Ráda bych dceru do své péče

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
69235
13.11.15 13:27
@solip píše:
a jak ty si dovoluješ mě takhle urážet?

Já tebe urážet? přečti si, co napíšeš o někom jiném. Chováš se tu k ní ohavně.

• načítám...
867
13.11.15 13:33
@terinka4444 píše:
Já tebe urážet? přečti si, co napíšeš o někom jiném. Chováš se tu k ní ohavně.

a ty zase ke mně, takže si nemáme co vyčítat :D
tím bych naší diskuzi ukončila, máme rozlišné názory, nejsme si navzájem sympatické a obě vidíme celou věc úplně jinak. ok, nedá se nic dělat, nemůžeme být všichni stejní. každopádně se o tom již nebavme, původně měla být diskuze o autorce a její dceři a ne o tom, co si myslíš ty o mém názoru.

• načítám...
31672
13.11.15 13:36
Zakladatelko, podej žáost o svěření do péče, pokud ji otec bude chtít vídat, tka ji bude vídat, taky je to rodič.
@solip píše:

on tě tu někdo uráží? 8o 8o spíš ty urážíš zakladatelku. ona má dceru ráda, ahezky se o ni stará. a neměla by mít děti? a svoji rodinu vidíš jako úžasný pár se zázemím, do kterého miminko brzo přijde? te´d možná, uvidíme za pár let, pravděpodobnost, že to bude jinak, jde do desítek procent. samozřejmě ti nic podobnýho nepřeju, ale zakaldatelka sama sebe možná v těhotenství viděla podobně…

• načítám...
Kobliha51
13.11.15 13:37
@solip píše:
@terinka4444 jako sorry, ale ten příspěvek svědčí o tom, jací lidé to asi jsou… dluhy, lži, krádeže, drogy, podvody… a do toho přivedli dítě. Není těžké si o nich udělat obrázek. A ne, nevěřím, že ona je chudinka, která se před pěti lety zamilovala do hodného, milého a slušného člověka, udělala si s ním dítě a on se najednou z ničeho nic změnil a je z něj grázl všech grázlů. Ona přece musela vědět, s kým si to dítě dělá.

Teď jsi ji fakt pomohla. Co bylo, bylo. Teď se řeší co teď. Co navrhuješ? Kopnout do někoho, kdo leží na zemi, fakt jde lehce. :zed:

• Upravit
867
13.11.15 13:51

@slavuska1 já jsem si sakra dlouho vybírala, než jsem si vybrala otce pro své děti. Takže ano, myslím si, že jsem zodpovědnější než zakladatelka. Nevím, co bude v budoucnu, ale vím, že dítě přivádím do funkčního prostředí. Oba s manželem pracujeme a žijeme slušným životem. Nefetujeme, nekrademe, nepodvádíme a nejsme jednou nohou v kriminále. Samozřejmě, že mě život může odvanout kamkoliv a stát se může cokoliv, ale rozdíl mezi mnou a zakladatelkou je v tom, že jsem přemýšlela předtím, než jsem si pořizovala dítě. A nemluvila jsem o sobě, když jsem zmiňovala páry, kterým se nedaří mít děti, ale o svých dobrých přátelích.

@Kobliha51 ve svém prvním příspěvku jsem zakladatelce psala, že vím, že jí tím nepomůžu. Prostě jsem měla silnou potřebu vyjádřit svůj názor. Omlouvám se tobě i všem, kterým se můj názor nelíbí, avšak od toho jsou diskuzní fóra - aby se diskutovalo.

Nechci zakladatelku napadat, jen jsem napsala, že si myslím, že je nespravedlivé, že lidé, kteří jsou na děti připraveni, je nemůžou mít. zřejmě jsem ji zbrkle odsoudila, jelikož mám ve svém okolí velmi podobnou situaci a celé jsem si to vzala moc osobně. Omlouvám se.

