Ráno mě naštval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
19.8.15 10:18
@lucenka píše:
jo, stejně tak tomu bylo i na všech snídaních v hotelích, kde jsem byla. Nikde jsem neviděla teplé mlíko do lupínků :nevim:

jo, tak já zase všude viděla teplé mléko ve varnicích nebo jak se to jmenuje a studeného fakt jen konvičku a všichni, tedy co jsem tak nandavala já, tak lidi přede mnou a za mnou, páč nikdy mě nenapadlo sledovat, jaký mlíko kdo snídá, dávali o mléko teplé. No je to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
19.8.15 10:19

@terinka4444 já je jím se studeným mlíkem (těší mě) a dcera s ohřátým, asi dostatečně nesouzníme :think:

Jako kdyby mě tím chlap skuteně nas*, tak sundám dítě z linky a pošlu ho za tatínkem, ať mu snídani udělá. Prostě bych rajtovala na dodržení slova.
(V reálu ho děsně lituju, protože v týdnu dost brzo vstává a tak, takže ho nechávám spát, co jde. Ale on teda v tomhle směru nic neslibuje.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92

Lupínky jsou nejlepší s mlékem z lednice anebo je dát do mléka a dát to do lednice, teplý jsem je nikdy nejedla. Ale neshazuji to.
Prostě ráno nestíhal, nechtělo se mu vstávat, to počasí taky nepřidá, tak nesplnil to, co slíbil no… Hlavně nebal kufry.

• Citovat
  • Upravit
16186
@WontTell píše:
Pokud lupínky = conrflakes, tak ohřátý to musí být neskutečně hnusný!

pokud se před tím nemodlíš a sníš to hned, tak je to úplně to samé jako se studeným mlékem. A dětem studené mléko taky nikdy nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21920

Tez jime studene.

A fakt nevidim problem, aby si ctyrletak nasypal, zalil mlekem a teda ohral. Problem je v ty misce vysoko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

@terinka4444 A já doufám, že mě takový rodinný model nikdy nepotká, nestačím se tu divit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.8.15 10:21
@Anonymní píše:
Ja myslim ze syn uz je asi na tatkovo chovani zvykly
??? to jakože rád slibuje a pak skutek utek? Tak pak si to mohla předvídat a rovnou vstát… by sis ušetřila spoustu zbytečných nervů, ne? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671

@terinka4444 evidentne muj chlap dre jak svina nevim proc ja bych mela chrnet kdyz jsem doma proto abych se starala o nase dite…Myslim ze jeji chlap nic spatneho neudal…konec tecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@radkka píše:
@terinka4444 A já doufám, že mě takový rodinný model nikdy nepotká, nestačím se tu divit 8o

No já jsem si jistá, že mě nepotká :mrgreen: no nic, jdu chvíli tvořit hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.8.15 10:22
@terinka4444 píše:
No já jsem si jistá, že mě nepotká :mrgreen: no nic, jdu chvíli tvořit hodnoty.

Mě toto zjištění teprve čeká :? Ale zatím to vypadá nadějně :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.08.15 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
@neila píše:
pokud se před tím nemodlíš a sníš to hned, tak je to úplně to samé jako se studeným mlékem. A dětem studené mléko taky nikdy nedávám.

Mě se teda navaluje jenom si to představím… ale proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@neila píše: ??? to jakože rád slibuje a pak skutek utek? Tak pak si to mohla předvídat a rovnou vstát… by sis ušetřila spoustu zbytečných nervů, ne? :nevim:

No nekdy se stane ze splni.

• Citovat
  • Upravit
20767
19.8.15 10:23

Ježíš holky, přestaňte tu řešit mlíko nebo to zamknou a smažou, jako tu pěknou diskuzi o gramatice :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.8.15 10:24

Musím osobně říct, že by mě krapet hanba fackovala, ležet si v pelechu a nechat chlapa, co spěchá do práce, vypravovat ještě dítě.. bu´d mi přijde hezká varianta posnídat dohromady a nebo vypravit dítě sama a před tatínkovi u dveří, ať ho odvede do školky… jelikož pokud jsem doma na MD, můžu se nasnídat, upravit atd. kdykoliv potom a ne v těch 10ti minutách, co na to mám… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.8.15 10:25

Jo a taky jíme studený, teplý se nám to ekluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie