Ráno se moc nemívá hlad, zrušit noční kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43038
15.10.14 12:13

@LucaLuca momentalne bych rada vyresila tu noc a kojila alespon do roka, on mi NC pit nebude, sotva do nej narvu tu kasi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
15.10.14 13:13

Já jsem si to taky myslela. Dokud bylo prso, nepili nic krom toho. Jakmile jsem ale prso odebrala, museli vzít flašku. :nevim: Ale chápu, že je ještě malej na odstavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43038
15.10.14 17:39
@LucaLuca píše:
Já jsem si to taky myslela. Dokud bylo prso, nepili nic krom toho. Jakmile jsem ale prso odebrala, museli vzít flašku. :nevim: Ale chápu, že je ještě malej na odstavení.

hele ja ty starsi dva mela odstavene od mesice a od ctyr - a kolem roku uz mi NC z flasky odmitali uplne pit, kasi jedli o neco dele. pochybuji, ze by to bylo pri odstaveni v roce lepsi, spis naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
15.10.14 17:58

@Pudloslava Tak každý je jiný, mně zas nejedli kaši. Otázka, jestli to mlíko kolem roka potřebují, pokud by jedli jogurty, sýr atd. Ale to je OT.
Jinak k tomu nočnímu kojení. U nás musela proběhnout drsná odvykačka - v podstatě jsme nechali vyřvat takovým tím kontrolovaným způsobem, že chodíš k dítěti za minutu, pak za dvě, za tři atd. Chodil manžel, protože ze mě cítili mlíko. Ta metoda se i nějak jmenuje, třeba by někdo poradil. Trvalo to pouze 2 noci! Třeba by se ti to podařilo před odjezdem do lázní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43038
15.10.14 18:47
@LucaLuca píše:
@Pudloslava Tak každý je jiný, mně zas nejedli kaši. Otázka, jestli to mlíko kolem roka potřebují, pokud by jedli jogurty, sýr atd. Ale to je OT.
Jinak k tomu nočnímu kojení. U nás musela proběhnout drsná odvykačka - v podstatě jsme nechali vyřvat takovým tím kontrolovaným způsobem, že chodíš k dítěti za minutu, pak za dvě, za tři atd. Chodil manžel, protože ze mě cítili mlíko. Ta metoda se i nějak jmenuje, třeba by někdo poradil. Trvalo to pouze 2 noci! Třeba by se ti to podařilo před odjezdem do lázní.

ty ses borka, fakt myslis, ze dite s tak silnou ABKM, ze snese jenom Neocate, muze jist nejake jogurty, syry? :) :-) Nic ve zlym, ale to me fakt pobavilo :)

Jojo, estivilova metoda - no nemam koule na plnou verzi - hlavne chci trochu snizit ty porce, protoze kdyz ho naraz odstrihnu z trech kojeni za noc, tak bude mit fakticky hlad. Ale nejsem odpurce, jen jeste nejsem dostatecne zoufala, aby me to donutilo - protoze on ma vuli a bude krecet dost dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
15.10.14 19:09

Jogurty - myslela jsem spíš ty starší v jejich roce, a proto jsem psala OT, že už je to pryč. Ale je teda pravda, že v té chvíli jsem si tu alergii u nejmladšího neuvědomila. Jen jsem v rychlosti napsala a nedívala se nazpět.
U dcery bylo dobrý, že tu dietu držela jen 3/4 roku a pak příznaky vymizely, ale popravdě nevím, kolika dětem to vymizí a kolika zůstane, to spíš budeš vědět ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43038
15.10.14 20:06
@LucaLuca píše:
Jogurty - myslela jsem spíš ty starší v jejich roce, a proto jsem psala OT, že už je to pryč. Ale je teda pravda, že v té chvíli jsem si tu alergii u nejmladšího neuvědomila. Jen jsem v rychlosti napsala a nedívala se nazpět.
U dcery bylo dobrý, že tu dietu držela jen 3/4 roku a pak příznaky vymizely, ale popravdě nevím, kolika dětem to vymizí a kolika zůstane, to spíš budeš vědět ty.

starsimu skoro do dvou, mladsimu do 1,5r. jak rada bych jim dala jogurt, to si pis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
15.10.14 20:11

Tak to měli všichni, to jsem nevěděla. Nebo zapomněla. Dcera do 22 měs. na dietě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová