Ráno mě naštval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
19.8.15 10:39

Co se tu proboha řeší na sedmi stránkách? :mrgreen:
Mě něco podobného udělat chlap, tak s půlokem otevřeným dojdu 3 metry do kuchyně, dítku to nasypu, zaleju, odnesu do obýváku (u nás se, když si chci poležet, snídá u telky :oops: ), vrátím se do ložnice, zabručím si „debil jeden“ :lol: a pokračuju v dospávání.
Nerozčiluju se, proč si plácat játra? Maximálně mu odpoledne po návratu z práce řeknu, že jestli je pro něj (jakože pro chlapa) moc práce nasypat křupky do misky, tak ať to aspoň neslibuje.

Já nevim, já si dycky říkám „vaše starosti na mojí hlavu“ :D

Jo, a jinak, u nás se tomu říká „křupinky mlíkem“, malej si je sype a zalejvá mlíkem sám, ale připravuji mu to na stůl (nedosáhne do ledničky). A zásadně studené mléko. Teplé nepijem ani kakao :jazyk:

Příspěvek upraven 19.08.15 v 10:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
19.8.15 10:39
@zoidberg píše:
No jo, ale před svatbou tak skáčete a pak po svatbě vám to přijde trapné :think:

Víš, všeho do času, jen Pán Bůh navěky :)
Před odlovením skáče každej, změna bývá na obou stranách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
19.8.15 10:40
@radkka píše:
Zase tvůj omezený pohled na svět? Já neskáču ani před svatbou a stejně mě o ruku požádal :D Spíš doma skáče on, protože já při škole, práci a brigádách moc nestíhám.

Tak já myslel jako normální ženy, ne amazonky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.8.15 10:43
@zoidberg píše:
Tak já myslel jako normální ženy, ne amazonky :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
19.8.15 10:44

@radkka
Tvůj pohled na věc. Já to vidím tak, že chlap chodí do práce, zajišťuje rodinu po finanční stránce (což nevím do jaké míry ten zakladatelčin dělá), tak ho určitě nebudu buzerovat, když jedno totálně hnusný deštivý ráno se mu nechce z pelechu vylézt o 10 min dřív.
Kdyby to bylo o víkendu a předem domluvené, že se o syna postará, zatím co ona si přispí, ale on pospíchal do práce.

• Citovat
  • Upravit
49159
19.8.15 10:46
@Anonymní píše:
Pardon ale musim si zanadavat. Vceramuj chlap rikal klukovi at ho prijde vzbudit ze si spolu daji snidani. Ja si rekla ze si aspon polezim. Dneska syn prisel a chtel snidani, tak mu chlap rekl, at si vezme jogurt. Ale syn chtel lupinky. No tak mu muz rekl at si je vezme. Mliko si z lednice vyndal, to nebyl problem. Ale lupinky a miska jsou vysoko v kuchynske lince. Tak sem priletela, sundala syna s kuchynske linky, a lupinky mu pripravila. Chlap se jeste divil co jsem nas.ana, ze si musi umet poradit. Za 14 dni spolu budou vstavat do skolky a on ma hlasky ze mu snidani chystat nebude. :cert: to je normalni? Jsou mu 4. Kdyby mu aspon misku a lupinky sundal tak si to nasype sam, ale pro lupinky musi syn jit tak ze si stoupne na linku. Na misku aspon dosahne ze zidle. To ma byt normalni? :cert: pardon, musela sem si postezovat. N.

podle mě to má snadné řešení - dej lupínky tak aby na ně dítě dosáhlo samo. a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 10:47
@L92 píše:
@radkka
Tvůj pohled na věc. Já to vidím tak, že chlap chodí do práce, zajišťuje rodinu po finanční stránce (což nevím do jaké míry ten zakladatelčin dělá), tak ho určitě nebudu buzerovat, když jedno totálně hnusný deštivý ráno se mu nechce z pelechu vylézt o 10 min dřív.
Kdyby to bylo o víkendu a předem domluvené, že se o syna postará, zatím co ona si přispí, ale on pospíchal do práce.

Chlap prispiva financne cca 3/4 financi a ja tu 1/4. Takze podelime i stejnym dikem domaci povinnosti. Muz 1/4 a zena 3/4. Predem domluvene to bylo… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10905

Já si furt myslím, že chlap se o dítě ze svého pohledu pečlivě staral - trénoval ho v obratnosti a samostatnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110

Ale to přece není o tom, že vydělává, a le o náplni toho rána. chlap někde musí být na čas, musí stihnout vypravit sebe i dítě a zakl. nemusí nic z toho.. pak mi teda přijde, že je služka manžel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
@Anonymní píše:
No nekdy se stane ze splni.

tak to je hodně smutné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292

Mě zase chlap „rozčílil“ o víkendu…udělal sobě a dítku snídani na vidličku a mě né! Nehoráznost! Omlouvá ho pouze to, že si myslel, že budu spát ještě další dvě hodiny a narozdíl od mlíka se vajíčka studený jíst nedaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
19.8.15 10:50
@Krrysa píše:
Ale to přece není o tom, že vydělává, a le o náplni toho rána. chlap někde musí být na čas, musí stihnout vypravit sebe i dítě a zakl. nemusí nic z toho.. pak mi teda přijde, že je služka manžel…

Sluzka je kdyz jedine rano slibi ze neco udela a pak to neudela? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.8.15 10:51
@L92 píše:
@radkka
Kdyby to bylo o víkendu a předem domluvené, že se o syna postará, zatím co ona si přispí, ale on pospíchal do práce.

Každý to má, jaké si to udělá. Já bych ho buzerovala za to, že to synovi slíbil. Mám v okolí celkem dost rodin a všude se otcové zapojují tak, že nestačím zírat, nedělá jim to problém a všichni jsou spokojeni. Nějakého chlapa dokonce potěší, že se o děti postará a manželka si přispí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 10:55
@radkka píše:
Každý to má, jaké si to udělá. Já bych ho buzerovala za to, že to synovi slíbil. Mám v okolí celkem dost rodin a všude se otcové zapojují tak, že nestačím zírat, nedělá jim to problém a všichni jsou spokojeni. Nějakého chlapa dokonce potěší, že se o děti postará a manželka si přispí.

Vidim to stejne

• Citovat
  • Upravit
14110
19.8.15 10:57

@Ondrášovka.N 1. nikde nepíšu o slibu a nesplnění, reaguju čistě na fakt, že zakl. je na MD, a le dítě by měl chystat chlap, keterj spěchá do práce..2. pokud do té práce zaspal a spěchal, tak i tak to chápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí