Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@LucaLuca momentalne bych rada vyresila tu noc a kojila alespon do roka, on mi NC pit nebude, sotva do nej narvu tu kasi
Já jsem si to taky myslela. Dokud bylo prso, nepili nic krom toho. Jakmile jsem ale prso odebrala, museli vzít flašku.
Ale chápu, že je ještě malej na odstavení.
@LucaLuca píše:
Já jsem si to taky myslela. Dokud bylo prso, nepili nic krom toho. Jakmile jsem ale prso odebrala, museli vzít flašku.Ale chápu, že je ještě malej na odstavení.
hele ja ty starsi dva mela odstavene od mesice a od ctyr - a kolem roku uz mi NC z flasky odmitali uplne pit, kasi jedli o neco dele. pochybuji, ze by to bylo pri odstaveni v roce lepsi, spis naopak.
@Pudloslava Tak každý je jiný, mně zas nejedli kaši. Otázka, jestli to mlíko kolem roka potřebují, pokud by jedli jogurty, sýr atd. Ale to je OT.
Jinak k tomu nočnímu kojení. U nás musela proběhnout drsná odvykačka - v podstatě jsme nechali vyřvat takovým tím kontrolovaným způsobem, že chodíš k dítěti za minutu, pak za dvě, za tři atd. Chodil manžel, protože ze mě cítili mlíko. Ta metoda se i nějak jmenuje, třeba by někdo poradil. Trvalo to pouze 2 noci! Třeba by se ti to podařilo před odjezdem do lázní.
@LucaLuca píše:
@Pudloslava Tak každý je jiný, mně zas nejedli kaši. Otázka, jestli to mlíko kolem roka potřebují, pokud by jedli jogurty, sýr atd. Ale to je OT.
Jinak k tomu nočnímu kojení. U nás musela proběhnout drsná odvykačka - v podstatě jsme nechali vyřvat takovým tím kontrolovaným způsobem, že chodíš k dítěti za minutu, pak za dvě, za tři atd. Chodil manžel, protože ze mě cítili mlíko. Ta metoda se i nějak jmenuje, třeba by někdo poradil. Trvalo to pouze 2 noci! Třeba by se ti to podařilo před odjezdem do lázní.
ty ses borka, fakt myslis, ze dite s tak silnou ABKM, ze snese jenom Neocate, muze jist nejake jogurty, syry?
Nic ve zlym, ale to me fakt pobavilo ![]()
Jojo, estivilova metoda - no nemam koule na plnou verzi - hlavne chci trochu snizit ty porce, protoze kdyz ho naraz odstrihnu z trech kojeni za noc, tak bude mit fakticky hlad. Ale nejsem odpurce, jen jeste nejsem dostatecne zoufala, aby me to donutilo - protoze on ma vuli a bude krecet dost dlouho.
Jogurty - myslela jsem spíš ty starší v jejich roce, a proto jsem psala OT, že už je to pryč. Ale je teda pravda, že v té chvíli jsem si tu alergii u nejmladšího neuvědomila. Jen jsem v rychlosti napsala a nedívala se nazpět.
U dcery bylo dobrý, že tu dietu držela jen 3/4 roku a pak příznaky vymizely, ale popravdě nevím, kolika dětem to vymizí a kolika zůstane, to spíš budeš vědět ty.
@LucaLuca píše:
Jogurty - myslela jsem spíš ty starší v jejich roce, a proto jsem psala OT, že už je to pryč. Ale je teda pravda, že v té chvíli jsem si tu alergii u nejmladšího neuvědomila. Jen jsem v rychlosti napsala a nedívala se nazpět.
U dcery bylo dobrý, že tu dietu držela jen 3/4 roku a pak příznaky vymizely, ale popravdě nevím, kolika dětem to vymizí a kolika zůstane, to spíš budeš vědět ty.
starsimu skoro do dvou, mladsimu do 1,5r. jak rada bych jim dala jogurt, to si pis.
Tak to měli všichni, to jsem nevěděla. Nebo zapomněla. Dcera do 22 měs. na dietě.