Ráno mě naštval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
19.8.15 10:57
@Ondrášovka.N píše:
Sluzka je kdyz jedine rano slibi ze neco udela a pak to neudela? :think:

tuhle otázku si taky pokládám a mám dojem, že 99% diskutujících řeší asi jinou diskuzi nebo co :think: Dle jejich měřítka by mu měla zakladatelka ještě z vděky připravit 3 chodové měnu k večeři, protože pan Božský byl v práci vydělávat :cert: Že si vůči dítěti nasr*al do huby a evidentně ne poprvé, to tady úplně zaniklo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26338
19.8.15 10:58
@radkka píše:
Každý to má, jaké si to udělá. Já bych ho buzerovala za to, že to synovi slíbil. Mám v okolí celkem dost rodin a všude se otcové zapojují tak, že nestačím zírat, nedělá jim to problém a všichni jsou spokojeni.Nějakého chlapa dokonce potěší, že se o děti postará a manželka si přispí.

tak zakladatelčin chlap zjevně do této kategorie nepatří, ač by si to zakladatelka velmi přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
19.8.15 10:58
@radkka píše:
Každý to má, jaké si to udělá. Já bych ho buzerovala za to, že to synovi slíbil. Mám v okolí celkem dost rodin a všude se otcové zapojují tak, že nestačím zírat, nedělá jim to problém a všichni jsou spokojeni. Nějakého chlapa dokonce potěší, že se o děti postará a manželka si přispí.

Hezké!! Já se vždy se zalíbení podívám na chlapa, co jde s dětmi na vycházku, na hřiště. I třeba si to pivko na zahrádce dá a očima děti sleduje, přiběhne na pomoc. Má prostě děti rád a rád je s nimi. Je jich sice málo, ale mužnosti jim to opravdu neubírá, jak si některé vypatlané palice myslí.

• Citovat
  • Upravit
16186
19.8.15 11:00
@Krrysa píše:
@Ondrášovka.N 1. nikde nepíšu o slibu a nesplnění, reaguju čistě na fakt, že zakl. je na MD, a le dítě by měl chystat chlap, keterj spěchá do práce..2. pokud do té práce zaspal a spěchal, tak i tak to chápu..
řešíš tím pádem úplnou blbost, protože problém vznikl tím, že ON něco slíbil a na základě toho si zakladatelka přispala! Když už tedy nestíhal, mohl to udělat jednoduše - brouku, vím, že jsem včera něco slíbil, ale nestíhám, zaspal jsem. Můžeš mu tu snídani udělat, prosím, ty?

Takhle podle mě spolu komunikují partneři, kteří k sobě chovají úctu a respekt. A je úplně šumák jestli je ona na MD, nebo bouchá na 3 doby někde ve fabrice… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
19.8.15 11:01

Ruzne pohledy na vec byly a budou

Příspěvek upraven 19.08.15 v 11:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.8.15 11:01
@Kobliha51 píše:
Hezké!! Já se vždy se zalíbení podívám na chlapa, co jde s dětmi na vycházku, na hřiště. I třeba si to pivko na zahrádce dá a očima děti sleduje, přiběhne na pomoc. Má prostě děti rád a rád je s nimi. Je jich sice málo, ale mužnosti jim to opravdu neubírá, jak si některé vypatlané palice myslí.

Spíš naopak. Kamarád říkal, že po něm nikdy nejelo tolik ženských, jako když se na veřejnosti intenzivně stará o dítě :lol:
Je to hezké a mě těší, že to není tak výjimečné, alespoň v mém okolí je to naprosto běžný model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.8.15 11:02
@neila píše: řešíš tím pádem úplnou blbost, protože problém vznikl tím, že ON něco slíbil a na základě toho si zakladatelka přispala! Když už tedy nestíhal, mohl to udělat jednoduše - brouku, vím, že jsem včera něco slíbil, ale nestíhám, zaspal jsem. Můžeš mu tu snídani udělat, prosím, ty?Takhle podle mě spolu komunikují partneři, kteří k sobě chovají úctu a respekt. A je úplně šumák jestli je ona na MD, nebo bouchá na 3 doby někde ve fabrice… :roll:

Tak chlap to vyřešil po chlapsku. Nechtěl manželku budit a nepodceňuje své dítě a dopřál mu „dobrodružství“ ;)

• Citovat
  • Upravit
20767
19.8.15 11:02
@neumisa píše:
tak zakladatelčin chlap zjevně do této kategorie nepatří, ač by si to zakladatelka velmi přála.

Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26338
19.8.15 11:03
@radkka píše:
Bohužel.

to si ale musí vyřešit oni mezi sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.8.15 11:03
@neila píše: řešíš tím pádem úplnou blbost, protože problém vznikl tím, že ON něco slíbil a na základě toho si zakladatelka přispala! Když už tedy nestíhal, mohl to udělat jednoduše - brouku, vím, že jsem včera něco slíbil, ale nestíhám, zaspal jsem. Můžeš mu tu snídani udělat, prosím, ty?Takhle podle mě spolu komunikují partneři, kteří k sobě chovají úctu a respekt. A je úplně šumák jestli je ona na MD, nebo bouchá na 3 doby někde ve fabrice… :roll:

Jenže respekt a úcta jsou některým lidem cizí pojmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.8.15 11:05

@Kobliha51 manžel tohle dělá od narození syna, nejdřív to byly procházky s kočárkem, teď už hřiště a podobně. A já si opravdu neumím představit, že by to bylo jinak, mě to přijde naprosto normální. Stejně tak, že jeden den o víkendu s ním klidně v 6 vstane, abych se já mohla vyspat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.8.15 11:07
@neila píše:
@Kobliha51 manžel tohle dělá od narození syna, nejdřív to byly procházky s kočárkem, teď už hřiště a podobně. A já si opravdu neumím představit, že by to bylo jinak, mě to přijde naprosto normální. Stejně tak, že jeden den o víkendu s ním klidně v 6 vstane, abych se já mohla vyspat :jazyk:

tak ale hřiště, procházka s kočárkem je něco jiného, než dítěti ráno chystat sníédani, když pospíchám do práce a druhý partner si leží v posteli ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.15 11:07
@neila píše:
@Kobliha51 manžel tohle dělá od narození syna, nejdřív to byly procházky s kočárkem, teď už hřiště a podobně. A já si opravdu neumím představit, že by to bylo jinak, mě to přijde naprosto normální. Stejně tak, že jeden den o víkendu s ním klidně v 6 vstane, abych se já mohla vyspat :jazyk:

Me by stacilo kdyby mu jednou za 4roky nachystal snidani. :D N.

• Citovat
  • Upravit
20767
19.8.15 11:08
@lucenka píše:
tak ale hřiště, procházka s kočárkem je něco jiného, než dítěti ráno chystat sníédani, když pospíchám do práce a druhý partner si leží v posteli ;)

Je mi líto každé ženy, která svému chlapovi nestojí za 10 vteřin námahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.8.15 11:09
@radkka píše:
Je mi líto každé ženy, která svému chlapovi nestojí za 10 vteřin námahy.

ale vždyť zakladatelka nemusela lízt z postele :zed: to byl její problém. Chlap dítěti řekl, kde to je, kluk tam evidentně zvládl vylízt. Ale zakaldatelka byla iniciativní a z té postele vylezla sama.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky