Ráno mě naštval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
19.8.15 13:30

Ale tedy pravda je takové, že z této diskuze jsem si vzala pro naši rodinu jedno velké plus, hned zítra koupím lopatky, jak na lupínky, tak na kočičí a psí žrádlo. To bude dítě nadšené a já nebudu mít všude zasypané misky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.8.15 13:33
@radkka píše:
@terinka4444 A tak by to mělo být :palec: Máš skvělého muže.

má normálního muže :nevim: u nás to funguje podobně. A nejen co se týče vstávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.8.15 13:34
@Ondrášovka.N píše:
Chlapske mysleni je proste jine

chlapské co??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81020
19.8.15 13:35
@terinka4444 píše:
co, zaplať bůh, že máme život takový, že můžeme řešit malichernosti tohoto typu. Ráno tu byla diskuze, nad kterou se mi svírá srdce ještě teď, jestli si děti budou pamatovat tatínka, který se zabil je jim rok a tři. Díky bohu, že tady může být milion diskuzí tohoto typu a těch tragických je mnohem mnohem méně.

No vidíš, tak si ho nekaz takovýma hloupostma a raduj se. Nikdy nevíš, co má pro tebe život nachystaný. A že je to pěknej parchant!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
19.8.15 13:37
@neila píše:
chlapské co??? :mrgreen:

Myšlení.. to neznáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 13:37
@inkakřivák píše:
No vidíš, tak si ho nekaz takovýma hloupostma a raduj se. Nikdy nevíš, co má pro tebe život nachystaný. A že je to pěknej parchant!

Pro kazdeho jsou jeho problemy ty nejvetsi na svete

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.15 13:39

Nebo mi snad chcete rict ze treba ta, co porodila mrtve dite se prijde pohorsovat do diskusi kdy resi spontanni potrat v sestem tydnu? Asi ne co? N.

• Citovat
  • Upravit
16186
19.8.15 13:41
@WontTell píše:
Myšlení.. to neznáš :mrgreen:

ve spojení s chlapama (drtivou většinou) mi to nic neříká :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.8.15 13:44
@kdochcekam píše:
No dobře…i malichernosti dělají život…ale tak mohla by v tom být třeba nadsázka…brát to trochu s humorem, jaká prkotina dokáže ženskou změnit v afektovanou saň…Ale ne vážná diskuze o tom, že co to je za nějakýho mantinela chlapa, že nenasypal lupínky bože…jestli je tohle hodnocení kvalit člověka, tak pak se už nedivím v čem žijeme, když takoví lidi choděj volit. Tak občas nějaká kapka velkorysosti nebo alespoň nadhledu vůči ostatním by byla fajn.
Tak todle je to co chci říct k diskuzi s lupínkama. Nemusí níkdo pouštět jedy…zas zbytečně.

jsi trochu mimo, ne? Tady se celá diskuze odvíjela od toho, že manžel synovi SLÍBIL (už řvu :lol: ), že se společně nasnídají!!! Proto veškerý poprask a nasrraná zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 13:46
@kdochcekam píše:
No dobře…i malichernosti dělají život…ale tak mohla by v tom být třeba nadsázka…brát to trochu s humorem, jaká prkotina dokáže ženskou změnit v afektovanou saň…Ale ne vážná diskuze o tom, že co to je za nějakýho mantinela chlapa, že nenasypal lupínky bože…jestli je tohle hodnocení kvalit člověka, tak pak se už nedivím v čem žijeme, když takoví lidi choděj volit. Tak občas nějaká kapka velkorysosti nebo alespoň nadhledu vůči ostatním by byla fajn.
Tak todle je to co chci říct k diskuzi s lupínkama. Nemusí níkdo pouštět jedy…zas zbytečně.

Kazda mince ma dve strany. Beres to jako malichrnost a ja ne, protoze je to dobra ukazka toho, jak se partner dokaze zachovat hloupe. Nezmenila jsem se v zadnou san. To pouze ty tvyma zlyma poznamkama. A pokracuje to opet poznamkou o volbach. N.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.15 13:49

Jezis ja si zive pamatuju jak byla nejaka diskuse veselejsiho charakteru kdyz byly zrovna povodne a jedna diskutovatelka tam napasala: " jak muzete neco takoveho resit kdyz je ted tolik lidi obeti povodni?"

• Citovat
  • Upravit
81020
19.8.15 13:57

@kdochcekam Neřekla bych, že samonasírací. Spíš bych řekla, že skutečně se to přehání s tím, že slíbil DÍTĚTI! Tomu domácímu božstvu. A valná většina holke prostě nesnese, abych jejich bůžek byl zklamán. Jo, kdyby to muž slíbil mně a pak odjel třeba, to bych se naštvala. Ale tohle? jak říkám, dej mu jeho nádobí tam kam dosáhne a nauč ho si chystat sám. Prcek bude nadšený, jak už je veliký a klidně budeš moci zůstávat ležet častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 13:57
@kdochcekam píše:
Já teda momentálně nemám žádnej problém…ale nechápu proč mluvíš o potratu, když je tady téma o lupínkách??!! Nemusejí se snad degradovat všechny témata na úroveň lupínků, nebo jo?

Prirovnani k tomu jak stupidni je schazovat cizi problemy, jen proto ze nekdo na svete ma horsi. N.

• Citovat
  • Upravit
81020
19.8.15 14:00
@Anonymní píše:
Prirovnani k tomu jak stupidni je schazovat cizi problemy, jen proto ze nekdo na svete ma horsi. N.

Je stupidní shazovat cizí problémy, ale jestli je tohle problém, tak já jsem Angelina Jolie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.8.15 14:00

@kdochcekam já si nemyslím, že je takový problém, aby vstal o 5 minut dřív a děcku udělal snídani - co snídani, to není příprava v tom pravém smyslu slova, že mu podá mléko, misku a lupínky :roll: On chce po děcku, aby to zvládlo, ale on sám s tím má problém? :zed:
Asi nejsem dost velký flegmatik, ale já vidím ten důvod, který ji naštval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí