Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kdochcekam píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo, ještě teď pláče ubohý v koutě…![]()
![]()
![]()
Fakt jsi uz trapna… N.
A syn má pocit, že s tatínkem nesnídal? Bych řekla, že jo, a ještě si směl sám vyšplhat pro lupínky!
@kdochcekam píše:
nenasypat lupínky=uhodit dítě? Nejsi normální. Zjevně máš zrovna tendlencten premenstruační syndrom nebo ovuluješ nebo něco podobnýho…snad tě to přejde, než se chlap vrátí…jinak chudák on…
tak poměřovat ledvinu a lupínky taky není zrovna normální
Možná byste mohly zajít na kafe, holky
@kdochcekam píše:
nenasypat lupínky=uhodit dítě? Nejsi normální. Zjevně máš zrovna tendlencten premenstruační syndrom nebo ovuluješ nebo něco podobnýho…snad tě to přejde, než se chlap vrátí…jinak chudák on…
Mzlyslim ze mas problem porozymet psanemu textu. Psala jsem ze kdyz se chlap zachova sobecky ke svemu diteti tak to zlehcujes a zlehcovala bys to kdyby ho uhodil?
@WontTell píše:
Počítám, že kdyby to kluk nějak prožíval, tak to zakladatelka napíše.
Už to teď smolí, synek pohnul levým víčkem jinak než obvykle a to je znak nezhojitelného zranění dětské duše z neuskutečnění lupínkové snídaně s tatínkem, na kterém stál archytypální vztah otec - syn, který už nikdy nemůže být napraven ![]()
@kdochcekam píše:
Však spolu málem snídali, kdyby to matka nepřekazila…táta hocha navigoval jak se aktivně účastnit přípravy snídaně…![]()
![]()
@inkakřivák
Tato diskuze mi silně připomíná Starší děti samy doma a Manžel je otčím syna ![]()
@Anonymní píše:
Mzlyslim ze mas problem porozymet psanemu textu. Psala jsem ze kdyz se chlap zachova sobeckyke svemu diteti tak to zlehcujes a zlehcovala bys to kdyby ho uhodil?
Tobě se nikdy nestalo, že jsi třeba dítěti řekla, že v týdnu půjdete někam a pak se to celé z důvodu organizace neuskutečnilo nebo uskutečnilo jina? To jsi pak taky sobecká matka?
@pohledzdruhestrany píše:
Už to teď smolí, synek pohnul levým víčkem jinak než obvykle a to je znak nezhojitelného zranění dětské duše z neuskutečnění lupínkové snídaně s tatínkem, na kterém stál archytypální vztah otec - syn, který už nikdy nemůže být napraven
Dalsi trapak.
ono kdyby to byk jediny prohresek vuci nam tak to neresim.
Tobě se nikdy nestalo, že jsi třeba dítěti řekla, že v týdnu půjdete někam a pak se to celé z důvodu organizace neuskutečnilo nebo uskutečnilo jina? To jsi pak taky sobecká matka?
Záleží na tom, jestli se přihodila nečekaná situace nebo byla jen líná, víš?
@kdochcekam píše:
on spěchal do práce, kde vydělává na rodinu…to je ta sobecká část??? Podle mě je třeba sobecké krmit děcko lupínkama
Vydělávání peněz je jeho povinnost vůči rodině. To není důvod, aby ženská vstávala z postele. To jsem se tady už tady dočetla. Měla bys začít dávat pozor
![]()
@kdochcekam píše:
on spěchal do práce, kde vydělává na rodinu…to je ta sobecká část??? Podle mě je třeba sobecké krmit děcko lupínkama
Sobecka cast je ta kdy mu to slibil a zaspal asi o hodinu takze 20vterin na podani lupinku a omluvy se nekonalo nic
Jeste se mi nestalo ze jsem nesplnila slib a pokud by se to stalo tak se urcite omluvim at jde o dite nebo kohokoliv dospeleho
@kdochcekam píše:
Toje jen kukuřičnej škrob po přeměně a manžel zpočátku navrhoval podstatně zdravější jogurt, je dobře, že propaguje zdravější stravovací návyky než zakladatelka. ![]()
Mate pravdu. Za kazde jeho sobecke rozhodnuti a cin mu podekuju.