Ráno mě naštval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.8.15 14:15

Mate pravdu. Za kazde jeho sobecke rozhodnuti a cin mu podekuju. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.15 14:16
@kdochcekam píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D
Jo, ještě teď pláče ubohý v koutě… :roll: :roll: :roll: :roll:

Fakt jsi uz trapna… N.

• Citovat
  • Upravit
10905
19.8.15 14:17

A syn má pocit, že s tatínkem nesnídal? Bych řekla, že jo, a ještě si směl sám vyšplhat pro lupínky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.8.15 14:17
@kdochcekam píše:
nenasypat lupínky=uhodit dítě? Nejsi normální. Zjevně máš zrovna tendlencten premenstruační syndrom nebo ovuluješ nebo něco podobnýho…snad tě to přejde, než se chlap vrátí…jinak chudák on… :jazyk:

tak poměřovat ledvinu a lupínky taky není zrovna normální ;) Možná byste mohly zajít na kafe, holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 14:18
@kdochcekam píše:
nenasypat lupínky=uhodit dítě? Nejsi normální. Zjevně máš zrovna tendlencten premenstruační syndrom nebo ovuluješ nebo něco podobnýho…snad tě to přejde, než se chlap vrátí…jinak chudák on… :jazyk:

Mzlyslim ze mas problem porozymet psanemu textu. Psala jsem ze kdyz se chlap zachova sobecky ke svemu diteti tak to zlehcujes a zlehcovala bys to kdyby ho uhodil?

• Citovat
  • Upravit
21111
19.8.15 14:18
@WontTell píše:
Počítám, že kdyby to kluk nějak prožíval, tak to zakladatelka napíše.

Už to teď smolí, synek pohnul levým víčkem jinak než obvykle a to je znak nezhojitelného zranění dětské duše z neuskutečnění lupínkové snídaně s tatínkem, na kterém stál archytypální vztah otec - syn, který už nikdy nemůže být napraven :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 14:19
@kdochcekam píše:
Však spolu málem snídali, kdyby to matka nepřekazila…táta hocha navigoval jak se aktivně účastnit přípravy snídaně… :lol: :lol: :lol:
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
L92
19.8.15 14:19

@inkakřivák
Tato diskuze mi silně připomíná Starší děti samy doma a Manžel je otčím syna ;)

• Citovat
  • Upravit
21111
19.8.15 14:20
@Anonymní píše:
Mzlyslim ze mas problem porozymet psanemu textu. Psala jsem ze kdyz se chlap zachova sobeckyke svemu diteti tak to zlehcujes a zlehcovala bys to kdyby ho uhodil?

Tobě se nikdy nestalo, že jsi třeba dítěti řekla, že v týdnu půjdete někam a pak se to celé z důvodu organizace neuskutečnilo nebo uskutečnilo jina? To jsi pak taky sobecká matka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 14:20
@pohledzdruhestrany píše:
Už to teď smolí, synek pohnul levým víčkem jinak než obvykle a to je znak nezhojitelného zranění dětské duše z neuskutečnění lupínkové snídaně s tatínkem, na kterém stál archytypální vztah otec - syn, který už nikdy nemůže být napraven :zed:

Dalsi trapak. :roll: ono kdyby to byk jediny prohresek vuci nam tak to neresim.

• Citovat
  • Upravit
20767
19.8.15 14:21
Tobě se nikdy nestalo, že jsi třeba dítěti řekla, že v týdnu půjdete někam a pak se to celé z důvodu organizace neuskutečnilo nebo uskutečnilo jina? To jsi pak taky sobecká matka?

Záleží na tom, jestli se přihodila nečekaná situace nebo byla jen líná, víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
19.8.15 14:21
@kdochcekam píše:
on spěchal do práce, kde vydělává na rodinu…to je ta sobecká část??? Podle mě je třeba sobecké krmit děcko lupínkama :jazyk:

Vydělávání peněz je jeho povinnost vůči rodině. To není důvod, aby ženská vstávala z postele. To jsem se tady už tady dočetla. Měla bys začít dávat pozor ;) :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.15 14:22
@kdochcekam píše:
on spěchal do práce, kde vydělává na rodinu…to je ta sobecká část??? Podle mě je třeba sobecké krmit děcko lupínkama :jazyk:

Sobecka cast je ta kdy mu to slibil a zaspal asi o hodinu takze 20vterin na podani lupinku a omluvy se nekonalo nic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.15 14:23
Tobě se nikdy nestalo, že jsi třeba dítěti řekla, že v týdnu půjdete někam a pak se to celé z důvodu organizace neuskutečnilo nebo uskutečnilo jina? To jsi pak taky sobecká matka?

Jeste se mi nestalo ze jsem nesplnila slib a pokud by se to stalo tak se urcite omluvim at jde o dite nebo kohokoliv dospeleho

• Citovat
  • Upravit
21111
19.8.15 14:23
@kdochcekam píše:

Toje jen kukuřičnej škrob po přeměně a manžel zpočátku navrhoval podstatně zdravější jogurt, je dobře, že propaguje zdravější stravovací návyky než zakladatelka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí