Rostou nám zoubky

57
7.2.12 20:02

rastu nam zubky,,

ahojte mamičky chcem sa vas spytat rastu nam zubky,,čim by som mohla dietatu pomoct aby ho to nebolelo,,mam na mysli nejaky domaci recept ,,dakujem?ešte sa chcem spytat mame už 6 zubkom a chcem sa spytat či už použivate nejaky špecialny kartaček na zubky a pastu?za vaše rady dakujem,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Scarlett2011
7.2.12 20:08

Domaci recept moc neporadim, ani jsem o nicem takovem neslysela. My pouzivame paracetamol sirup, homeopatika a Calgel.
Zoubky cistime detskym kartackem a detskou pastou 2× denne uz od 8 mesicu. Teda spis si je cisti sam. Dam mu kartacek do ruky a on si zoubky smrdla. Hrozne ho to bavi. :)

• Citovat
  • Upravit
975
7.2.12 20:34

Ahoj, tiez pouzivam len Calgel a umyvame si zubky detskou kefkou a detskou zubnou pastou Meridol /je od 6mesiacov/. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.3.13 18:27

Od kolkych mesiacov rastu zubky a ako sa to zisti ze uz rastu..maly mal 3 mesiace včera a je uz asi 3 dni zly cely den to nič sa mu nepaci vobec pohrajem sa s nim troska..nervozny je zo vsetkeho nechce ma vobec pustit do pusinky.. pozerala som afty nema,, brusko ho neboli pekne kaka prdi vsetko..tak ja uz neviem či mam len nervozne dieta alebo co :,(( je strasne temperamentny a sikovny na to ze ma len 3 mesiace ale uz neviem co s nim vymyslat sa stale nudi…abo sa zlosti nemoze to byt tym zeby mu sli zubky? či to by aj v noci nespal? v noci chvalabohu spi sa zobudi len raz na kojenie..este ze tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.3.16 16:24

Zúbky rastú približne od 6 mesiacov. U nás to presne takto bolo. Niekedy rastú aj skôr, poznám prípad, že už aj 3 mesačné bábo malo dva zúbky. A zase moj synovec má skoro rok a len teraz mu začali vychádzať. Je to individuálne. Treba pozerať ďasienka, či sú opuchnuté. U nás pomohol vždy jedine Nurofen. Tie gelíky ani moc nie, ak mám byť úprimná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.