• načítám...
49159
13.11.15 14:00
@solip píše:

já tedy nečtu od @terinka4444 ani jednu urážku, zato Tys jich napsala víc než dost.. co kdyby ses šla projít? Je tam hezky

• načítám...
30422
13.11.15 14:04

@solip Já se ti ani nedivím, myslím si totéž. Taky vůbec nechápu, co ženu přiměje k tomu, aby spojila svůj život a ztratila 5 let života s mužem, který je sáhodlouze vylíčen jako odpad. A když se na to někdo zeptá, dostane sodu, že neposkytuje tu správnou zázračnou radu, jak se odpadu zbavit, když je na světě dítě, kterého je rodičem a má veškerá práva s tím spojená. Bohužel, není.

• načítám...
44228
13.11.15 15:30
@solip píše:
Tímto příspěvkem ti nijak nepomůžu, ale nemůžu si pomoct a musím to komentovat. Je mi strašně líto, že Bůh dopřeje děti rodičům jako jste vy dva a těm, co jsou skvělí lidé s veškerým zázemím a vzájemnou láskou, těm děti nedá.

Při cteni podobných diskuzi si myslim totez :( jen bych se radeji klepla pres prsty, než to sem psat a s někým se hádat. Je mi toho ditete líto. Určitý obraz o zakladatelce dava i styl vyjadřování apod.To jen pro Tvou podporu, víc to komentovat nebudu :kytka:

• načítám...
1529
13.11.15 15:33

Já si myslím, Hanko, že tyto zakladatelky to vylíčí co nejhůře a přisadí si. Možná, aby strhly sympatie na svou stranu.
Nebo platí „Jakej šel, takovou potkal?!“
Z podobných zoufalých příspěvků, co napsala zakladatelka, by člověk nabyl dojmu, že na světe není normální chlap…
Je to takový zvláštní, no.

• načítám...
7904
13.11.15 15:40
@solip píše:
Tímto příspěvkem ti nijak nepomůžu, ale nemůžu si pomoct a musím to komentovat. Je mi strašně líto, že Bůh dopřeje děti rodičům jako jste vy dva a těm, co jsou skvělí lidé s veškerým zázemím a vzájemnou láskou, těm děti nedá.

To je teda taky slušnej žvást, dej si pár facek, než příště něco podobného vypustíš z pusy.

• načítám...
3451
13.11.15 15:45
@Jana206 píše:
Při cteni podobných diskuzi si myslim totez :( jen bych se radeji klepla pres prsty, než to sem psat a s někým se hádat. Je mi toho ditete líto. Určitý obraz o zakladatelce dava i styl vyjadřování apod.To jen pro Tvou podporu, víc to komentovat nebudu :kytka:

Souhlasím ;)

• načítám...
Run
20807
13.11.15 15:52

Hele a co když jsou (byli) „odpad“ oba dva? A ona se po narození dítěte změnila a on ne.. Co pak? Taky jí odsoudíte? Nebo si naopak zaslouží úctu?

• načítám...
8
13.11.15 17:18

@solip
jsem ze slušné silné rodiny kde máme velice dobré zázemí a dcerka se má moc dobře, :) Je to moje láska a je vysněná. Starám se o nic maximalně, bohužel jsem při výběru tatínka udělala chybu. Ten si vymýšlí aby mi ji vzal, neunesl odchod. Nikdy nikdo drogy nebral a nic takového. :)

• načítám...
8
13.11.15 17:20

Všem moc děkuji za názor a omlouvám se za román, vypsat jsem se prostě musela. Přehnala jsem to. Přítel je trošku ve svéře pod společností a já díky mé rodině jsem výš. Ale srdci neporučíte, láska je slepá. Má dcera je pro mě vším, a myslím si že se ňák domluvíme. drogy nikdy nebyli a nebudou. Jen přítel to asi řekl ze vzteku, že jsem mu vzala dcerku.

• načítám...
20916
13.11.15 20:50

Zdravím,

téma na žádost zakladatelky uzamykáma v příštích dnech mažu.

Děkuji za pochopení a přeji hezký večer
adminka Zuzka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML