Ráno mě naštval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17311
19.8.15 11:31
@radkka píše:
Rodiče se mají na výchově shodnout, ne shazovat jeden druhého. Ale je mi jasné, že ty si potřebuješ dokazovat, že jsi macho.

Co to má s tím společného? Měla zůstat chrnět v posteli a nemusela by tu teď nic řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 11:33
@lucenka píše:
nějak jsem si nevšimla… třebya těď ty moderní lanové prolézačky (pyramidy) mají mnohem menší balanční plochu než linka

Ovsem tam je ceho se drzet. N.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.15 11:34
@zoidberg píše:
Co to má s tím společného? Měla zůstat chrnět v posteli a nemusela by tu teď nic řešit.

Nebo jsem taky mohla stepovat na pohotovosti s otresem mozku. Ja znam moznosti a schopnosti sveho syna a vim ze tohle je nebezpecne pro nej. N.

• Citovat
  • Upravit
20767
19.8.15 11:35
@zoidberg píše:
Co to má s tím společného? Měla zůstat chrnět v posteli a nemusela by tu teď nic řešit.

:roll: :roll: Já se jdu radši naobědvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 11:39

Ale jinak je zoidberg uplne stejny… jako ten muj. Misto toho aby uznal chybu, radsi bude kolem sebe kopat a presvedcovat vsechny o tom ze to bylo vlastne dobre pro vsechny.

• Citovat
  • Upravit
26413
19.8.15 11:44
@Anonymní píše:
Ale jinak je zoidberg uplne stejny… jako ten muj. Misto toho aby uznal chybu, radsi bude kolem sebe kopat a presvedcovat vsechny o tom ze to bylo vlastne dobre pro vsechny.

to bude tím, že ti chlapi to jako chybu nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
19.8.15 11:44
@Anonymní píše:
Me by stacilo kdyby mu jednou za 4roky nachystal snidani. :D N.

Takže ta diskuse se má jmenovat spíš „Manžel se vůbec nestará o syna“. Pak by to nevypadalo tak malicherně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
19.8.15 11:49
@Anonymní píše:

Neboj, nejsem stejný, to já bych se před tebou strachy počůral a pak ti jako omluvu každou sudou hodinu nechal posílat kytici růží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
19.8.15 11:54
@Krrysa píše:
Musím osobně říct, že by mě krapet hanba fackovala, ležet si v pelechu a nechat chlapa, co spěchá do práce, vypravovat ještě dítě.. bu´d mi přijde hezká varianta posnídat dohromady a nebo vypravit dítě sama a před tatínkovi u dveří, ať ho odvede do školky… jelikož pokud jsem doma na MD, můžu se nasnídat, upravit atd. kdykoliv potom a ne v těch 10ti minutách, co na to mám… :zed:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 11:54
@zoidberg píše:
Neboj, nejsem stejný, to já bych se před tebou strachy počůral a pak ti jako omluvu každou sudou hodinu nechal posílat kytici růží ;)

Coz je uplne dobre pro partnersky zivot.

Vsem ostatnim dekuji za vyslechnuti, muzi jsem rekla vse slusne (nemusel se strachy pocurat). Lupinky a misku dam niz, at se nemusi starat a ja nebyla za sluzku. Slusny kompromis

• Citovat
  • Upravit
69235
19.8.15 12:02
@radkka píše:
Zase tvůj omezený pohled na svět? Já neskáču ani před svatbou a stejně mě o ruku požádal :D Spíš doma skáče on, protože já při škole, práci a brigádách moc nestíhám.

Tak si představ u nás, manžel vstal, po špičkách se odebral dolů, udělal si svůj ranní koupelnový rituál, udělal si snídani, udělal snídani dítěti, vzbudil dítě, obstaral dítě, a to ještě i pomáhal s oblékáním, páč naše dítě bylo ráno totál nepoužitelné, sedělo a čučelo, naložil dítě do auta, vrazil mu snídani do ruky a odvezl ho po cestě do školky. A já spala s druhorozenou dcerou. A dělal to sám od sebe, nikdo mu to nemusel říkat. Pravda, že naše druhorozeně vstávalo do roka co hodinu, to byl nespavec a já zombie, ale k ránu když usnula, tak třeba do osmi spala. Hanba by ho fackovala mě přijít vzbudit, ať mu vypravím naše společné starší dítě. Pak už dítě začalo spávat, ale manžel říkal, že je zbytečné, vstávat oba dva, když mrně chrní, a nadále sám obstarává tu starší, dneska už jí vozí na autobus po cestě do školy. A to jim ani nemusím připravovat oblečení, jen jim to do skříní dávám tak, aby když hrábnou po oblečení, tričko, triko, kalhoty a mikiny, aby to bylo seskládané tak, že to k sobě ladí, když to vezmou z vrchu hromádek.
A o víkendu vstávám já a nechávám ho spát. Když bylo ale mrně maličké a nespací, vstával on o víkendu, vzal si malou a nechával mě spát. Zrovna tak opačně, když jsme já jezdila do školy a ráno vstávala manžel měl upravenou práci tak, aby mohl být doma s malou, taky jsem se vyplížila, odvezla starší a je nechala spát. proč by měl druhý rodič vstávat když může s mrnětem chrnět. myslím, že oba rodiče jsou schopni to dítě ráno obstarat totožně a jeden k tomu bohatě stačí. Jen chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 12:07
@terinka4444 píše:
Tak si představ u nás, manžel vstal, po špičkách se odebral dolů, udělal si svůj ranní koupelnový rituál, udělal si snídani, udělal snídani dítěti, vzbudil dítě, obstaral dítě, a to ještě i pomáhal s oblékáním, páč naše dítě bylo ráno totál nepoužitelné, sedělo a čučelo, naložil dítě do auta, vrazil mu snídani do ruky a odvezl ho po cestě do školky. A já spala s druhorozenou dcerou. A dělal to sám od sebe, nikdo mu to nemusel říkat. Pravda, že naše druhorozeně vstávalo do roka co hodinu, to byl nespavec a já zombie, ale k ránu když usnula, tak třeba do osmi spala. Hanba by ho fackovala mě přijít vzbudit, ať mu vypravím naše společné starší dítě. Pak už dítě začalo spávat, ale manžel říkal, že je zbytečné, vstávat oba dva, když mrně chrní, a nadále sám obstarává tu starší, dneska už jí vozí na autobus po cestě do školy. A to jim ani nemusím připravovat oblečení, jen jim to do skříní dávám tak, aby když hrábnou po oblečení, tričko, triko, kalhoty a mikiny, aby to bylo seskládané tak, že to k sobě ladí, když to vezmou z vrchu hromádek.
A o víkendu vstávám já a nechávám ho spát. Když bylo ale mrně maličké a nespací, vstával on o víkendu, vzal si malou a nechával mě spát. Zrovna tak opačně, když jsme já jezdila do školy a ráno vstávala manžel měl upravenou práci tak, aby mohl být doma s malou, taky jsem se vyplížila, odvezla starší a je nechala spát. proč by měl druhý rodič vstávat když může s mrnětem chrnět. myslím, že oba rodiče jsou schopni to dítě ráno obstarat totožně a jeden k tomu bohatě stačí. Jen chtít.

Na tohle mi muj muz vzdy odveti, ze takovi chlapi neexistuji a zensky co tohle pisou si vymysli. :D tak aspon vidis ze ranni incident je spicka ledovce :D N.

• Citovat
  • Upravit
3931
19.8.15 12:11
@terinka4444 píše:
A o víkendu vstávám já a nechávám ho spát. Když bylo ale mrně maličké a nespací, vstával on o víkendu, vzal si malou a nechával mě spát. Zrovna tak opačně, když jsme já jezdila do školy a ráno vstávala manžel měl upravenou práci tak, aby mohl být doma s malou, taky jsem se vyplížila, odvezla starší a je nechala spát. proč by měl druhý rodič vstávat když může s mrnětem chrnět. myslím, že oba rodiče jsou schopni to dítě ráno obstarat totožně a jeden k tomu bohatě stačí. Jen chtít.

:palec: s tímhle naprosto souhlasím u nás to funguje taky podobně ;).
Jen nechápu že spoustu chlapů tohle dokáže a pak jsou neschopňáci které jejich ženy eště omlouvají tím že pracují tak co by se namáhali že? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
19.8.15 12:14
@Anonymní píše:
Na tohle mi muj muz vzdy odveti, ze takovi chlapi neexistuji a zensky co tohle pisou si vymysli. :D tak aspon vidis ze ranni incident je spicka ledovce :D N.

Ale existujou ;). Asi budeš muset muže trošku vycvičit páč nesplnit slib dítěti (psala si že se to stává často takže nepíšu jen o snídani), nedokázat se o dítě postarat a mít u toho tisíc výmluv to není chlap ale lenoch kterej si děti nemá pořizovat když pak o ně nemá zájem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.8.15 12:18

@terinka4444 A tak by to mělo být :palec: Máš skvělého muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí