Ráno mě naštval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
19.8.15 11:10
@lucenka píše:
tak ale hřiště, procházka s kočárkem je něco jiného, než dítěti ráno chystat sníédani, když pospíchám do práce a druhý partner si leží v posteli ;)

jj, vždyť já jsem reagovala na Koblihu, ne na situaci u zakladatelky. Jsme si trochu odskočily, no :mrgreen:
Nicméně, budu se opakovat, ona v té posteli neležela z lenosti. Ale proto, že on něco slíbil. A když už to nedodržel, protože nestíhal, měl to říct. Slušně a jednoduše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26338
19.8.15 11:10

A proto jsem děti odmala učila samostatnosti… otevřít ledničku a vzít si jogurt, aniž by vzbudily rodiče a sousedy, zvládaly docela brzo. Pochopily, že je lepší nechat rodiče 10 minut přispat, než je budit kvůli něčemu, co zvládnou samy.

A pokud chtějí k snídani něco, co samy nezvládnou, tak počkají nebo si nechají zajít chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.8.15 11:11
@lucenka píše:
ale vždyť zakladatelka nemusela lízt z postele :zed: to byl její problém. Chlap dítěti řekl, kde to je, kluk tam evidentně zvládl vylízt. Ale zakaldatelka byla iniciativní a z té postele vylezla sama.

Aby jí dítě nespadlo z linky? To celkem chápu. Chlap to mohl dítěti podat, zabralo by mu to stejně času, jako mu říct, aby si to vzal sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@neila píše:
jj, vždyť já jsem reagovala na Koblihu, ne na situaci u zakladatelky. Jsme si trochu odskočily, no :mrgreen:
Nicméně, budu se opakovat, ona v té posteli neležela z lenosti. Ale proto, že on něco slíbil. A když už to nedodržel, protože nestíhal, měl to říct. Slušně a jednoduše.

Tak on ji nechtěl budit. Takže tu snídani vyřešil po svým. Jenom zakladatelka byla iniciativní a z té postele vylezla. Ale to po ní chlap nechtěl.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
@radkka píše:
Aby jí dítě nespadlo z linky? To celkem chápu. Chlap to mohl dítěti podat, zabralo by mu to stejně času, jako mu říct, aby si to vzal sám.

Tak zavolat na něj, kde jsou lupínky může i ze záchodu. Ale ze záchodu mu těžko podá lupínky ;)

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
@neila píše:
@Kobliha51 manžel tohle dělá od narození syna, nejdřív to byly procházky s kočárkem, teď už hřiště a podobně. A já si opravdu neumím představit, že by to bylo jinak, mě to přijde naprosto normální. Stejně tak, že jeden den o víkendu s ním klidně v 6 vstane, abych se já mohla vyspat :jazyk:

To jsou ti opravdoví chlapi. Máš kliku. :dance: Když to tady člověk čte, co mají holky za kousky doma, chce se mi občas brečet. Často to dopředu jde i poznat, ale láska oči zavírá a vše omlouvá a pak se ukáže, že ten chlap není vhodný ani do vitríny pro okrasu, natož pro rodinu.

• Citovat
  • Upravit
20767
19.8.15 11:12
@lucenka píše:
Tak zavolat na něj, kde jsou lupínky může i ze záchodu. Ale ze záchodu mu těžko podá lupínky ;)

Tatínek k pohledání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
19.8.15 11:13
@radkka píše:
Je mi líto každé ženy, která svému chlapovi nestojí za 10 vteřin námahy.

Náhodou, jsou chlapi, kteří vydrží i dvě minuty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.8.15 11:13

@lucenka tak pokud v lezení po lince není dítě pravidelně trénované, taky by mě to asi zvedlo z postele. On si odfičí do práce a já budu lítat po nemocnici s děckem s rozbitou tlamou :roll:
Učit samostatnosti, budiž. Ale když mám čas to děcko sledovat, ne když přemýšlím, co všechno jsem zapomněl, protože jsem zaspal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.8.15 11:14
@zoidberg píše:
Náhodou, jsou chlapi, kteří vydrží i dvě minuty :mrgreen:

Na co ty myslíš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.8.15 11:16

@Kobliha51 paradox je, že o tom, že mám kliku, se dozvídám až tady :mrgreen: Já to vždy považovala za normální :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
19.8.15 11:17
@radkka píše:
Aby jí dítě nespadlo z linky? To celkem chápu. Chlap to mohl dítěti podat, zabralo by mu to stejně času, jako mu říct, aby si to vzal sám.

A na hřišti budeš taky s tím dítětem nonstop aby třeba nespadlo z prolízačky? Nebo mu budeš všechno podávat? Jak dlouho?
Zakladatelčín problém je ten, že ráda vytváří problémy. V tuto chvíli už na deset stránek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.8.15 11:17
@Krrysa píše:
@Ondrášovka.N 1. nikde nepíšu o slibu a nesplnění, reaguju čistě na fakt, že zakl. je na MD, a le dítě by měl chystat chlap, keterj spěchá do práce..2. pokud do té práce zaspal a spěchal, tak i tak to chápu..

chlap dítěti slíbil že si na něj udělá čas a nasnídají se spolu.. čili to je o tom nedodržení slibu hlavně!
chlap dítě nikam nechystá protože do škoky ještě echodí - pokud jsem dobře pochopila, jde o tu společně strávenou chvilku a slib… no a pak je zatěžko sundat děcku lupínky k ruce.. toto já nepobírám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.8.15 11:19
@zoidberg píše:
A na hřišti budeš taky s tím dítětem nonstop aby třeba nespadlo z prolízačky? Nebo mu budeš všechno podávat? Jak dlouho?
Zakladatelčín problém je ten, že ráda vytváří problémy. V tuto chvíli už na deset stránek.

Promiň, ale na hřišti budu dítě hlídat. Důvod k tomu, aby šplhalo po lince nevidím a radši mu věc podám, pokud není možné jí mít v jeho dosahu.
Neříkám, že mu to má naservírovat a krmit ho, ale pokud to prostě je vysoko, tak mu to podám a nevidím v tom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 11:21
@zoidberg píše:

Myslim ze prolizacka je neco uplne jinyho nez sotva 20cm na balancovani :nevim: znam svyho syna a toto kaskaderstvi mu zakazuju. N.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky