Mastné vlasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2017
12.1.14 09:31

Tak bouhužel zatím jsem nenarazila na nic úžasného, co by mi s vlasy pomohlo :nevim: Vyzkoušela jsem od drahých šampónů až po ty drogerkové a výsledek byl vždy stejný, takže jsem zůstala u šampónů z drogerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
12.1.14 09:54

Ahoj, taky se mi dost mastí vlasy. Zkoušela jsem dost přípravků. Žádný zázrak se nekonal. Už jsem si zvykla, už to mám zautomatizované - ráno vstanu, první věc je jít do sprchy - dám si sprchu a umyju si i vlasy, nechám uschnout přirozeně. Mám je celý den pěkné, tak aspoň mě nikdo s mastnou hlavou nezastihne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
12.1.14 10:26

Nemám vyzkoušeno, někde jsem četla recenze na vlasové přírodní mýdlo… Prý nevysušuje tolik pokožku jako šampony a dlouhodobějším používáním se přestanou vlasy tak rychle mastit. Prý se nejrychleji mastí vlasy s trvale vysušovanou pokožkou… také bych si potřebovala mýt hlavu denně (rychle se mi mastí), ale při mé délce do pasu jsem se smířila s tím, že si je myju obden.

Příspěvek upraven 12.01.14 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
12.1.14 10:42
@Acinore píše:
mně ještě nepomohlo vůbec nic :mrgreen: jo, možná těhotenství, to byly vlasy krásný :think:

Přesně! ormálně si meju hlavu každý ráno, v těhotenství v pohodě co dva až tři dny. Bohužel se to chvíli po porodu vrátilo zpátky do normálních kolejí :-( Šamponů mám vyzkoušených mraky, včetně drahých z lékáry nebo přírodních (třeba Lush) a všechno bez nějakého většího efektu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
12.1.14 17:45

Ahoj, také trpím na mastné vlasy, abych trochu vypadala, tak musím mít každý den, přinejhorším obden, to se ještě jakžtakž dá snést, jinak je to hrůza, vyzkoušela jsem snad všechno, šampony z drogerky i lékárny, fénovat-nefénovat, tužit-netužit apod. ale nic nemělo efekt, problém je, že mám ještě vlasy hodně řídké, takže ta mastnota je víc vidět, teď v těhu se mi vlasy nemastné vydrží o 1/2 - 1 den déle, tak si to užívám, normálně mám i velmi mastnou pleť, jde to ruku v ruce, už bych si měla zvyknout, že žádný zázrak nepřijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
13.1.14 13:12

Mně pomohl Dermax. Cca po třech měs. se to zlepšilo, včetně pleti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
23.1.14 08:53

Tak me pomohla brezova voda z dm, davam ji na suche vlasy a neoplachuji, dávám ji každý den a vlasy se fakt nemasti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
10.12.14 14:02

Obnovuji diskuzi. Mám strašný problém s vlasy. Před porodem to byla pohodička, během těhotenství taky (stačilo BOHATĚ mýt jenou týdně). Po porodu mi cca rok padaly, ale šíleně. To asi každá znáte. Když se to jakž takž srovnalo přišel potrat :( který následovalo další parádní padání. Padat mi teda díky bohu už přestaly, ale začly se mi nehorázně mastit. Musím mýt ob den, lepší by bylo denně ale na to nemám čas ani chut. Taky jsem vyzkoušela všechno. Levný březový šampon, dražší revlon proti mastění, tužit/netužit, fénovat/nechat uschnout, nosím je pořád v culíku abych na ně nemusela šahat a stejně jsou po noci strašné. No a teď jak se ochladilo přišla nejlepší jobovka - nahoře mastné a tak od půlky totální elektrika. Takže sem vyřízená :mrgreen: nemáte někdo zkušenost? jak se zbavit bud té eletriky, nebo té mastnoty? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
10.12.14 14:14

@quinty Jestli už jsi fakt zoufalá, tak googli o metodě NO POO ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
10.12.14 14:16

@quinty Ahojky, mě se teď hrozně mastí vlasy v těhotenství, dřív stačilo umýt i jednou za týden i dýl, mám je hodně suché, ale teď by to taky nejlépe chtělo každý den.
Ale netrápím se tím, beru to jako příznak, který patří k maličké, stejně tak i hodně zhoršený ekzém, ten mě kdysi trápil hodně, byla jsem xkrát i v nemocnici a pak mi dal pokoj…já si nedokázala představit, jak bych to zvládala, kdyby se vrátil a nakonec se vrátil přesně s druhou čárkou na těhotenstkém testu a já se musela usmívat, poprvé v životě jsem za něj jako za příznak byla ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
10.12.14 14:17

Na elektriku od půlky nanášet wonder na střídačku s kondicionérem. (mám nejradši elsév, nebo gliskur)a od hlavy občas nanášet suchý šampon…né ve spreji! ten většinou tolik nefunguje, ale práškový. Mě oddálí umytí i o dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
10.12.14 15:05

@quinty jednou týdně??? Jsem ani nevěděla, že to jde :potlesk: já, co mi paměť sahá, si musím vlasy mýt obden a kolikrát to nestačí :cert: říká se, že mastné vlasy jsou paradoxně vlasy suché a proto pokožka hlavy vytváří tolik maziva. Taky jsem vyzkoušela všechno možné, ale bez výsledku. Jediné co pomůže je blond melír, ale to tak na dva týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
22.12.15 20:43

Děvčata jaký používate konkrétní šampon aby se vám nemastily vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
22.12.15 20:52

Mouku. protahlo mi to intervaly myti z jednou denne na 2× tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
22.12.15 20:56
@Lama Lama píše:
Mouku. protahlo mi to intervaly myti z jednou denne na 2× tydne.

Jak jako mouku, jak to používáš a kolik? Chtěla bych to vyzkoušet :think:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí