Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neumisa píše:
no a? tak bude hučet nad autem - a co? Auto bude tvoje, takže když TY budeš chtít, sedneš do auta a nakoupíš, kde TY budeš chtít - a ať si doma hučí (ostatně, stejně už jsi na to zvyklá, ne?) Prostě uděláš, co TY chceš, ne, co ON ti dovolí.
Huceni me neskutecne vytaci.
@jdukolem píše:
no jo když se ale necháš uhučet… rotoped máš?
Uz na to nemam. Tak se proste vzdy necham uhucet ![]()
@Anonymní píše:
Uz nevim jak
jak to že UŽ nevíš jak? však jsi do ted neudělala nic ![]()
jen tě vytáčí jeho hučení a čas od času tě vytočí jak se zachová, ale to je takový kolorit
ovšem není to nic co bys udělala efektivně - vedlo ke změně…
@Anonymní píše:čili co.. rotoped není protože on to nedovolil?
Uz na to nemam. Tak se proste vzdy necham uhucet
@Anonymní píše:
Huceni me neskutecne vytaci.
to věřím - a myslíš, že pasivitou se to spraví? sice nebude hučet, ale váš způsob života se nezlepší. Jestli chceš něco změnit, budeš to muset překousnout. Nebo překousnout jeho, to je taky řešení. Samo se to nenapraví a on nic zlepšovat nebude, jemu to vyhovuje. Musíš ty. A ano, bude to boj, tvrdý boj - ale jedině TY s tím můžeš něco dělat.
@jdukolem píše:
jak to že UŽ nevíš jak? však jsi do ted neudělala nic
jen tě vytáčí jeho hučení a čas od času tě vytočí jak se zachová, ale to je takový koloritovšem není to nic co bys udělala efektivně - vedlo ke změně…
Zkousela jsem si uz tisickrat promluvit. Bez revu, v klidu. Nikdy si z toho nic nevezme, navrhovala jsem manzelskou poradnu, do ty jit odmita, dokonce i oznameni ze uz s nim nechci byt a navrhovala jsem stridavou peci, to tenkrat brecel a ze se se sebou snazi neco udelat a nejde to hned. No neudelal nic do ted. Proste dal ten sobec co bude koukat radsi na fotbal nez aby zvednul pr.el a sel neco delat. A rotoped nemam
@neumisa píše:
to věřím - a myslíš, že pasivitou se to spraví? sice nebude hučet, ale váš způsob života se nezlepší. Jestli chceš něco změnit, budeš to muset překousnout. Nebo překousnout jeho, to je taky řešení. Samo se to nenapraví a on nic zlepšovat nebude, jemu to vyhovuje. Musíš ty. A ano, bude to boj, tvrdý boj - ale jedině TY s tím můžeš něco dělat.
Vselijake me pokusy schorely jak papir. Viz prispevek vys
@jdukolem píše: čili co.. rotoped není protože on to nedovolil?
Protoze sem nemela energii si za tim stat. Vsechnu bojovnost uz ze me vysal
@kdochcekam píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo, ještě teď pláče ubohý v koutě…![]()
![]()
![]()
Tímhle dokazuješ jen a pouze svou ubohost, nic jiného.
@Anonymní píše:
takže co? budeš se v tom s dětmi plácat až do smrti?
@neumisa píše:
takže co? budeš se v tom s dětmi plácat až do smrti?
Jediny reseni to ma. Tohle vse proste par let pretrpet a az se vratim do prace a udelam si financni rezervu, tak odejit
@Anonymní píše:
on se chová jen tak, jak mu dovolíš a sory asi ti to doopravdy vyhovuje, jak to máte, protože kdyby ti to opravdu opravďácky silně nevyhovovalo, tak by jsi s tím něco opravdovym jednáním provedla
@Anonymní píše:
Zkousela jsem si uz tisickrat promluvit. Bez revu, v klidu. Nikdy si z toho nic nevezme, navrhovala jsem manzelskou poradnu, do ty jit odmita, dokonce i oznameni ze uz s nim nechci byt a navrhovala jsem stridavou peci, to tenkrat brecel a ze se se sebou snazi neco udelat a nejde to hned. No neudelal nic do ted. Proste dal ten sobec co bude koukat radsi na fotbal nez aby zvednul pr.el a sel neco delat. A rotoped nemam
no jo hele čteš se?
mluvení a mluvení které k ničemu nevedlo a nevede..proč by si nepobrečel, když to funguje a ono to funguje - nic nemusí měnit
být tebou šla bych do poradny sama…