píše:
Právě kvůli takovým lidem, co netřídí odpad se furt poplatky za odpady zvyšují. Právě naopak ještě ten tříděný odpad vozí do třídících center a tam třídí zvlášť - noviny, časopisy atd. Nedávno o tom byla reportáž v TV :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný