Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj všem. Chci se zeptat. Má někdo zkušenost jako já? Mám 4 roky bouličku ve vlasech. Dle MUDrů je tuková. Do teď rostla. Ale asi už 14dní bolí. Dříve ne. Znáte někdo?
Já
Nechala jsem si ji vyříznout. Ale už mi narostla druhá, a když na ní trochu zatlačím, tak to trochu bolí. Jen nevím, jestli se to dá vyříznout i když kojím kvůli tý umrtvovací injekci.
@Janina10 osobně ne, ale měla mamka. Dokud nebolela, neřešila. Pak začla bolet, to je jasné, jak se zvětšuje tak bolí, obzvláště na hlavě. Tam nemá kam moct růst. Na chirurgii a nechat vyndat. Ale v těchto vedrech ti to nezávidím a možná ti to ani nebudou chtít udělat. Pokud teda není bolest velká a je to akutní.
Já ji měla na zádech a vyndavali mi jí ambulantně na naší jedné poliklinice u klasického chirurga. Do špitálu jsem odmítla, tam to bylo na několik dní.
Takže rovnou na chiru? Ani nemusím na kožní? Mam doporučení od obvodaka. Ale už nevím kam.
Pritel mel ve vlasech 3. Po case jsem ho donutila jit k prakticke dostal zadanku, myslim take na chirurgii,2 tusim zatim nic a jedna roste znovu je to tak 2 az 3 roky zpet. Take mel ambulantne.
@Janina10 Já neměla ani doporučení. Jen jsem zavolala na chirurgii, tam mě objednali, za 15 minut bylo po zákroku, a za týden jsem šla vyndavat stehy. Jen je riziko, že se budou objevovat pořád, my to máme v rodině ![]()
Tak děkuji za podporu holky. Včera jsem se objednala na chíru a odpolko mi praskl a hnisal. Dnes mi to za živa vymačkávali. Nikomu nepřeji. Kor v těchto vedrech, kdy je člověku špatně i tak. Pak mi do prázdného váčku dal injekci a vypláchl ho. Taky chuťovka. Zítra jdu na převaz. Chodím se síťovou nemocniční čelenkou. I AM SEXY AND I KNOW IT
@Janina10 ajejej, teda vyžrala sis to s plnou parádou.
No ale máš ponaučení, určité věci je třeba neodkládat. Ale mohu tě uklidnit, v těhle vedrech jsme SEXY upotky snad všechny
a mě je to i srdečně jedno, nemám sílu ![]()