Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzJa ho poslala dal.jako hluboky super, alw sportak mi nevyhovoval.
Jn to je.Jako kocar je ro krasny, je to stylovka, ale me vadilo vic veci.Do klas. sport. kocarku to ma daleko.Ja teda zakotvila se sportakem u cssuplayS4,ale kamoska ma novy xlander a super, skvely vychytavky, malej si v nem pohodne hovy, libila se mi i sit co je soucasti.Co se nemuze ale uprit buzzu je ovladani, naprosto uzasna manipulace u podvozku.Da se misto maleho kolecka dat nafukovaci a super, to bez debat!
Jojo, kvikla, ja ho ale mela pouzity, tak jsem myslela, ze je to opotrebenim ![]()
Mám zkušenosti s quinny buzz a nesla bych do toho ani náhodou uz nikdy. Řídit jednou rukou když člověk potřebuje se nedá.. Přední kolečko si děla co chce po čase je konstrukce rozvyklana.. Naprd kosik.. Kocarek mi ani nějak extra lehký nepřijde vyzkoušela sem v tom i 2,5 lety dítě absolutně napresovani.. 1,5 lety OK ale v bunde zimní taky nic moc… Sníh to podle všeho absolutně nevyjede.. Za tu cenu jsou hezčí kočárky a lepší
Dobrý den nechci se vás nějak dotknout ale 200 Euro at počítam jak počítam vychází při kurzu 27 kč za 1 euro je 5400 kč což není 6000 tisic a ikdyby bylo euro 28 tak je to 5600kc ale to nevadi =) ![]()