Ráno mě naštval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
19.8.15 16:06
@Anonymní píše:
Omlouvam se ale mohl bys prestat vymyslet konspiracni teorie? Xkrat sem to zkousela v klidu tak prosim prestan. Nemas na to patent abys vedel jak to je

nevěřím ti, i jen z psaný textu to v tobě úplně bublá jak papiňáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.8.15 16:07
@Anonymní píše:
Ja to dite k lekari dostala. Talze co sem tahas muj matersky cit?

nejde o to, že jsi ho k tomu doktorovi dostala, ale jak to, že jsi potom od manžela ihned neodešla, když provedl tak (i pro mě) neodpustitelnou věc??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.8.15 16:07
@Anonymní píše:
Potrebuje ho k praci. A neni z ceho setrit takze tak.

hele.. koukala jsem na první kliknutí jen tak - ojetá fábka 30 000,– (nic moc ale jezdí) splátky 196,– měsíčně…a to jsem koukala jen tak.. podle mě to vždycky nějak jde
no a pak budeš chodit do práce ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 16:08
@neumisa píše:
ale já nechci žádný kontakt na další uživatelku, já mluvím s tebou. Je to tvůj život, nepotřebuji, aby mi ho zprostředkovával někdo další. Když je to nereálné, tak je to nereálné. Jen mi přijdeš děsně rozpolcená - na jednu stranu se nimráš v blbinách jako lupínky, na druhou stranu víš, že máš vážný problém, ale tam řešení nehledáš. tedy - nejspíš asi hledáš, ale působíš hrozně odevzdaně.

Lupinky me rano vytocily. Jako ta posledni kapka. Chtela jsem si postezovat a vylit srdce, najak mi nedoslo jak smesne to bude znit bez toho vseho okolo. Ze pusobim oevzdane… uz jsem z toho vseho tak unavena a zoufala ze delam zoufaly ciny

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.15 16:09
@jdukolem píše:
hele.. koukala jsem na první kliknutí jen tak - ojetá fábka 30 000,– (nic moc ale jezdí) splátky 196,– měsíčně…a to jsem koukala jen tak.. podle mě to vždycky nějak jde
no a pak budeš chodit do práce ne? :think:

Tohle rict muzi okamzite vymysli milion veci proc to nejde a kolik si preplatim a milion veci.

• Citovat
  • Upravit
49159
@pohledzdruhestrany píše:
a o tom to je.. jestli otec, jehož dítě balancuje na hranici života a smrti, odmítne s dítětem jet k doktorovi, jako u ženský/matky by u mě absolutně skončil, a nějaký lupínky či jiný kraviny by už byla naprostá malichernost, protože nic nemůže být hroznějšího, ale já mám pocit, že to tak horký nebylo a že interpretace zakladatelky je přehnanější oproti skutečnosti… protože jinak bych nechápal, jak to, že s manželem ještě žije (po tom neodvezení k doktorovi)

v tomhle se shodneme do puntíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@Annci píše:
Já jsem si to tehdy sepsala na papír, protože já už taky nebyla schopna komunikovat jinak než podrážděně :oops:

a co si sepsala?

jsi blbej,
nepomáháš,
nehyčkáš,
romanticky nekoukáš,
nepřebaluješ? :)

a pomohl tenhle soubor vítek, když místo ústního podání byl písemně, k další komunikaci? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@pohledzdruhestrany píše:
nejde o to, že jsi ho k tomu doktorovi dostala, ale jak to, že jsi potom od manžela ihned neodešla, když provedl tak (i pro mě) neodpustitelnou věc??

Najednou jsme u toho smesneho baleni kufru? Protoze jednoduse nemam kam jit.

• Citovat
  • Upravit
49159
19.8.15 16:12
@Anonymní píše:
Tohle rict muzi okamzite vymysli milion veci proc to nejde a kolik si preplatim a milion veci.

No a co? Je to relevantní?
proč to musíš říkat muži? Snad by sis koupila auto ty abys mohla s dítětem k lékaři, sama na nákup a byla nezávislá a samostatná, když on to své nemůže (nechce) půjčit…
proč je pro tebe názor někoho kdo odmítl odvést dítě s horečkou k lékaři podstatný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
19.8.15 16:13

Když chodila starší dcera do školky a já byla s mladší doma, odváděla jsem ji tam já a muž byl s mladší doma, běžně oba spali. Cestou domů jsem nakoupila snídani, manžel vstal, najedl se a jel do práce. A ty nejsi schopná nasypat synovi lupínky, když to trvá 15 sekund.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26416
19.8.15 16:13
@Anonymní píše:
Tohle rict muzi okamzite vymysli milion veci proc to nejde a kolik si preplatim a milion veci.

tak mu to neříkej a kup si ho sama. ne teď, když nemáš na splátky, ale později. Když víš, že bude pindat, tak si to nech pro sebe. Máš snad vlastní mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.8.15 16:14
@Anonymní píše:
Najednou jsme u toho smesneho baleni kufru? Protoze jednoduse nemam kam jit.

tak to uznávám tvojí frustraci, jsi prostě lapená ve vězení, ale psala jsi, že máš vlastní příjem nějaký, tak si odkládej a pomalu s epřipravuj na osamostatnění, i kdyby to měl bejt blbej azylák, když s manželem to (objektivně) nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.8.15 16:14
@Anonymní píše:
Lupinky me rano vytocily. Jako ta posledni kapka. Chtela jsem si postezovat a vylit srdce, najak mi nedoslo jak smesne to bude znit bez toho vseho okolo. Ze pusobim oevzdane… uz jsem z toho vseho tak unavena a zoufala ze delam zoufaly ciny

unavená ano, zoufalá mi nepřijdeš.. ještě pořád je to co on..a očekávání, že se změní a bude fungovat jak bys chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
19.8.15 16:16

@pohledzdruhestrany Vítek mi nepomohl, výtky taky ne. Celý princip toho sepsání je v tom, že zatímco při rozhovoru můžeš reagovat unáhleně, při sepsání máš čas na to ujasnit si myšlenky a formulovat je čistě, jasně, bez přehnaných emocí a negativních postojů. To myslím pomohlo nejvíc.

Chceš-li být za každou cenu ironická/ý, nauč se psát bez zásadních chyb, jinak jsi pouze směšná/ý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 16:16
@jdukolem píše:
No a co? Je to relevantní?
proč to musíš říkat muži? Snad by sis koupila auto ty abys mohla s dítětem k lékaři, sama na nákup a byla nezávislá a samostatná, když on to své nemůže (nechce) půjčit…
proč je pro tebe názor někoho kdo odmítl odvést dítě s horečkou k lékaři podstatný?

No nebylo jeste realne koupit normalni auto misto felicie takze asi bude problem kdybych si koupila auto za jeho zady

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky