Ráno mě naštval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
19.8.15 16:18
@Annci píše:
@pohledzdruhestrany Vítek mi nepomohl, výtky taky ne. Celý princip toho sepsání je v tom, že zatímco při rozhovoru můžeš reagovat unáhleně, při sepsání máš čas na to ujasnit si myšlenky a formulovat je čistě, jasně, bez přehnaných emocí a negativních postojů. To myslím pomohlo nejvíc.Chceš-li být za každou cenu ironická/ý, nauč se psát bez zásadních chyb, jinak jsi pouze směšná/ý.

přiznám se, že jsem směšný ne směšná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 16:18
@pohledzdruhestrany píše:
tak to uznávám tvojí frustraci, jsi prostě lapená ve vězení, ale psala jsi, že máš vlastní příjem nějaký, tak si odkládej a pomalu s epřipravuj na osamostatnění, i kdyby to měl bejt blbej azylák, když s manželem to (objektivně) nejde

Mam prijem rodicak coz je nejakych 7tis. Z toho usetrit neumim a i kdyby tak muz je tem co pracuje u nas z penezi uz od zacatku.. otazka jestli v azylu bude lip detem?

• Citovat
  • Upravit
26428
19.8.15 16:20
@Anonymní píše:
No nebylo jeste realne koupit normalni auto misto felicie takze asi bude problem kdybych si koupila auto za jeho zady

a co udělá? auto si koupíš ty, ty ho budeš živit, na tebe bude psané. Jemu do něj nemá co být, obzvlášť v případě, že není ochoten tě v případě nouze odvézt.

Prober se, nejsi otrok a on není tvůj majitel. Chápu, že teď nemáš kam jít, ale tím spíš bys měla začít pracovat na své samostatnosti, takhle se nedá žít věčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 16:22
@neumisa píše:
a co udělá? auto si koupíš ty, ty ho budeš živit, na tebe bude psané. Jemu do něj nemá co být, obzvlášť v případě, že není ochoten tě v případě nouze odvézt.Prober se, nejsi otrok a on není tvůj majitel. Chápu, že teď nemáš kam jít, ale tím spíš bys měla začít pracovat na své samostatnosti, takhle se nedá žít věčně.

Uz jsem relativne zpracovana na to, ze moje nazory se nerespektuji. Nekdy se jen tak namatkou zepta kam chci jet makoupit a stejne se jede podle nej. Opet malichernost

• Citovat
  • Upravit
26428
19.8.15 16:24
@Anonymní píše:
Uz jsem relativne zpracovana na to, ze moje nazory se nerespektuji. Nekdy se jen tak namatkou zepta kam chci jet makoupit a stejne se jede podle nej. Opet malichernost

no vidíš - a nebylo by fajn sednout do vlastního a udělat si to po svém?

opakuji, že vím, že to nejde hned teď - ale jako představa do budoucnosti by to šlo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Anonymní píše:
No nebylo jeste realne koupit normalni auto misto felicie takze asi bude problem kdybych si koupila auto za jeho zady

já tomu pořád nerozumím.. berme auto jako příklad je komunikaci ( nenutím ti ho) prostě si chci koupit auto, protože mě přijde jako něco co potřebuju a využiju pak nekupuju za zády, ale najdu si na netu to co chci (jak říkám našla jsem na první klik fábku za splátky 196,– měsíčně čili nic co by nám zhroutilo rozpočet) srovnám si ceny poradím se s něký kdo tomu víc rozumí a pak prostě doma oznámím co jsem zjistila ujistím se, jestli nemá ještě lepší nápad nebo typ než já a když ne, pak jdu a věc - auto koupím… jaképak za zády? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Mate pravdu lupinky jsou v mem pripade to nejmensi

