Ráno mě naštval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2342
19.8.15 10:06
@terinka4444 píše:
A v sedmi už dělal snídani a sváču do práce i tatínkovi. Já osobně bych tohle potřela hned v začátku. A to tvrdě.

Udala bys ho na ospod, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.8.15 10:06
@radkka píše:
No, jak to tak vidím, tak moje rada dát to někam níž byla špatná. Spíš bych začala chlapa intenzivně cvičit v péči o dítě, tohle by pro mě bylo nerozdýchatelné :zed:

ty já skutečně nevím, jestli je takhle malé dítě schopné udělat si samo lupínky. Moje tedy fakt není. Zkuste to doma, dát jim do ruky cokoliv sypacího, aby to odhadly. Naše malá krom lupínků krmí kočky, je to její důležitá práce, takže dostane misku, žrádlo a musí nasypat do misky žrádlo, a sama těžko, protože dobře z 80% by to přesypala. Takže ano dělá to, ale já u toho stojím a včas říkám dost, jinak máme misku zasypanou hromadou. U lupínků, které se musí zalít mlékem a ještě ohřát…nevím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.8.15 10:07
@WontTell píše:
Udala bys ho na ospod, ne? :lol:

ne, jsi trapný, vysvětlila bych mu, že je svéprávný otec, ne neschopný pablb a že jistě zvládne svému dítěti obětovat ráno tři minuty a udělat mu jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@terinka4444 píše:
ty já skutečně nevím, jestli je takhle malé dítě schopné udělat si samo lupínky. Moje tedy fakt není. Zkuste to doma, dát jim do ruky cokoliv sypacího, aby to odhadly. Naše malá krom lupínků krmí kočky, je to její důležitá práce, takže dostane misku, žrádlo a musí nasypat do misky žrádlo, a sama těžko, protože dobře z 80% by to přesypala. Takže ano dělá to, ale já u toho stojím a včas říkám dost, jinak máme misku zasypanou hromadou. U lupínků, které se musí zalít mlékem a ještě ohřát…nevím nevím.

a víš o tom, že lupínky se dají nandat i lžící/rukou? Takže přesypání nehrozí.

• Citovat
  • Upravit
20767
@lucenka píše:
tak ne každé čtyřleté dítě je naprosto závislé na rodičích ;) A jinak pokud by to zakladatelka chtěla ulehčit všem, tak večer připraví do misky porci lupínků, do hrnečku do ledničky adekvátní množství mléka a problém je vyřešen. A teda o ohřívání mléka do lupínků slyším prvně :nevim:Příspěvek upraven 19.08.15 v 10:05

Z nějakého důvodu to mají někde uskladněné a otci by nemělo činit problém to dítěti podat, aby si nasypalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.8.15 10:08
@Lucie66 píše:
@terinka4444 ja zase nechapu ze maminka s nima nemuze vstat…jako nekdy si chce clovek prispat, ale bezne s nima muze snad vstavat

byla to snad jeho iniciativa, že si dají společnou snídani :zed: tak já zas nerozumím proč má rochnit v posteli, když to slíbil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@radkka píše:
Z nějakého důvodu to mají někde uskladněné a otci by nemělo činit problém to dítěti podat, aby si nasypalo.

tak otec pospíchal, nestíhal. Tak snad se matka nemusí vyvalovat v posteli a pomoct jim.

• Citovat
  • Upravit
69235
@lucenka píše:
tak ne každé čtyřleté dítě je naprosto závislé na rodičích ;) A jinak pokud by to zakladatelka chtěla ulehčit všem, tak večer připraví do misky porci lupínků, do hrnečku do ledničky adekvátní množství mléka a problém je vyřešen. A teda o ohřívání mléka do lupínků slyším prvně :nevim:Příspěvek upraven 19.08.15 v 10:05

vy jíte ráno studené mléku s lupínkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.8.15 10:10
@terinka4444 píše:
vy jíte ráno studené mléku s lupínkama?

jo, stejně tak tomu bylo i na všech snídaních v hotelích, kde jsem byla. Nikde jsem neviděla teplé mlíko do lupínků :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1671

@neila on spechal do prace a ja mluvim o tom jak to bude dal be hen o dnesku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26436
@terinka4444 píše:
Hele, viděli jste někdy čtyřleté dítě připravovat si samotné lupínky k snídani? Buď tedy jsem mimo já a mé dítě, které tam nasype plnou misku, páč nedokáže odhadnout, kdy má přestat sypat, o zalití mlékem a ohřátí ani nemluvím, nebo nikdo, kdo radí, dej mu to níž ať dosáhne nezažil malé dítě připravovat lupínky s mlékem. :think:

jo, u nás v pohodě - tedy kromě ohřívání, oni to teplé neradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

@terinka4444 No především by mi vadilo, že mu to není schopný ani podat, aby se to naučil sám sypat je v pořádku, záleží asi jak které dítě to zvládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
@zoidberg píše:
Chlap má správný přístup, jen ať se synáček učí starat o sebe. To já ty své rozmazluji snídaní každý den a v případě výpadku budou hlady, protože prostě neví a neumí. Neměla bys ho tak rozmazlovat a už vůbec do toho chlapovi kecat, jakou pak může mít u syna autoritu?

Hlady nebudou, protože budou vědět od tatínka, jak se to dělá. A celej život si budou pamatovat, jak se k nim tatka choval a co pro ně dělal a to s láskou. Od matky se tohle všechno bere jako samozřejmost. Divím se chlapům, že nevyužijí těch chvilek, kdy mohou být s dětmi. Tobě čest :kytka:

Příspěvek upraven 19.08.15 v 10:11

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.15 10:11
@neila píše:
byla to snad jeho iniciativa, že si dají společnou snídani :zed: tak já zas nerozumím proč má rochnit v posteli, když to slíbil

On se nerochnil v posteli, chystal se do prace. Ale rikam. Prace na 15vterin. A misto toho jen kecy. N.

• Citovat
  • Upravit
20767
19.8.15 10:12
@lucenka píše:
tak otec pospíchal, nestíhal. Tak snad se matka nemusí vyvalovat v posteli a pomoct jim.

Pomalejšímu člověku to bude trvat 10 vteřin, to bych to radši nasypala, než abych tahala partnera z postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí