Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krrysa píše:
Tady to žijeale zjištění, že zaspat je sobecké, to je pro mě novinka… a jak tady padlo, rodiče by měli spolupracovat, takže když máma vidí, že polovystreslej tatík, kterej zaspal a zjevně spěchá, se snaží nějak obsloužit dítě a nestíhá…by spíš než na*rání projevit snahu to uhladit… honzíku, tatínek zaspal a šíleně spěchá, nasnídáte se spolu zítra, jo?
je jasný, že „honzík“ tohle rozhodně jako problém neviděl, jen zakladatelka potřebuje dodat střelivo svým emocím vybuzeným podstatně závažnějšíma (pseudo?)důvodama
@pohledzdruhestrany píše:
ano, jsi agresivní a máš příznaky permanentně neuspokojené ženy, které nelze jakkoliv vyhovět
Neprovokuj, chudák se nevyspala ![]()
@Anonymní píše:
To tady s vami nebudu nastesti nikdy resit. Jeste bych se dozvedela: "nestezuj si na jehovchovani, nsou i chlapove co doma zensky mlati,
Jak jsi slyšela, tak jsou i princové na bílých koních, které si svoje princezny hýčkají ![]()
Není dobrý zlehčovat problémy ostatních, ale tohle (alespoň cos popsala v tom úvodním příspěvku) by pro mě fakt problém nebyl. Max bych mu večer dala večeři někam taky hodně vysoko, aby se chlapec protáhl a viděl jaký to je ![]()
Uznavam byla blbost zalozit lupinkovou diskusi, mela jsem zalozit jake je skutecne chovani manzela k nam, pak by tu teprve padaly rady typu: sbal mu kufry" a " s takovym bych uz nebyla" a podobne nesmysly. Je lehke soudit na zaklade jedne diskuse.
@Anonymní píše:
Sobecka cast je ta kdy mu to slibil a zaspal asi o hodinu takze 20vterin na podani lupinku a omluvy se nekonalo nic
tady to píšeš.. je sobec, že slíbil a zaspal…
Navrhuju dát manželovi mokrým hadrem po hubě za každé zaspání a pokud to nezabere, tak sbalit kufry, vyluxovat konto, vyměnit zámky a dítě hlavně nepůjčovat…
@L92 píše:
Jak jsi slyšela, tak jsou i princové na bílých koních, které si svoje princezny hýčkají
Není dobrý zlehčovat problémy ostatních, ale tohle (alespoň cos popsala v tom úvodním příspěvku) by pro mě fakt problém nebyl. Max bych mu večer dala večeři někam taky hodně vysoko, aby se chlapec protáhl a viděl jaký to je
čím větší submisiva nebo špatný svědomí, tím větší princ ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
je jasný, že „honzík“ tohle rozhodně jako problém neviděl, jen zakladatelka potřebuje dodat střelivo svým emocím vybuzeným podstatně závažnějšíma (pseudo?)důvodama
Myslis ze mas patent na lidi?
dennodene neplni sliby vuci me a obcas vuci detem, prescedcuje me jak zadni chlapi nic pro rodinu nedelaj tak proc by mel on a ruzny nesmysly o tom jak nikdo nikdy nemuze byt ve vztahu stastnyca jsou to jen pohadky a ja mam jen pseudoproblemy. Mimochodem sem si chtela dospat kdyz jsem do 5do rana pracovala na pryvydelku z domova.
@Anonymní píše:
Uznavam byla blbost zalozit lupinkovou diskusi, mela jsem zalozit jake je skutecne chovani manzela k nam, pak by tu teprve padaly rady typu: sbal mu kufry" a " s takovym bych uz nebyla" a podobne nesmysly. Je lehke soudit na zaklade jedne diskuse.
jelikož víc informací nemáme, pak diskutujeme na základě jedné diskuze. A ta jedna diskuze je pro nás malicherná. pro tebe ne. Ale my nevíme, jak žijete, takže pokud nepustíš víc informací, pořád bude tato lupínková hysterie brána jako zbytečné vyvolávání potíží v rodině.
Příspěvek upraven 19.08.15 v 14:44
@kdochcekam píše:
Který dítě může legálně šplhat po lince???Šťastné to děcko…a geniální tatík…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Příště může klepat řízky…to děcka taky rádi…
naše můžou!!! I ty řízky! Mají svoje nářadí - paličky válečky, normnální nože, krásné barevné, aby se o ně nervali, a taky zástěrky a chnapky. Věk 5+3 roky.
@kdochcekam píše:
Zakladatelko neber si to tak osobně…chtěla jsem to zlehčit…pokavád je za lupínkama schováno něco víc a trápí tě vážnější věci, pak chápu, že stačí prkotina a hrnec přeteče nebo jak se to říká…snad ti bude brzo líp.
Asi tak nejak to je. Pouceni pro priste. Nezakladat ZADNE diskuse.
@Anonymní píše:
Myslis ze mas patent na lidi?dennodene neplni sliby vuci me a obcas vuci detem, prescedcuje me jak zadni chlapi nic pro rodinu nedelaj tak proc by mel on a ruzny nesmysly o tom jak nikdo nikdy nemuze byt ve vztahu stastnyca jsou to jen pohadky a ja mam jen pseudoproblemy. Mimochodem sem si chtela dospat kdyz jsem do 5do rana pracovala na pryvydelku z domova.
no vidíš, aspoň máš poučení, že jestli tady chceš poradit, tak začni od podstaty problému a ne od zcela nepodstatného konce (lupínku)
a ohledně toho pocitu štěstí… už jsi četla, že to není až tak moc závislé na objektivních okolnostech, ale na vnitřním nastavení?
@neumisa píše:
jelikož víc informací nemáme, pak diskutujeme na základě jedné diskuze. A ta jedna diskuze je pro nás malicherná. pro tebe ne. Ale my nevíme, jak žijete, takže pokud nepustíš víc informací, pořád bude tato lupínková hysterie brána jako zbytečné vyvolávání potíží v rodině.Příspěvek upraven 19.08.15 v 14:44
A ani je radsi poskytovat nebudu.
@kdochcekam píše:
Líná? Otec spěchal do práce a matka se válela v peřinách…co todlencto je? Já si kolikrát večer slíbím, že si přivstanu a půjdu s papírem cestou do práce, ale pak to nikdy nestihnu a celej den jsem na sebe nakrknutá a nebavím se se sebou…pořád si takto sama sobě škodím a zklamávám se…nemůžu si ale pomoct…druhej den si zas slíbím něco jinýho…samá křivda…fakt to těžko nesu…ale co mám se sebou dělat? Nějak se musím vydržet no…co už…
Sbal si kufry a vyměň si zámek a hlavně si dej nůž na krk - ještě jednou a odcházím od sebe!