Zkušenosti s Lightinthebox

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.12.20 21:27
@Hanka246 píše:
Holky pozor! Nenakupujte tam. Neupozorní vás na clo. Objednala jsem si legíny celkem za 800Kč. Jednak jsem je objednala 24. listopadu, aby dosly na Vanoce, coz bylo bez sance. Dostala jsem 20 nesmyslných emailu o stavu zásilky, ale ta dorazila až 25.ledna 2018.

ALE HLAVNE me Česká pošta naúčtovala 560Kč za clo neboli dph( za zásilku 800Kč). Všechny balíčky překračující 22 EUR to musí zaplatit. Nikdo vám nic nevrátí, jelikož se proti tomu musíte pojistit. Takže jsem místo 800Kč nakonec platila 1360Kč, bylo s tím spousta problémů, musela jsem zasílat dokumenty České poště, aby mě balíček vůbec vydali atd.

Ztráta času a peněz a otřesný zákaznický servis. Nikdy z nich zpátky nic nevytřískáte. Píšu to proto, aby se vám nestalo, to co mě, protože já jsem fakt naštvaná. A upřímně legíny nic moc. :,(

Vážená paní/slečno. Clo není to samé jako DPH. DPH se vyměřuje podle zákona o daních podle státu. Clo vám pokud vím neřekne žádná stránka, a to už jen z toho důvodu, že clo většinou vyměří celní úřad daného státu (ČR). Takže tak k vašemu klamnému komentáři. Přeji hezký zbytek dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.12.20 20:43

NIC NEKUPOVAT !!

Zdravím všechny, mám s touto společností velice špatné zkušenosti. Objednala jsem si mikinu, dle obrázku čistě bílou a z bavlny. Příchozí oděv byl v odstínu ošklivé nazelenalé barvy a v katastrofální kvalitě. Chtěla jsem objednávku vrátit, ale po výměně mnoha emailů mi napsali, že bych zboží musela na své náklady poslat do Číny, jinak že mám smůlu. Jsou arogantní a lépe je se tomuto E -shopu vyhnout!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.12.20 07:04

Ja nakupuju na https://aliexpress.com Zboží pěkné, doručení rychlé, ceny nízké, vrácení v pohodě.

Příspěvek upraven 18.08.25 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.21 15:04

Cez Light in the box nič neobjednávajte!!! Je to totálny podradný internetový obchod a namiesto 8 vecí prišlo len 7 a veľkosti hotová katastofa…namiessto M prisli S velkosti a obrazky z fotiek pri objednávke sa absolutne nezhodovali s obrazkami ktore boli na tričkách a mikinach v ponuke!!! A ten materiál namiesto z pohladu ponuky vyzeralo ako vlna bavlna tak prislo niečo ako DEDERÓN fakt(((

Absolutna NESPOKOJNOST!!! Neobjednávať…((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.8.21 10:56

Hrozná kvalita

Už v životě ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.2.22 08:28
@kalin píše:
Obchod nedoporučuji.Objednala jsem si tam dvoje šaty.Vyšly mě 876 kč.Po proclení mi oznámili,že mám ještě doplatit 960 kč.Zboží jsem nepřevzala to ať si trhnou nohou.Akorát budu čekat jestli mi vrátí aspoň těch 800. :cert: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.2.22 08:30

@AkaiKenshi cus, taky jsem tam nakupoval dvě teplákove soupravy u jedné nedorazila mikina, chci vrátit prachy, ale ten jejich zákaznický servis to je hruza, nevíte jak to udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.22 13:46

Hezký den, maminky, tak i já jsem objednala a nedoporučuji určitě! zboží přišlo v pořádku, ale není jako na obrázku. Strašný materiál, kalhoty i šaty, nenakupujte. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.23 08:48

Dobrý den, já jsem u LIGHTINTHEBOX zatím nakupoval 2 x. Zboží přišlo v obou případech v pořádku za 16 dní, bez doplatku na poště. Objednané kusy reálně vypadaly pěkně, jako na fotkách na webu. Jediné negativum je, že synek (7 let) si stěžoval, že látka mikiny (polyester + rayon) mu je nepříjemná na holé tělo, takže pod tím musí nosit tričko s dlouhým rukávem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.5.23 10:13

Zkušenost s Lightinthebox

Přečetla jsem si vaše příspěvky a reaguji mými zkušenostmi. Co se týká velikostí, je u každého kousku tabulka velikostí s rozměry. Velikosti jsou často menší, než jsme u označení S, M,L atd. zvyklé. Proto je potřeba si na to dát pozor. U dopravy nemá význam připlácet za rychlejší dopravu. Vždy zboží přijde cca za 3 týdny. Reklamace je neuskutečnitelná, tak s tím počítám. Co se týká cla a DPH přidávám následující:

Zásilky v hodnotě nepřesahující 22 EUR jsou osvobozeny od cla i DPH. Zásilky od 22 EUR do 150 EUR jsou osvobozeny od cla, ale DPH zákazník platí. Zásilky v hodnotě vyšší než 150 EUR podléhají povinnosti zaplatit clo i DPH.

Objednávám tak, aby zboží nepřesáhlo 150EUR - to je v současné době cca 3600Kč.
Jakmile zboží prochází celním řízením, hrabe se vám v zásilce kdekdo. Dodavatel pošle vše správně, ale na celnici se může něco „ztratit“.

Objednávala jsem již vícekrát a vše probíhá dobře.
Je určitě klidnější objednávat zboží z EU nebo u nás.
Jinak je to taková ruleta - pošleš peníze a buď vyhraješ, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.7.23 11:40

Reborn

Dobrý den máte zkušenost s nakupování reborn z tohoto e-shopu chtěla bych udělat dceři radost a koupit ji reborn miminko. Vypadá opravdu jako na obrázku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.23 13:19

nakup na LightInTheBox

Nakoupili jsme si zde par triček a dvě mikiny.
Trička se lišila jak v střihu tak i ve velikosti. I přesto, že se mělo jednat o velikost M. Jedno větší druhé akorát.
Mikyny byly spíš velikosti XL než L
Materiál 100% syntetika. A kvalita taky nic moc. Vybrali jsme si 3D obrázky. Ty vypadali příšerně. Rozpité a nevzhledné.
Materiál triček ani mikin rozhodně neodpovídají ceně.
Lepší by bylo kdybyste si koupili trička bez potisku a nechali si je upravit.
Za mě hrůza.. :pocitac:
Každopádně dodání bylo typické, do měsíce.
Ale Čekat od čínské produkce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.1.24 12:00

LIghtinthebox NEOBJEDNÁVAT !!! Nedá se vrátit zboží

Objednala jsem 4 šaty, ani jedny nepadly, jsou velmi malé, hlavně rukávy tak úzké, že šly nejdou použít. Střihy jsou asi na hubené Číňanky. Materiál nepříjemný.
Problém je v tom, že šaty nejdou vrátit :(((.
I když mají formulář na vrácení, zde je jejich odpověď:
„Toto je Yuriy z oddělení péče o zákazníky.
Vezměte prosím na vědomí, že vámi objednané šaty jsou šité na zakázku. Neznamená to, že nám k těmto šatům musíte dát své míry. To znamená, že to nejsou šaty připravené k nošení, jsou ušité od nuly, jakmile je vaše platba potvrzena. Logo vyrobené na zakázku najdete na stránce produktu. U takových šatů nepřijímáme žádné žádosti o vrácení.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.24 09:35

Zdravím,
LightTheBox - podvodníci, dvakrát objednávala a nic nepřišlo, žadná odpověd na e-mail nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák