Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zvu k diskuzi a výměně zkušeností všechny nadšence a odvážlivce, kteří vyměnili pohodlné bydlení ve městě za divočinu.. ![]()
Budeme se koncem srpna stěhovat do hájenky která je součástí osady uprostřed hor a lesů. Trochu se toho bojím, ale výzva je silnější než já..Do toho jsme si koupili koně a kozy ![]()
Už jsem tu ![]()
Taky se budem stěhovat za město na vesničku, snad vše klapne, hrozně se těším až vypadnem z města. Mám v plánu zahrádku a i popřípadě nějaká domácí zvířátka, manžel je taky vcelku pro
Akorát to tam budem muset nejdřív upravit k obrazu svému, ale to zvládneme a vy taky ![]()
Neboj se. A kde teď máte ty koníky a kozy?
Tak my koně prodali, já budu kupovat kozu a za měsíc si jedu pro kočinky (slepice)
Bydlíme na vesnici.
Tchán chová králiky a krůty. Ale hned bych šla na farmu.
Jsem trochu nesvá v tom, jak to budou snášet naše děti, hlavně ty v pubertálním věku
@Hellísek píše:
Už jsem tu
Taky se budem stěhovat za město na vesničku, snad vše klapne, hrozně se těším až vypadnem z města. Mám v plánu zahrádku a i popřípadě nějaká domácí zvířátka, manžel je taky vcelku proAkorát to tam budem muset nejdřív upravit k obrazu svému, ale to zvládneme a vy taky
Neboj se. A kde teď máte ty koníky a kozy?
Konici a kozy jsou ještě ustájené u původních majitélů, naštěstí jsme se s nimi mohli domluvit
A já vám můžu leda tak závidět, protože ty moje,,měšťáky,, do džungle nedostanu…Je jich na mně pět, takže nemám šanci. Ale na důchod taky zmizím do lesů.. ![]()
@levmah28 píše:
Tak my koně prodali, já budu kupovat kozu a za měsíc si jedu pro kočinky (slepice)
Bydlíme na vesnici.
Tchán chová králiky a krůty. Ale hned bych šla na farmu.
@peggy.sl píše:
A já vám můžu leda tak závidět, protože ty moje,,měšťáky,, do džungle nedostanu…Je jich na mně pět, takže nemám šanci. Ale na důchod taky zmizím do lesů..
uvidíme kolik toho bude co závidět
já si to ted představuju jako hurvínek válku, ale až padne sníh, tak to asi budu polykat slzičky ![]()
Koza bude spásat trávu
ale chci masňáckou kozu. Takovou s povislýma ušima bílo hnědou.
Já budu mít hnědé..bezrohé..ty stěma povislýma ušima jsou nádherné
Já ho budu muset nakoupit v kolech, nestačíme letos usušit ani stýbélko ![]()
Tak jako chtěla bych aj capa,(tchýni by aspoň odvezli do blázince) už teď pindá.
Uvidíme jak to půjde, místa mají dost, aj kráva by se tady vlezla ![]()
Holky, super rozhodnutí. Já bydlím na statku už 10 let.
Jen si ověřte od chovu kolika zvířátek musíte mít registrovanou stáj. ![]()