Reakce těhotenského testu po operaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
6.8.15 00:43

@k-a-č-e-n-k-a hm tak to je jasné že na utz nic nebylo vidět, to jsi byla cca týden po ovulaci takže to je na vše brzo. Takhle silnou čárku nic nezpůsobí takže je to asi jasné no, je to bojovník ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.15 07:51
@RadkaCh píše:
To se mě neptáš, že ne? :mrgreen:
:mrgreen: si mumlam pro sebe :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.15 08:37

Ahoj holky, tak abych vám přinesla informace, jak to celé dopadlo! Po desetidenní menstruaci, jsem navštívila gynekologa, prohlédl mě s přes ultrazvuk mi řekl, že v děloze nic není, ale nabral krev na HCG! Druhy den na krvi, jste těhotná! Přijďte zitra a vse probereme! Od pondělí jsem měla neuvěřitelné křeče, ze jsem ležela na podlaze a byla rada, ze jsem se doplazila do postele! Takze ve stredu jsem šla hned rano na gyndu, tam opet nic nebylo videt, tak sup nemocnice v 10:48 příjem a věta, jakto, že Vas sem neposlal uz v pondělí? Ve 12:00 zahájení dvouhodinové operace, kdy mi odebrali jeden vejcovod a s krevní ztrátou pul litru, ucpání odsavacky atd dekuji bohu, ze jsem se vrátila domu! Ted začalo to uvedomovani co se vsechno stalo, a ze šance na dalsi mimco uz je poloviční atd. Doufam, ze uz to opravdu bylo potřetí a naposledy v tomto roce, co jsem musela pod nůž a doufam, ze příště mi nemocnice uz jen da a nebude brat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.8.15 23:29

@k-a-č-e-n-k-a
Ty jo, to je pech.
Přeji už jen samé dobré věci :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 08:55

@zvědavá borůvka

Ano, pech to opravdu je! Sice miminko v plánu nebylo, ale když už se to opravdu stalo, potvrdilo těhotenství, tak jsme přemýšleli nad tim, že to je vlastně malý zázrak při tom všem, co se stalo okolo nás. Přítel to, že mimčo bylo mimoděložní oplakal daleko víc než ja, ale možná proto, že už já jedno dítko mám a vím, že z lékařského hlediska, to bylo pro mě i malé velmi ale velmi náročné po těch operacích… A další věc je ta, že se zde ukázala pověra: Nezapíjet nenarozené miminko!!! Tak snad brzy prineseme nové zprávy, veselejší a hlavně plné dětského smích a roztomilosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí