Ráno mě naštval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.8.15 16:40
@pohledzdruhestrany píše:
to bude asi principielní problém, muž má prst na spoušti a ty nemáž žádný prostor k vlastnímu rozhodování, prostě ti nezbejvá nic jinýho, než svést rozhodující bitvu o postavení v rodině, bitvu, která bude strašně těžká a která změní zaběhnutý poměry, ale bez podstoupení týhle emocionálně těžký bitvy se nikam neposuneš, respektive zůstaneš jen u stěžování, který manželovi proletí jen ušima, otázka jsou tvoje zbraně a jejich síla - hrozba odchodu od manžela? odmítání sexu, péče o domácnost?
On me vzdy tak zasype argumentama ze to je pak hrozny. Treba „takhle nam to dlouho nevydrzi.“ Na to si pamatuju odpovedi typu ze jsem stejna jako moje matka ktera ma ted v 60uz tretiho partnera, ze utikam od problemu, a nechci je resit a podobne. Kdybych upustila o starani se o domacnost zacnou vycitky co jsem to za zenskou ktera furt sedi jen doma, a ani svou jedinou povinnost nedokaze delat poradne a odpiranim sexu bych si docela uskodila protoze mam sex rada
Příspěvek upraven 19.08.15 v 16:31
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.15 16:40
@jdukolem píše:
tak proč to nezměníš? ;)

Uz nevim jak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.15 16:41
@neumisa píše:
no a? tak bude hučet nad autem - a co? Auto bude tvoje, takže když TY budeš chtít, sedneš do auta a nakoupíš, kde TY budeš chtít - a ať si doma hučí (ostatně, stejně už jsi na to zvyklá, ne?) Prostě uděláš, co TY chceš, ne, co ON ti dovolí.

Huceni me neskutecne vytaci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.15 16:43
@jdukolem píše:
no jo když se ale necháš uhučet… rotoped máš? ;)

Uz na to nemam. Tak se proste vzdy necham uhucet :(

• Citovat
  • Upravit
49159
19.8.15 16:44
@Anonymní píše:
Uz nevim jak

jak to že UŽ nevíš jak? však jsi do ted neudělala nic ;)
jen tě vytáčí jeho hučení a čas od času tě vytočí jak se zachová, ale to je takový kolorit :) ovšem není to nic co bys udělala efektivně - vedlo ke změně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.8.15 16:45
@Anonymní píše:
Uz na to nemam. Tak se proste vzdy necham uhucet :(
čili co.. rotoped není protože on to nedovolil? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26402
19.8.15 16:48
@Anonymní píše:
Huceni me neskutecne vytaci.

to věřím - a myslíš, že pasivitou se to spraví? sice nebude hučet, ale váš způsob života se nezlepší. Jestli chceš něco změnit, budeš to muset překousnout. Nebo překousnout jeho, to je taky řešení. Samo se to nenapraví a on nic zlepšovat nebude, jemu to vyhovuje. Musíš ty. A ano, bude to boj, tvrdý boj - ale jedině TY s tím můžeš něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 16:50
@jdukolem píše:
jak to že UŽ nevíš jak? však jsi do ted neudělala nic ;)
jen tě vytáčí jeho hučení a čas od času tě vytočí jak se zachová, ale to je takový kolorit :) ovšem není to nic co bys udělala efektivně - vedlo ke změně…

Zkousela jsem si uz tisickrat promluvit. Bez revu, v klidu. Nikdy si z toho nic nevezme, navrhovala jsem manzelskou poradnu, do ty jit odmita, dokonce i oznameni ze uz s nim nechci byt a navrhovala jsem stridavou peci, to tenkrat brecel a ze se se sebou snazi neco udelat a nejde to hned. No neudelal nic do ted. Proste dal ten sobec co bude koukat radsi na fotbal nez aby zvednul pr.el a sel neco delat. A rotoped nemam

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.15 16:51
@neumisa píše:
to věřím - a myslíš, že pasivitou se to spraví? sice nebude hučet, ale váš způsob života se nezlepší. Jestli chceš něco změnit, budeš to muset překousnout. Nebo překousnout jeho, to je taky řešení. Samo se to nenapraví a on nic zlepšovat nebude, jemu to vyhovuje. Musíš ty. A ano, bude to boj, tvrdý boj - ale jedině TY s tím můžeš něco dělat.

Vselijake me pokusy schorely jak papir. Viz prispevek vys

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.15 16:52
@jdukolem píše: čili co.. rotoped není protože on to nedovolil? :think:

Protoze sem nemela energii si za tim stat. Vsechnu bojovnost uz ze me vysal

• Citovat
  • Upravit
20767
19.8.15 16:52
@kdochcekam píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D
Jo, ještě teď pláče ubohý v koutě… :roll: :roll: :roll: :roll:

Tímhle dokazuješ jen a pouze svou ubohost, nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26402
19.8.15 16:56
@Anonymní píše:
Protoze sem nemela energii si za tim stat. Vsechnu bojovnost uz ze me vysal

takže co? budeš se v tom s dětmi plácat až do smrti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 16:58
@neumisa píše:
takže co? budeš se v tom s dětmi plácat až do smrti?

Jediny reseni to ma. Tohle vse proste par let pretrpet a az se vratim do prace a udelam si financni rezervu, tak odejit

• Citovat
  • Upravit
21111
19.8.15 16:58
@Anonymní píše:
Protoze sem nemela energii si za tim stat. Vsechnu bojovnost uz ze me vysal

on se chová jen tak, jak mu dovolíš a sory asi ti to doopravdy vyhovuje, jak to máte, protože kdyby ti to opravdu opravďácky silně nevyhovovalo, tak by jsi s tím něco opravdovym jednáním provedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.8.15 17:00
@Anonymní píše:
Zkousela jsem si uz tisickrat promluvit. Bez revu, v klidu. Nikdy si z toho nic nevezme, navrhovala jsem manzelskou poradnu, do ty jit odmita, dokonce i oznameni ze uz s nim nechci byt a navrhovala jsem stridavou peci, to tenkrat brecel a ze se se sebou snazi neco udelat a nejde to hned. No neudelal nic do ted. Proste dal ten sobec co bude koukat radsi na fotbal nez aby zvednul pr.el a sel neco delat. A rotoped nemam

no jo hele čteš se?
mluvení a mluvení které k ničemu nevedlo a nevede..proč by si nepobrečel, když to funguje a ono to funguje - nic nemusí měnit
být tebou šla bych do poradny sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria