Rakovina plic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4200
3.8.15 19:42

@umea - Neřekli přímo máte rakovinu plic, ale s největší pravděpodobností se jedná o rakovinu plic (dle druhého lékaře se jedná o rakovinu na 90%). Samozřejmě, že doufám, že alespoň se bude jednat o nezhoubné nádory, popř. něco jiného. Vím těch informací málo, já vím, ale snažím se připravit na nejhorší možné varianty, abych pak tu nemocnici zvládla v jakémkoli případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
3.8.15 19:43

Držím ti palce :hug: :hug: já jsem se bohužel s rakovinou plic setkala v rodině dvakrát měl ji strýček nikdy nekouřil cigarety pouze dýmku-podlehl jí a pak ji měla i moje mamka ta kouřila a hodně-také jí bohužel podlehla-s nemocnicí v Plzni nemám zkušenost mamka byla u sv.Anny v Brně-péče 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
3.8.15 19:48

@Burj Chalifa Ono je ještě otázka, jestli to tak striktně bylo řečeno. Ono to v těchto případech nepříjemných diagnoz občas funguje podivně, že ti lidé jakoby slyší jen něco, někteří pacienti si z delšího výkladu vyjmou jen to pozitivní, někteří jen to negativní (asi podvědomí toho člověka zafunguje podle jeho nátury :nevim: ), přičemž ve skutečnosti jim byla třeba vysvětlena řada různých možností, pravděpodobností i nepravděpodobností. Chápeš, jak to myslím? Funguje to tak vlastně i jiných než vyloženě dramatických diagnoz a vlastně to tak funguje v životě obecně, vytrhávání z kontextu, nakonec diskuse na EM nejsou výjimkou :mrgreen:.
Zakladatelko, to neber nijak jako zpochybňování tebe, píšu to obecně, pokud ti dg. opravdu řekli tak striktně, tak to není správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.8.15 19:48

Jsi mladá a máš sílu zvládnout léčbu. A nezapomeň, jsou pacienti s dobrým koncem. Podívej, Havlovi vzali sice půl plicního laloku, ale pak už byl léta OK. Nepochybuji, že na Tebe nasadí účinnou léčbu! A vůbec, nějak cítím, že to bude dobré. Už jednou jsem tu dělala prognostika a dopadlo to dobře! Drž se, jsme s Tebou. Občas se tu štěkáme, ale když jde o něco, táhneme spolu, že jo, holky! Myslíme na Tebe! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
3.8.15 19:55

@Oter Hele, já zas říkám- nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko, připravovat se můžeš, až to bude aktuální. Myslím, že je řada jiných možností od benigních nádorů, specifických procesů… prostě vyčkej histologie. Budu ti strašně moc držet palce a ničeho se neboj, budou tam na tebe hodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.8.15 19:59

Posilam hodne sily… Je strasne, kdyz mlady clovek onemocni rakovinou… Moje kamaradka dostala v 15 letech leukemii, lekari ji nedavali temer zadnou sanci na preziti, protoze mela metastaze snad vsude, ale dostala se z toho a dnes ma krasnou dceru a zije spokojenym zivotem! Takze hlavu vzhuru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
3.8.15 19:59

@Burj Chalifa - Děkuju. Však já si nic jiného nepřipouštím, než se to zvládne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.8.15 20:04
@Oter píše:
@Burj Chalifa - Děkuju. Však já si nic jiného nepřipouštím, než se to zvládne. ;)

zvládneš!!!Jsi mladá, silná, určitě jinak zdravá a jsi bojovnice :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.8.15 20:04
@pajule022 píše:
Posilam hodne sily… Je strasne, kdyz mlady clovek onemocni rakovinou… Moje kamaradka dostala v 15 letech leukemii, lekari ji nedavali temer zadnou sanci na preziti, protoze mela metastaze snad vsude, ale dostala se z toho a dnes ma krasnou dceru a zije spokojenym zivotem! Takze hlavu vzhuru :hug:

příběhy s dobrým koncem sem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.8.15 20:06
  • Citovat
  • Upravit
1702
3.8.15 20:53

@Oter Držím Vám pěsti :hug:

• načítám...