Ráno mě naštval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10905
19.8.15 14:23
@kdochcekam píše:
Který dítě může legálně šplhat po lince???

asi každé, které hlídá tatínek :)
hele, já bych ze šplhu po lince asi šťastná nebyla, ale nechápala bych to jako zradu na dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 14:24
@L92 píše:
Vydělávání peněz je jeho povinnost vůči rodině. To není důvod, aby ženská vstávala z postele. To jsem se tady už tady dočetla. Měla bys začít dávat pozor ;) :D

Jj nakonec sem ta spatna ktera skoro zabranila muzi odjet do prace :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20767
19.8.15 14:24
@pohledzdruhestrany píše:
Toje jen kukuřičnej škrob po přeměně a manžel zpočátku navrhoval podstatně zdravější jogurt, je dobře, že propaguje zdravější stravovací návyky než zakladatelka. :palec:

No, jestli je jogurt zdravější, o tom by se dalo dlouze polemizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
19.8.15 14:25
@Anonymní píše:
Sobecka cast je ta kdy mu to slibil a zaspal asi o hodinu takze 20vterin na podani lupinku a omluvy se nekonalo nic

Syn ho nevzbudil? Závidím vám dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.8.15 14:25
@kdochcekam píše:
Líná? Otec spěchal do práce a matka se válela v peřinách…co todlencto je? Já si kolikrát večer slíbím, že si přivstanu a půjdu s papírem cestou do práce, ale pak to nikdy nestihnu a celej den jsem na sebe nakrknutá a nebavím se se sebou…pořád si takto sama sobě škodím a zklamávám se…nemůžu si ale pomoct…druhej den si zas slíbím něco jinýho…samá křivda…fakt to těžko nesu…ale co mám se sebou dělat? Nějak se musím vydržet no…co už… :jazyk:

Jestli je pro tebe dítě stejně důležité, jako vysení odpadu, tak doufám, že žádné nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.8.15 14:26
@Anonymní píše:
Dalsi trapak. :roll: ono kdyby to byk jediny prohresek vuci nam tak to neresim.

když já vím jen o tom lupínkovém hrdelním zločinu… no podle tvého vyjadřování víc a víc lituju tvého manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 14:26
@kdochcekam píše:
Líná? Otec spěchal do práce a matka se válela v peřinách…co todlencto je? Já si kolikrát večer slíbím, že si přivstanu a půjdu s papírem cestou do práce, ale pak to nikdy nestihnu a celej den jsem na sebe nakrknutá a nebavím se se sebou…pořád si takto sama sobě škodím a zklamávám se…nemůžu si ale pomoct…druhej den si zas slíbím něco jinýho…samá křivda…fakt to těžko nesu…ale co mám se sebou dělat? Nějak se musím vydržet no…co už… :jazyk:

Valela jsem se v posteli a nevedela kokik je hodin. Kdybych neslysela hlasky „podej si to sam“ a podobne tak bych to ani nezjistila

• Citovat
  • Upravit
21111
19.8.15 14:27
@radkka píše:
No, jestli je jogurt zdravější, o tom by se dalo dlouze polemizovat.

s bifidus kulturou na deset tisíc procent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
19.8.15 14:28
@Anonymní píše:
Jj nakonec sem ta spatna ktera skoro zabranila muzi odjet do prace :mrgreen:

to já jsem o tobě nikdy neřekla. Ani jsem tě neměla na mysli.
Ty JEDINÁ víš nejlíp jak to s vlastním chlapem máš a jak to s ním má vaše dítě.
Promiň, už to fakt musím zlehčovat. Na začátku tý diskuze jsem si myslela, že si chceš je tak postěžovat na svýho chlapa, ale čím víc tě čtu, tak problém bude asi obsáhlejší než miska vysoko a NESPLNĚNÝ SLIB.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
@Anonymní píše:
Sobecka cast je ta kdy mu to slibil a zaspal asi o hodinu takze 20vterin na podani lupinku a omluvy se nekonalo nic

tak promiň ale tohle je dost podstatný. Asi nezaspal schválně že. Takže je pak logický, že neměl čas na přípravu snídaně. Normální partner, který by nikam nespěchal, by řekl: zlato utíkej do práce, já to tady zvládnu a tu snídani si vynahradíte zítra.
Ale v dokonalých rodinách může partner přijít pozdě do práce, nebude z toho mít žádný průšvih, hlavně že ten druhý bude moct spát a dodrží slib se snídaní :palec:

Příspěvek upraven 19.08.15 v 14:29

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@pohledzdruhestrany píše:
když já vím jen o tom lupínkovém hrdelním zločinu… no podle tvého vyjadřování víc a víc lituju tvého manžela

Mizes podle jedne diskuse usuzovat kdo z nas dvou je chudak? To bys musel byt opravdu hlupak. N.

• Citovat
  • Upravit
20767
@kdochcekam píše:
uchuchuchu…ty jsi zlatá… sice afektovaná, ale já s tebou naštěstí nemusím bývat…

A já naštěstí nejsem tvoje dítě. DÍKY BOHU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
19.8.15 14:30

:mrgreen: :mrgreen: Dobře se bavím, ani se mi nechce z práce domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 14:30
@L92 píše:
to já jsem o tobě nikdy neřekla. Ani jsem tě neměla na mysli.
Ty JEDINÁ víš nejlíp jak to s vlastním chlapem máš a jak to s ním má vaše dítě.
Promiň, už to fakt musím zlehčovat. Na začátku tý diskuze jsem si myslela, že si chceš je tak postěžovat na svýho chlapa, ale čím víc tě čtu, tak problém bude asi obsáhlejší než miska vysoko a NESPLNĚNÝ SLIB.

To tady s vami nebudu nastesti nikdy resit. Jeste bych se dozvedela: "nestezuj si na jehovchovani, nsou i chlapove co doma zensky mlati,

• Citovat
  • Upravit
14110
19.8.15 14:32

Tady to žije :mrgreen: ale zjištění, že zaspat je sobecké, to je pro mě novinka… a jak tady padlo, rodiče by měli spolupracovat, takže když máma vidí, že polovystreslej tatík, kterej zaspal a zjevně spěchá, se snaží nějak obsloužit dítě a nestíhá…by spíš než na*rání projevit snahu to uhladit… honzíku, tatínek zaspal a šíleně spěchá, nasnídáte se spolu zítra, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí