Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fajn. Lupinkova diskuse byla posledni kapka mych pseudoproblemu s manzelem.
snad vsechny zeny (no vlastne i muzi) spokojeny.
@Anonymní píše:
@inkakřivák fakt uz dejte s tema stupidarnama pokoj
Děláme si legraci z češtiny, ne z tebe.
@pohledzdruhestrany píše:
no když čtu lupínkovej problém, nebyl tady problém, že vidíš horečku od 37,0001 a manžel od 39, nebo, že manžel nechce jezdit k doktorovy, když horečky jsou jen dva dny?? mě spíš příjde, že ty jsi úzkostná a manžel má na tyhle věci jinej názor, ani jeden nemáte špatnej názor, jen jinej a nejste schopný se shodnout
Horecka byla 39,5 a ctvrty den. Coz tve teorii moc neprida.
@kdochcekam A musíme? Já jsem byla tak zvědavá, jak to s tebou a s tebou dopadne. No ale tak dobře.
@lucenka píše:
zajimavý úkaz emimina, že závažnější problémy vždycky začnou vyplouvat na povrch ve chvíli, kdy zakladatelka diskuze nedostane dostatek odpovědí, které očekávala
Jestli chces muzu ti dat kontakt na jistou uzivatelku emimina kterou znaji vsichni co se tady uz nejaky cas pohybuji, a ta ti rekne jak dlouho si ji stezuju na muze a taky by mohla prijit s neucastnenym nazorem. Pokud to byl jen pokus o rypnuti, tak tento prispevek ignoruj
@neumisa píše:
a chápeš, že ty informace, co z tebe teď postupně lezou, jsou na míle vzdálené od původního problému???
Chapu a omlouvam se za obtezovani
Zdravím,
diskuzi na žádost zakladatelky odemykáme, nicméně pokud se v ní objeví hádky, napadání a vulgarity (byť vyhvězdičkované), opět uzavíráme.
adminka Zuzka
@admin píše:
Zdravím,diskuzi na žádost zakladatelky odemykáme, nicméně pokud se v ní objeví hádky, napadání a vulgarity (byť vyhvězdičkované), opět uzavíráme.
adminka Zuzka
Dekuji.
Omlouvam se vsem ze jsem zacala diskusi tak blbe. Melo mi byt jasne ze to bude smesne. Vydupala jsem si opetovne otevreni tematu aby to hlavne nevypadalo tak ze jsem to nechala uzavrit protoze ste se na me vrhly nebo si vymyslim. Doma je takovych podrazu ala lupinky dnes rano opravdu hodne. Plus kdyz si chco slusne promluvit, nikdo me neposloucha (pritom nervu, chci vse probrat.) Mam doma sobce, se kterym by prej skutecne lecktera nebyla. Jen to byla rano opravdu posledni kapka ktera me zase vytocila. Jasne zase se uklidnim a pak to bude chvili zase v pohode a pohar se bude plnit. Ono mi ani neni z cim poradit. Reseni ma situace nema. Na jednu stranu chci problemy resit, ovsem je tady neochota druhe strany byt jen neco pochopit. Dikyza vyslechnuti
@neumisa píše:víc asi udělat nemůžu
Dekuji. Diskuse se stejne nejspis zamkne a smaze protoze admini chteji odhalit mou anonymitu. ![]()
@Anonymní píše:
Jo. O tom to je a muj muz si me snazi uz dlouho nastavit tak abych byla stastna s tim co mam a proboha byla rada za tohho sobce kteryho pomalu musim prosit na kolenou aby nas odvezl k dr. s horeckama, protoze jsou i zeny ktere chlapi mlati. Uz drzim hubu.
otázka je, proč ho musíš prosit na kolenou? a druhá otázka, proč nevezmeš auto a neodvezeš dítě sama?
@jdukolem píše:
otázka je, proč ho musíš prosit na kolenou? a druhá otázka, proč nevezmeš auto a neodvezeš dítě sama?
Protoze nemam ridicak ani auto
zajimavý úkaz emimina, že závažnější problémy vždycky začnou vyplouvat na povrch ve chvíli, kdy zakladatelka diskuze nedostane dostatek odpovědí, které očekávala