• Citovat
  • Upravit
49159
19.8.15 16:25
@Anonymní píše:

ale to není malichernost, pokud se není schopen domluvit pak je to nerespekt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 16:27
@jdukolem píše:
já tomu pořád nerozumím.. berme auto jako příklad je komunikaci ( nenutím ti ho) prostě si chci koupit auto, protože mě přijde jako něco co potřebuju a využiju pak nekupuju za zády, ale najdu si na netu to co chci (jak říkám našla jsem na první klik fábku za splátky 196,– měsíčně čili nic co by nám zhroutilo rozpočet) srovnám si ceny poradím se s něký kdo tomu víc rozumí a pak prostě doma oznámím co jsem zjistila ujistím se, jestli nemá ještě lepší nápad nebo typ než já a když ne, pak jdu a věc - auto koupím… jaképak za zády? :think:

Je to tezky. Nedavno to bylo z blbym rotopedem. Zaclo to kam ho dame. Deti na to polezou. Budes na to veset hadry. Vzdy se pro neco zapalis a pak to stejne nedelas (to mluvil o behani ktere jsem chtela zacit delat cca 3mesice zpet a porad si nenasel cas je vecer hodku pohlidat) a plno jinych kecu na rotoped. Dokazes si predstavit jaky by to bylo s autem?

• Citovat
  • Upravit
16186
19.8.15 16:28
@Anonymní píše:

Prosím tě, co to máš doma za exemplář? 8o Nepřijdeš mi nějaká submisivní slepice, co se nechá manipulovat. Mě zaráží ale hned několik věcí - neodvezl dítě s horečkou k lékaři 8o - jste manželé, ale ty mluvíš o JEHO autě - to má služební? - on zachází s penězi - to tě nějak vyděluje, nebo jak fungujete 8o
Jak to proboha žijete???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.8.15 16:29
@Anonymní píše:
Mam prijem rodicak coz je nejakych 7tis. Z toho usetrit neumim a i kdyby tak muz je tem co pracuje u nas z penezi uz od zacatku.. otazka jestli v azylu bude lip detem?

to bude asi principielní problém, muž má prst na spoušti a ty nemáž žádný prostor k vlastnímu rozhodování, prostě ti nezbejvá nic jinýho, než svést rozhodující bitvu o postavení v rodině, bitvu, která bude strašně těžká a která změní zaběhnutý poměry, ale bez podstoupení týhle emocionálně těžký bitvy se nikam neposuneš, respektive zůstaneš jen u stěžování, který manželovi proletí jen ušima, otázka jsou tvoje zbraně a jejich síla - hrozba odchodu od manžela? odmítání sexu, péče o domácnost?

Příspěvek upraven 19.08.15 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.8.15 16:29
@Anonymní píše:
Je to tezky. Nedavno to bylo z blbym rotopedem. Zaclo to kam ho dame. Deti na to polezou. Budes na to veset hadry. Vzdy se pro neco zapalis a pak to stejne nedelas (to mluvil o behani ktere jsem chtela zacit delat cca 3mesice zpet a porad si nenasel cas je vecer hodku pohlidat) a plno jinych kecu na rotoped. Dokazes si predstavit jaky by to bylo s autem?

no jo když se ale necháš uhučet… rotoped máš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 16:34
@neila píše:
Prosím tě, co to máš doma za exemplář? 8o Nepřijdeš mi nějaká submisivní slepice, co se nechá manipulovat. Mě zaráží ale hned několik věcí - neodvezl dítě s horečkou k lékaři 8o - jste manželé, ale ty mluvíš o JEHO autě - to má služební? - on zachází s penězi - to tě nějak vyděluje, nebo jak fungujete 8o
Jak to proboha žijete???

Zijeme prinejmensim divne

• Citovat
  • Upravit
49159
19.8.15 16:37
@Anonymní píše:
Zijeme prinejmensim divne

tak proč to nezměníš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26428
19.8.15 16:38
@Anonymní píše:

no a? tak bude hučet nad autem - a co? Auto bude tvoje, takže když TY budeš chtít, sedneš do auta a nakoupíš, kde TY budeš chtít - a ať si doma hučí (ostatně, stejně už jsi na to zvyklá, ne?) Prostě uděláš, co TY chceš, ne, co ON ti dovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí